plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:cześć jestem już w domu:)
u mnie tak jak Dodi napisała wszystko dobrze i pozamykane mam czekać spokojnie na rozwój wydarzeń.17 lutego mam się zgłosić do szpitala tam zobaczymy jak się sprawy mają i albo mnie zostawi albo nie
Tyle ode mnie
No to akcja porodowke 17 luty będziemy postawione w gotowości -
Ja juz po wizycie...
Dostałam zwolnienie na kolejne dwa tygodnie, ginka powiedziała że te moje bole brzucha są niepokojące ze może to być skutkiem uszkodzonego zarodka, małej ilości progesteronu lub stresu:/ wszystko wyjaśni usg za tydzień no nic trzeba czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 17:56
ash lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ja juz po wizycie...
Dostałam zwolnienie na kolejne dwa tygodnie, ginka powiedziała że te moje bole brzucha są niepokojące ze może to być skutkiem uszkodzonego zarodka, małej ilości progesteronu lub stresu:/ wszystko wyjaśni usg za tydzień no nic trzeba czekać, będzie dobrze:*
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Raz w życiu zdecydowałam się wziąć udział w ankiecie internetowej to po dwóch odpowiedziach ile mam lat i że ze stacji radiowych najczęściej słucham radiowej trójki napisali mi, że dziękuję ale takich osób mają już wystarczająco dużo takich osób
Fedra, Strażaczka90, plemniczka, a-koczek, aisa, Libra, Dodi, Effcia28, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
Madzia a badalas progesteron ze Ona Ci powiedziala ze to moze byc o niskiego progesteronu?
No i duzo odpoczywaj postaraj sie niestresowac choc wiem ze to trudne ale na pewno bedzie wszystko dobrze
Olka mi raz podziekowali po zaznaczeniu wieku i powiedzialam sobie nigdy wiecej ankietOla_czeka, magdzia26, Spero, Strażaczka90, Libra, Dodi, mauysia, Shagga_80, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
czesc.
a-koczek wrote:Plemnis skad ty czerpiesz pomysły na te sesje zdjęciowe. Każda rewelacyjna a wy na każdej slicznie wychodzicie. Pomalutku zazdrość mnie zżera.
kaja ja nie slyszalam o zakazie cytrynki do glukozy, to juz wymysly w przychodniach, to nie zaburzy wyniku, a jakze o wiele lepiej to wypic
malyszku supper ze laktatorka na duchu cie podniosla no i ze macie plan! bedzie dobrze
blondi super ze jestescie w domku, malutka sliczna i nie taka malutka
ola fantastiko ze zaczeliście rozumiec sie z piesiem,a ze czasami sie zesiusia no coz maly jeszcze jest mozna mu wybaczyc. ucaluj go w slodką mordke :*
spero jaka z ciebie treserka, jestem pod wrazeniem!
magdzia no niestety w ciazy nie bardzo mozesz takie masci od dermatologa typowe stosowac.. ja smarowalam twarz mascią cynkową i sudocremem... tez na poczatku przez hormony miaalam wysyp na buzi pryszczy, ale z czasem odpuscily
dodi fajną date typowaną na narodziny ma twój maluszek, a wogole to moj małż urodzil sie 01.09 troche lat wstecz
no to libra ostatecznie czekamy do jutra, alez dawkujesz emocje
shaggi gratulejszon Igorowego ząbka!
agafia ja chodzilam do szkoly rodzenia i bylo bardzo ciekawie, bardzo duzo sie dowiedzielismy z mezem. U nas po 20 tygodniu zaczyna sie chodzic na szkole r. ja akurat polecam
kiti trzymam kciuki i fantastycznie ze twoj m przybywa
Effcia ciesze sie ze wszystko dobrze
Madzia niepotrzebne takie straszenie przez lekarke, rownie dobrze to moze znaczyc ze to bol z zagniezdzenia, mnie na początku tez pobolewal brzuch, poprostu wszystko sie tam przygotowuje, tworzy sie "domek"
A bierzesz duphaston lub luteine?
U mnie noc tragiczna. Wydawalo sie ze katar Kornelii odpuszcza, a tu w nocy z nasilona sila powrócili mala przez to nie mogla oddychac i spac i tak cala noc sie meczylismy. W dzien tez niewiele spala, wiec i ja sie nie przespalam, marze o tym by ta nocka byla choc troche lepsza.
Ja wiem ze zawsze mowilam ze kocham zime, mróz i snieg, ale w tym roku moglaby juz sobie pójsc w piździet...
a-koczek, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Fedra, Spero, Strażaczka90, kiti, Libra, Dodi, Effcia28, mauysia, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
i Fedrus fajnie Cie widziec... zawsze ciesze sie jak pojawiasz sie i ja chce wiecej i czesciej!
Dodi doszla kartka, dziekujemy kochana :*
Fedri nie pamietam czy i tobie dziekowalam za świąteczną karteluszke, jesli nie to dzieki wielkie!!! :*Fedra, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet no faktycznie.
a-koczek, magdzia26, plemniczka, zbikowa, aisa, Fedra, Spero, Strażaczka90, Libra, Dodi, mauysia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Mam taki mentlik w głowie kurcze juz sama nie wiem co mam myśleć jutro idę zbadać betę i progesteron... zobaczę co wyjdzie
Na razie biorę dupka 3x, nospe 3x i magnez 2x nic chyba więcej nie mogę zrobić tylko czekać leżę cały dzień prawie nie wstaje z łóżka, nie pije kawy i herbaty bo czytałam ze to tez może powodować skurcze i nie wiem co jeszcze mogę zrobić... -
magdzia26 no właśnie...takie gdybanie trochę. Może być, ale nie musi.
U mnie bóle brzucha były niestety oznaką złego, ale moja bratowa w obu ciążach miała takie bóle i też brała dupka i jej dzieciaki są piękne i zdrowe.
Odpoczywaj i się nie zadręczaj! Trzymam kciuki kochana!Ola_czeka, magdzia26, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
madzia to nic wiecej faktycznie zrobic nie mozesz, jeszcze tylko nie denerwuj sie i nie martw to tez wazne!! zobaczysz ze bedzie dobrze kochana. ale faktycznie dla spokojnosci ducha zbadaj progesteron
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość