plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Kiti z czego masz egzamin i jak bardzo mamy trzymać kciuki?
(technika w terenach zieleni , czyt. ciągniki i te sprawy ) w końcu przystało na dobrego architekta żeby wiedział jak traktor wygląda
Shagga_80, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Libra, Rucia, a-koczek, aisa, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Libruś przepraszam że tak sie pytam ale jak tak dalej pójdzie i jeszcze troszke poleżysz w tym szpitalu to zapomnisz jak to jest normalnie się załatwić
Fedra, kiti, Shagga_80, Spero, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Dodi, mauysia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic...zmykam, bo Starszy syn przegania mnie z kompa (musi zagrać w Happy familly na fb
)...Młodszy dalej śpi przy otwartym oknie..a zaraz wraca Stary...chociaż jak pomyślę jak mnie ostatnio wkurw... to aż korci mnie by nic poza żurkiem nie zrobić...znaczy nie sprzątnąć kuchni ani reszty mieszkania.
Do wieczorka....PS. Bywacie jeszcze na Talku?
Kiti powodzenia jutro z ciągnikamikiti, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Libra, a-koczek, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy się wam chwaliłam że m przylatuję w przyszły piątek
Spero, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Libra, anka_a, Rucia, plemniczka, a-koczek, aisa, Gunia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Postanowione. Po laparo żądam adresu.
kiti, Spero, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Rucia, a-koczek, aisa, Sandraa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:pochwale się... Po pierwszym "czyszczeniu", jak mi pierwszą operacje odwołali, to po obiadku i kolacji zrobilam piękną kupcie:) organizm pierwotnych funkcji życiowych nie zapomina
Fedra, Ola_czeka, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Nadrobiłam
CO z tego,że zupa dalej w lesie
Libra współczuję Ci tego czekania, tych przygotowań itd...ale jutro już wszystko to się skończy,pozbędziesz się dziada i do domkua-koczek, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
ehhh jak Was się super czyta to naprawdę banan na gebie i od razu człowiekowi jakoś dzień przyjemniej mija
trzymam kciuki za wszystkie zbliżajace się wizyty
Ola jak tam psiak czy cos ciekawego się wydażyło? a i przepraszam za tego posta o godzinnym spacerze zapomniałam ze to szczeniak a już na fotce wygladał na troche większego
mam nadzieje że szybko opanujecie sprawy czystości i niszczenia i bedziecie się tylko cieszyć swoją obecnością
Magdzia trzymam kciuki za wizytę ale na pewno będzie wszystko dobrze ważne ze na usg wyszło że wszystko jest na swoim miejscu nie długo na pewno usłyszysz serduszko
Kaja fajny brzuszek niestety nie załapałam się na fotkę brzuszka Agafii...
Sagga gratuluje pierwszego ząbka
Mayusia mam nadzieję ze szybko opanujecie wagę Młodziana a najważniejsze ze jesteś spokojniejsza...
Kiti powodzenia na egzaminie
i więcej nie pamiętam co miałam napisacehhh skleroza
Strażaczka90, kiti, magdzia26, Spero, Spero, Ola_czeka, Libra, plemniczka, a-koczek, aisa, Sandraa, Dodi, Shagga_80, mauysia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykiti wrote:magdzia ja tu całe forum wertuje żeby relacje z wizyty poczytać a ty dopiero przed
Libra trzymam kciuki za jutro, od rana będe na posterunku (trzeba wcześniej wstać) bo o 9 mam egzaminkiti, Fedra, magdzia26, a-koczek, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję , zobaczymy co to jutro będzie
strażaczko wypoczywaj.
Shagga wow już ząbek, nonon toż to już mały mężczyzna
Fedra fajnie że jesteś
Ola no jak ja mogłam, wybaczzyszzz??? zapomniałam pogratulować twojego nowego członka rodziny, psiak wygląda przeuroczo!
Fedra, Spero, magdzia26, Ola_czeka, Libra, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nic trzeba iść co poczytać o ciągnikach
ps. za niedługo będę z powrotemmagdzia26, Fedra, Libra, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
cześć jestem już w domu:)
u mnie tak jak Dodi napisała wszystko dobrze i pozamykane mam czekać spokojnie na rozwój wydarzeń.17 lutego mam się zgłosić do szpitala tam zobaczymy jak się sprawy mają i albo mnie zostawi albo nie
Tyle ode mniesylwia1985, Spero, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Libra, kiti, Rucia, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Gunia, Sandraa, Dodi, Shagga_80, gocha04, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Teraz po operacji będziecie mieli zalecenie takie,żeby odczekać ileś?
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ja zaraz sie zbieram- jutro zdam relacje z wizyty. Poprosze zeby mi usg zrobil i powiedzial czy byla owu czy jeszcze nie.milego wieczoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 16:23
Libra, kiti, Rucia, Strażaczka90, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:cześć jestem już w domu:)
u mnie tak jak Dodi napisała wszystko dobrze i pozamykane mam czekać spokojnie na rozwój wydarzeń.17 lutego mam się zgłosić do szpitala tam zobaczymy jak się sprawy mają i albo mnie zostawi albo nie
Tyle ode mnie
Super, bardzo się cieszę, że Twoja ciąża przebiega pomyślnie, pomijając wstrętne dolegliwościEffcia28, kiti, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:załapie się w okno transferowe?
niestety się nie załapie... może nast razem ...