plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Wykanczaja mnie w tej pracy.Nie mam sily na nic pozniej.Doczolguje sie do pokoju i padam na lozko.tak wegetuje 2godz.,myje sie i ide spac i tak w kolko.najgorsze jest to,ze prawie nie jem tu obiadow.sniadanie hotelowe ok,ale duzo nie moge rano zjescZabieram za to ze soba do pracy banana i jablko i to mnie ratuje.na lunch nam daja paskudne bulki dmuchane,ble blee.Paskudne.Zasadniczo jem ich coraz mniej i mniej.dzisiaj wcisnelam w siebie polowe
Czazem nam doloza zupke w miseczce wielkosci filizanki,ktora smakuje jak z torebki,hehe.ogolnie jedzeniowa katastrofa.normalnie uwazam ze hilenderska kuchnia jest sredniawa,a teraz tak przebieram ze w ogole nie mam co tu jesc...
Wieczorem bardzo rzadko wychodze na miasto jesc,bo nie mam sily na dalsze spacery w deszczu i zadowalam sie owocami i pomidorami koktajlowymi. Tyle streszczenia jedzeniowegoByle do weekendu i powrot do kochanej PL i nirmalnego jedzenia.
Libra trzymam za Ciebie kciuki.Jestes dzielna i bedzie dobrze.zdrowie najwazniejsze.
Magdzia,nie stresuj sie.Wiem o czym mowisz bo tez przez to przechodzilam.Duphaston masz,wiec to co mozna juz robisz.Mnie tez brzuch bolal.dalej mnie boli wlasciwie.Ale to ze sie bedziesz teraz denerwowac wcale nie pomoze,wiec nie wolno.Tak mi tez powtarzal moj m jak mumarudzilam.Odpoczywaj i badz dobrej mysli.
Zdjecie Izy widzialam na fejsid.Sliczna malutka.Przeslodka
Nie wiem co jeszcze chcialam napisac...pozdrawiam Was wszystkie!mauysia, Dodi, Shagga_80, Fedra, aisa, magdzia26, Kaja, Rucia, Agafia, anka_a, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeeeeeeeeej witam ponownie
Magdziu,a jak Cię ten brzuch boli,że Twoja Ginka aż tak się wystraszyła? Kurcze mnie na początku też pobolewał brzuch i moja Ginka mówiła,że to normalne?!
Sylwia,o widzisz super te wieści od gina,coNic tylko się cieszyć...i starać
Dodi, Fedra, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Libra trzymam kciuki, niech moc będzie z tobą. &&&&
I miłego dnia wszystkim! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 08:42
magdzia26, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień Dobry!
Libra, trzymam mocno kciuki!!!
Effcia i Kaja, super brzuszkiAgafianego widać tylko pół więc musi dostarczyć całość brzucholka
Effcia, super że wszystko ok! Takie wieści z wizyt lubimy
Blondi, Izunia jest słitaśna :*
Magdzia, leż i się nie stresuj. Co do wczorajszej wizyty to myśle że gin nie chciała straszyć, ale że podałaś objawy jakie masz a do tego dostałaś L4 to próbuje znaleźć przyczyne tych bóli. Może po prostu taka Twoja uroda, że będzie Cię bardziej bolało (czego nie życze).
Poza tym zawsze będą różne opinie jeśli się pójdzie do kilku lekarzy..
Najważniejsze jest, że odpoczywasz, bierzesz dup.. , wiesz że wszystko jest na swoim miejscu bo miałaś usg i do tego wiesz co masz jeszcze zbadać. Ja jestem dobrej myśli
U mnie zima w pełni, -3 i ładuje śniegiem.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 08:52
Kaja, magdzia26, Dodi, Shagga_80, kiti, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
Blondi - jeszcze raz serdecznie gratulujęIza jest śliczna
Ola - Szczeniak jest jak dzieckoW końcu załapie gdzie ma siusiać
Effcia - ciesze się, że na wizycie Ok.
Libra - trzymam kciuki &&&
Shaggi - chroń suty, żeby Igorek cię nie zagryzł tym swoim ząbkiem.Czas chyba na jakieś treściwsze jedzenie
Mayuś - szwagierka chyba ma wielką wadę wzrokuW ciąży wyglądałaś pięknie, na pewno nie jak hipopotam.
Coś którejś jeszcze miałam napisaćWczoraj pamiętałam, dziś zapomniałam. SKLEROZA
magdzia26, aisa, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, a-koczek, Fedra, mauysia, Effcia28, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny