plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemniczka co do glukozy to jak by ta glukoza smakowała jak sok z ogórków kiszonych lub kapusta kiszona to uwierz mi byłabym jako 1 pod drzwiami gabinetu hehehe
a o zakazie z cytryną dowiedzialam sie od kuzynki, która teraz robiła stąd wiem , ze w gdańsku gdzieś zakazuja , ale gdzie nie zapytalam pewnie zależy od przychodni!!!!magdzia26, plemniczka, Dodi, Ola_czeka, anka_a lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A powiedzcie mi jak bym teoretycznie miała za niski progesteron to coś więcej poza branie dupka można zrobić?
Chyba tylko dupek , ale na nie jestem pewna , może Fedra nasz kochany spec wie lepiej !!!Dodi lubi tę wiadomość
-
szybko zdaje relacje. Gin powiedzial ze wyniki nasienia dobre i mowil zeby naturalnie probowac bo jest szansa. Kazal brac nadal Salfazin i kupic l-karnityne bo problem tkwi najbardziej w lepkosci i kazal pic flegamine(syrop) podobno dziala . U mnie owulka byla bo robil mi usg i bylo widac pekniety pecherzyk.
Nadal nie wiadomo co dalej. Nastepna wizyta 26 lutego i mam zabrac wykresy z owu i zobaczymy co dalej. Pytalam sie o to czy ciagle infekcje pochwy powoduja nieplodnosc- stwierdzil ze nie i ze napewno zadnej chlamydi nie mam bo wowczas sa niedrozne jajowody a ja mam drozne.
ps gin mowil ze jak czuje owulke( bol jajnikow) to mam duzo serduchowac i w roznych pozach.
Jestem dumna ze swojego bo wszedl ze mna i dokladnie sie pytal co ma robic aby poprawic nasienie . Pierwszy raz widzialam go tak zainteresowanego tematemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 20:19
kiti, Kaja, aisa, magdzia26, Strażaczka90, plemniczka, anka_a, Libra, Gunia, Sandraa, Spero, a-koczek, Dodi, Effcia28, Ola_czeka, mauysia, gocha04, Shagga_80, Selena, Pismak lubią tę wiadomość
-
Madzia jesli progesteron bedzie niski na pewno trzeba by bylo zwiekszy dawke dufastonu i dolaczyc lutka ja w sumie bralam dziennie 250 mg lacznie...
Na ta chwile proponowalabym zakupic sobie neopersen mi go zalecil lekarz z kliniki jedna tabletka na noc dzialala cuda
A co mozesz zrobic? Mozesz wiele po pierwsze powtorka progesteronu bety nie musisz badac choc dla swietego spokoju mozesz bete tez zrobic no i duzo odpoczynku
Wszystko idzie w dobrym kierunku a to ze Cie brzuch boli widocznie taka Twoja uroda ze bardziej to odczuwac (czy Ty czasem nie jestes drobnej budowy?) najwazniejsze ze ni ma plamien
Sylwiu a nie mowilam z wyniki Twojego sa dobrezastanawia mnie jedynie co ma chlamydia do droznosci ale widocznie musze o tym poczytac... no i trzymam kciuki zebys mogl w tabelce jak najszybciej wskoczyc pietro wyzej
magdzia26, kiti, Strażaczka90, aisa, Libra, Spero, a-koczek, Dodi, Effcia28, Shagga_80, Agafia, sylwia1985 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Widzisz Sylwia nic straconego podrasujesz lekami czy czymś lekarz mu kazał i jak ovulka będzie to szantarzowac , gwalcic i tarmosic swojego hihihi
magdzia26, Strażaczka90, anka_a, Dodi, Fedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Fedrus dziękuję
jutro zakupie
pójdę na badania a w piątek idę na jeszcze jedna konsultacje do innego ginka wiec może cos jeszcze mi doradzi z tym dupkiem i luteina
Fedrus jesteś niezastąpiona
Ps. Drobnej budowy nie jestem na pewnoa to ma jakieś znaczenie?
Libra, a-koczek, Dodi, Fedra, Shagga_80, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja juz po wizycie...
Dostałam zwolnienie na kolejne dwa tygodnie, ginka powiedziała że te moje bole brzucha są niepokojące ze może to być skutkiem uszkodzonego zarodka, małej ilości progesteronu lub stresu:/ wszystko wyjaśni usg za tydzień no nic trzeba czekaćkiti, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ash wrote:Dzięki gocha04.
Uważajcie na siebie, bo ta pogoda sprzyja przeziębieniom.
idę nadrobić co się dziś działo.aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6