plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Spero gratuluję wiedzy na temat psiaków
no i mam polew z Twojego telemaniaka hehe
no wiedzy to tu dużo mojej nie ma, mamy kolegę który zajmuje się trochę tresowaniem i układaniem psów, więc służył mam pomocą w trudnych chwilach i zadziałało, więc podrzucam co wiem
I kochana nie stresuj się, musi być już dobrze wszystko z maleństwem!Dodi, magdzia26, Fedra, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej a co to za przyjaźń ? z kim ?
U mnie Dodi na razie brak objawów poza tym że czasem po jedzeniu mnie mdli ale nie wiem czy to wynik fasolki czy tylko mi się wydaje noi nie mogę na słodycze patrzeć za to wczoraj wypiłam z litr soku z kiszonych ogórków mniammam wogóle problem ze stwierdzeniem co mam zjeść bo niby cos mi się chce ale nie wiem co
a mam pytanko mam straszne problemy z cera i nie wiem co można na to stosować...
a odkąd moj P się dowiedział wprowadził celibatusycham już mam sny erotyczne a on nic powiedział, że nie chce żeby kiedyś dziecko do niego przyszło i popukało go w czoło palcem i powiedziało "no widzisz tatusiu jak to fajnie" ...no ale może się da namówić
Dodi, a-koczek, Fedra, Strażaczka90, Libra, anka_a, kiti, Shagga_80, Rucia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dodi a u Ciebie z dzidzią na pewno będzie wszystko dobrze:)
Lekarz mi mówił że największe ryzyko jest między 6 a 8 tygodniem bo wtedy progesteron mocno spada...a Ty kochana zaczęłaś już 10 tydzieńwięc teraz już tylko będzie Ci brzuszek rósł przez kolejne 30 tygodni
ależ będziemy grube
w lato i chociaż raz nie będę musiała się tym przejmować
Spero, Spero, Dodi, a-koczek, Fedra, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
magdziu poznałam ostatnio taką fajną Dziunię i powiem Ci że całkiem, całkiem nam się gadka klei i wogóle. Tak więc istnieje ogromna szansa na wzajemne zrozumienie, ale o dalszym losach Dodi i jej new best friend w następnym odcinku
hehe miałam podobnie z tym jedzeniem, ale cieszę się, bo pierwszy raz miałam takie objawy i nawet na wuceta byłam przygotowana, ale tu akurat nie wiem co musiałabym zjeść żeby mnie tam pogoniło
jeśli chodzi o problemy z cerą to myślę, że to chwilowe i jak się nie mylę przy wzroście progesteronu poprawi Ci się i cera i włosy.... ale ręki sobie nie dam uwalić, czy aby napewno się nie mylę
ja nie mam jakoś wogóle ochoty napóki co, ale m już coś zagadywał ostatnio żebym się lekarza zapytała czy można
nie wierzyłam, że dożyję takich czasów
widzę, że u Ciebie jest odwrotnie
Będzie dobrze a dolegliwości miną za jakiś czasmagdzia26, aisa, a-koczek, Fedra, Spero, Libra, kiti, Shagga_80, Rucia, Pismak lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodi a u Ciebie z dzidzią na pewno będzie wszystko dobrze:)
Lekarz mi mówił że największe ryzyko jest między 6 a 8 tygodniem bo wtedy progesteron mocno spada...a Ty kochana zaczęłaś już 10 tydzieńwięc teraz już tylko będzie Ci brzuszek rósł przez kolejne 30 tygodni
ależ będziemy grube
w lato i chociaż raz nie będę musiała się tym przejmować
hehe Spero aż dwa razy polubiłano popatrz o tym nie pomyślałam, jakie to będzie zaje.biste uczucie być dużą i nie musieć się przejmować jak będziemy w strojach kąpielowych wyglądać hehehe
magdzia26, a-koczek, Fedra, Spero, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzięki
az sie nie moge nadziwic ze malutka taka spokojna . budzi sie tylko na jedzenie co 2-3 h zje i dalej idzie spac, kochana jest;)
Dodi, sylwia1985, magdzia26, aisa, a-koczek, Fedra, Spero, Libra, kiti, Shagga_80, anka_a, Effcia28, Rucia, Sandraa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:hehe Spero aż dwa razy polubiła
no popatrz o tym nie pomyślałam, jakie to będzie zaje.biste uczucie być dużą i nie musieć się przejmować jak będziemy w strojach kąpielowych wyglądać hehehe
gorzej będzie z opalaniem ehhh no trudno ale myślę że i tak w dobry czas się wstrzeliłyśmy na spacerki będzie można chodzić bo jeszcze cieplo będzie
a Tobie Dodi na kiedy wypada przybliżona data gdzieś na początek września?Dodi, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Dzięki
az sie nie moge nadziwic ze malutka taka spokojna . budzi sie tylko na jedzenie co 2-3 h zje i dalej idzie spac, kochana jest;)jak tak sobie śpi
Dodi, Blondi22, a-koczek, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
PTP to 01.09.2014
mały szkolarz hehe
kurde czemu nic nie mówicie, że miałam coś napisać....
śniło mi się.......
że Libra biegła i krzyczała do mnie, że ................ jest w ciąży! i teraz nie wiem czy to była Fedra czy koczek - sory, wiem że to dosyć istotne infopostaram się to wyśnić jeszcze raz
Blondi22, magdzia26, Ola_czeka, aisa, Fedra, Spero, a-koczek, Strażaczka90, Libra, Shagga_80, Rucia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek.. ..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek..........14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia.........25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (20.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(21.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA………..
Magdzia26…………6……27lat….FASOLINKA...…mazowieckie (25.09.2014)
Strażaczka..............4......23lata..........27.01……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Beata……………...14……29lat…..…..28.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie Spero...................17.......23lat.............03.02….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Kfjatus...................16......26lat............03.02…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
Gunia....................12......30 lat............06.02…… TESTOWANIE!!!....podlaskie
sylwia1985 ...........18....28lat …………10.02...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
a-koczek………....19 .…32lata………..11.02…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-mazWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 12:40
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Sandruś podałabyś dane do tabelki kochana
Dodi czekam aż będziesz chciała wskoczyć do tabelki
Umówmy się, że jeśli wszystko będzie ok to po wizycie 05.02 podam Ci dane Magdziunooooo, ale Sandra to by mogła uzupełnić dane
magdzia26, Fedra, Spero, a-koczek, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:PTP to 01.09.2014
mały szkolarz hehe
kurde czemu nic nie mówicie, że miałam coś napisać....
śniło mi się.......
że Libra biegła i krzyczała do mnie, że ................ jest w ciąży! i teraz nie wiem czy to była Fedra czy koczek - sory, wiem że to dosyć istotne infopostaram się to wyśnić jeszcze raz
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość