X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kiti z czego masz egzamin i jak bardzo mamy trzymać kciuki?
    hehe z takich bzdetów że na samą myśl śmiać mi się chce :P (technika w terenach zieleni , czyt. ciągniki i te sprawy ) w końcu przystało na dobrego architekta żeby wiedział jak traktor wygląda :D

Shagga_80, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Libra, Rucia, a-koczek, aisa, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Libruś przepraszam że tak sie pytam ale jak tak dalej pójdzie i jeszcze troszke poleżysz w tym szpitalu to zapomnisz jak to jest normalnie się załatwić
    pochwale się... Po pierwszym "czyszczeniu", jak mi pierwszą operacje odwołali, to po obiadku i kolacji zrobilam piękną kupcie:) organizm pierwotnych funkcji życiowych nie zapomina

Fedra, kiti, Shagga_80, Spero, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Dodi, mauysia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic...zmykam, bo Starszy syn przegania mnie z kompa (musi zagrać w Happy familly na fb :P )...Młodszy dalej śpi przy otwartym oknie..a zaraz wraca Stary...chociaż jak pomyślę jak mnie ostatnio wkurw... to aż korci mnie by nic poza żurkiem nie zrobić...znaczy nie sprzątnąć kuchni ani reszty mieszkania.

Do wieczorka....PS. Bywacie jeszcze na Talku?

Kiti powodzenia jutro z ciągnikami :P

kiti, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Libra, a-koczek, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy się wam chwaliłam że m przylatuję w przyszły piątek :) <3

Spero, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Libra, anka_a, Rucia, plemniczka, a-koczek, aisa, Gunia, Dodi, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Postanowione. Po laparo żądam adresu.
    juz zjadłam biszkopty od was i wypilam jeden jogurt... Drugi jogurt zjem ze smakiem jak już bede po brykać po korytarzu:)

kiti, Spero, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Rucia, a-koczek, aisa, Sandraa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    pochwale się... Po pierwszym "czyszczeniu", jak mi pierwszą operacje odwołali, to po obiadku i kolacji zrobilam piękną kupcie:) organizm pierwotnych funkcji życiowych nie zapomina
    Libra podziwiam że po szpitalnej dawce jedzenia byłaś w stanie coś tam wystękać :P

Fedra, Ola_czeka, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nadrobiłam :D
    CO z tego,że zupa dalej w lesie :/

Libra współczuję Ci tego czekania, tych przygotowań itd...ale jutro już wszystko to się skończy,pozbędziesz się dziada i do domku :D
    tak sobie teraz marze,ze się szybko posklejam i w piatek wieczorem mnie wypuszcza:) bo jak nie, to poniedzialek:/

a-koczek, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh jak Was się super czyta to naprawdę banan na gebie i od razu człowiekowi jakoś dzień przyjemniej mija :)

trzymam kciuki za wszystkie zbliżajace się wizyty :)

Ola jak tam psiak czy cos ciekawego się wydażyło? a i przepraszam za tego posta o godzinnym spacerze zapomniałam ze to szczeniak a już na fotce wygladał na troche większego :)
    mam nadzieje że szybko opanujecie sprawy czystości i niszczenia i bedziecie się tylko cieszyć swoją obecnością :)

Magdzia trzymam kciuki za wizytę ale na pewno będzie wszystko dobrze ważne ze na usg wyszło że wszystko jest na swoim miejscu nie długo na pewno usłyszysz serduszko :)

Kaja fajny brzuszek niestety nie załapałam się na fotkę brzuszka Agafii...

Sagga gratuluje pierwszego ząbka :)

Mayusia mam nadzieję ze szybko opanujecie wagę Młodziana a najważniejsze ze jesteś spokojniejsza...

Kiti powodzenia na egzaminie :)

i więcej nie pamiętam co miałam napisac :/ ehhh skleroza :)

Strażaczka90, kiti, magdzia26, Spero, Spero, Ola_czeka, Libra, plemniczka, a-koczek, aisa, Sandraa, Dodi, Shagga_80, mauysia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę sie zderzemnac....ból w podbrzuszu mi doskwiera....:( i zmęczenie mnie wzięło.W pracy nie było miło..wstalam lewą nogą..Z M sie poklocilam...Spać spać i spać!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    magdzia ja tu całe forum wertuje żeby relacje z wizyty poczytać a ty dopiero przed :D

Libra trzymam kciuki za jutro, od rana będe na posterunku (trzeba wcześniej wstać) bo o 9 mam egzamin :P
    pewnie nin dobrne do końca, to dowiem się z czego masz ten egzamin:) trzymam kciuki w myślach, bo raczej podczas narkozy knykcie pozostają w rozluźnieniu:P

kiti, Fedra, magdzia26, a-koczek, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję , zobaczymy co to jutro będzie :D

strażaczko wypoczywaj.

Shagga wow już ząbek, nonon toż to już mały mężczyzna <3 :)

Fedra fajnie że jesteś :)

Ola no jak ja mogłam, wybaczzyszzz??? zapomniałam pogratulować twojego nowego członka rodziny, psiak wygląda przeuroczo! <3

Fedra, Spero, magdzia26, Ola_czeka, Libra, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wiesz,jak coś to ja 12stego znów jestem w Łodzi :P Choć życzę Ci,żebyś do tego czasu już w domku była...i w domku byczyła się na L4 :P
    to lepiej zahaczo PT:P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic trzeba iść co poczytać o ciągnikach :P

ps. za niedługo będę z powrotem :D

magdzia26, Fedra, Libra, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć jestem już w domu:)
    u mnie tak jak Dodi napisała wszystko dobrze i pozamykane mam czekać spokojnie na rozwój wydarzeń.17 lutego mam się zgłosić do szpitala tam zobaczymy jak się sprawy mają i albo mnie zostawi albo nie :)
    Tyle ode mnie

sylwia1985, Spero, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Libra, kiti, Rucia, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Gunia, Sandraa, Dodi, Shagga_80, gocha04, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Teraz po operacji będziecie mieli zalecenie takie,żeby odczekać ileś?
    Tak... Ile? Wszystko żalezy od gojenia ran, wyników histopatologicznych, hsg, konsultacji...itd. Profesor jest mysli,ze do czerwca tak czysto teoretycznie

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz sie zbieram- jutro zdam relacje z wizyty. Poprosze zeby mi usg zrobil i powiedzial czy byla owu czy jeszcze nie.milego wieczoru

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 16:23

Libra, kiti, Rucia, Strażaczka90, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    nie wiem czy się wam chwaliłam że m przylatuję w przyszły piątek :) <3
    załapie się w okno transferowe?

a-koczek, Dodi, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Libra podziwiam że po szpitalnej dawce jedzenia byłaś w stanie coś tam wystękać :P
    tu stwierdzili, ze mam szybką przemianę materii:)

kiti, Strażaczka90, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    cześć jestem już w domu:)
    u mnie tak jak Dodi napisała wszystko dobrze i pozamykane mam czekać spokojnie na rozwój wydarzeń.17 lutego mam się zgłosić do szpitala tam zobaczymy jak się sprawy mają i albo mnie zostawi albo nie :)
    Tyle ode mnie

Super, bardzo się cieszę, że Twoja ciąża przebiega pomyślnie, pomijając wstrętne dolegliwości :(

Effcia28, kiti, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    załapie się w okno transferowe?
    nie wiem jak w tym cyklu z owu bo olałam sprawe i nie wiem czy już była czy będzie, ale raczej , być może , na pewno będzie już po :P niestety się nie załapie... może nast razem ...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
‹‹ 5102 5103 5104 5105 5106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ