X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    cześć jestem już w domu:)
    u mnie tak jak Dodi napisała wszystko dobrze i pozamykane mam czekać spokojnie na rozwój wydarzeń.17 lutego mam się zgłosić do szpitala tam zobaczymy jak się sprawy mają i albo mnie zostawi albo nie :)
    Tyle ode mnie

No to akcja porodowke 17 luty będziemy postawione w gotowości :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra no bebzon rośnie na matury !!!!! Będę pisała maturę z życia bycia Mamuśka świata hehehe będzie krejzolstwo hihi na bank :-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie...
    Dostałam zwolnienie na kolejne dwa tygodnie, ginka powiedziała że te moje bole brzucha są niepokojące ze może to być skutkiem uszkodzonego zarodka, małej ilości progesteronu lub stresu:/ wszystko wyjaśni usg za tydzień no nic trzeba czekać :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 17:56

ash lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ja juz po wizycie...
    Dostałam zwolnienie na kolejne dwa tygodnie, ginka powiedziała że te moje bole brzucha są niepokojące ze może to być skutkiem uszkodzonego zarodka, małej ilości progesteronu lub stresu:/ wszystko wyjaśni usg za tydzień no nic trzeba czekać :(
    " może być" ale wcale nie musi, trzymam kciuki za nast usg niech się już pokaże babelek i więcej nie stresuję mamy <3, będzie dobrze:*

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, do przyszłego tydonia masz zakaz stresowania się.

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, kiti, Libra, Dodi, Shagga_80, Agafia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz w życiu zdecydowałam się wziąć udział w ankiecie internetowej to po dwóch odpowiedziach ile mam lat i że ze stacji radiowych najczęściej słucham radiowej trójki napisali mi, że dziękuję ale takich osób mają już wystarczająco dużo takich osób :D

Fedra, Strażaczka90, plemniczka, a-koczek, aisa, Libra, Dodi, Effcia28, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia a badalas progesteron ze Ona Ci powiedziala ze to moze byc o niskiego progesteronu?
    No i duzo odpoczywaj postaraj sie niestresowac choc wiem ze to trudne ale na pewno bedzie wszystko dobrze :)

Olka mi raz podziekowali po zaznaczeniu wieku i powiedzialam sobie nigdy wiecej ankiet ;)

Ola_czeka, magdzia26, Spero, Strażaczka90, Libra, Dodi, mauysia, Shagga_80, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc.
    a-koczek wrote:
    Plemnis skad ty czerpiesz pomysły na te sesje zdjęciowe. Każda rewelacyjna a wy na każdej slicznie wychodzicie. Pomalutku zazdrość mnie zżera.
    kochana ach dziekuje! zaczerwienilam sie heh, ciąża i narodziny dziecka to taki niezwykly czas ze ma sie na udokumentowanie tego mnostwo ochoty i weny. niedlugo jak zajdziesz to tez cie moze natchnie koczusiu :)

kaja ja nie slyszalam o zakazie cytrynki do glukozy, to juz wymysly w przychodniach, to nie zaburzy wyniku, a jakze o wiele lepiej to wypic

malyszku supper ze laktatorka na duchu cie podniosla no i ze macie plan! bedzie dobrze

blondi super ze jestescie w domku, malutka sliczna i nie taka malutka ;)

ola fantastiko ze zaczeliście rozumiec sie z piesiem,a ze czasami sie zesiusia no coz maly jeszcze jest mozna mu wybaczyc. ucaluj go w slodką mordke :*

spero jaka z ciebie treserka, jestem pod wrazeniem!

magdzia no niestety w ciazy nie bardzo mozesz takie masci od dermatologa typowe stosowac.. ja smarowalam twarz mascią cynkową i sudocremem... tez na poczatku przez hormony miaalam wysyp na buzi pryszczy, ale z czasem odpuscily

dodi fajną date typowaną na narodziny ma twój maluszek, a wogole to moj małż urodzil sie 01.09 troche lat wstecz :D

no to libra ostatecznie czekamy do jutra, alez dawkujesz emocje :P

shaggi gratulejszon Igorowego ząbka!

agafia ja chodzilam do szkoly rodzenia i bylo bardzo ciekawie, bardzo duzo sie dowiedzielismy z mezem. U nas po 20 tygodniu zaczyna sie chodzic na szkole r. ja akurat polecam

kiti trzymam kciuki i fantastycznie ze twoj m przybywa :)

Effcia ciesze sie ze wszystko dobrze

Madzia niepotrzebne takie straszenie przez lekarke, rownie dobrze to moze znaczyc ze to bol z zagniezdzenia, mnie na początku tez pobolewal brzuch, poprostu wszystko sie tam przygotowuje, tworzy sie "domek" :)
    A bierzesz duphaston lub luteine?

U mnie noc tragiczna. Wydawalo sie ze katar Kornelii odpuszcza, a tu w nocy z nasilona sila powrócil :( i mala przez to nie mogla oddychac i spac i tak cala noc sie meczylismy. W dzien tez niewiele spala, wiec i ja sie nie przespalam, marze o tym by ta nocka byla choc troche lepsza.

Ja wiem ze zawsze mowilam ze kocham zime, mróz i snieg, ale w tym roku moglaby juz sobie pójsc w piździet...

a-koczek, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Fedra, Spero, Strażaczka90, kiti, Libra, Dodi, Effcia28, mauysia, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i Fedrus fajnie Cie widziec... zawsze ciesze sie jak pojawiasz sie i ja chce wiecej i czesciej!

Dodi doszla kartka, dziekujemy kochana :*

Fedri nie pamietam czy i tobie dziekowalam za świąteczną karteluszke, jesli nie to dzieki wielkie!!! :*

Fedra, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnis znalazłaś słowo nie cenzuralne nie wychaczone przez ovufrienda

plemniczka, zbikowa, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia zero stresu i mysenie pozytywne właczamy

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na księdza a go niema i niema

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet piździet no faktycznie.

a-koczek, magdzia26, plemniczka, zbikowa, aisa, Fedra, Spero, Strażaczka90, Libra, Dodi, mauysia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatka hehe

Ola_czeka, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka hahahahahaha

magdzia26, Ola_czeka, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki mentlik w głowie kurcze juz sama nie wiem co mam myśleć jutro idę zbadać betę i progesteron... zobaczę co wyjdzie
    Na razie biorę dupka 3x, nospe 3x i magnez 2x nic chyba więcej nie mogę zrobić tylko czekać leżę cały dzień prawie nie wstaje z łóżka, nie pije kawy i herbaty bo czytałam ze to tez może powodować skurcze i nie wiem co jeszcze mogę zrobić...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus Ty to zawsze potrafisz poprawić mi humor :D dziękuję <3

Ola_czeka, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • ash Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 no właśnie...takie gdybanie trochę. Może być, ale nie musi.
    U mnie bóle brzucha były niestety oznaką złego, ale moja bratowa w obu ciążach miała takie bóle i też brała dupka i jej dzieciaki są piękne i zdrowe.
    Odpoczywaj i się nie zadręczaj! Trzymam kciuki kochana!

Ola_czeka, magdzia26, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia to nic wiecej faktycznie zrobic nie mozesz, jeszcze tylko nie denerwuj sie i nie martw to tez wazne!! zobaczysz ze bedzie dobrze kochana. ale faktycznie dla spokojnosci ducha zbadaj progesteron

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero teraz wyszło, że progesteron mam za niski :/

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 5103 5104 5105 5106 5107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ