plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie sobie uaktualniłam moje dane w poprzendich cyklach, i według ovu @ ma przyjsc 11 ale według moich zazwyczaj stosowanych i sprawdzonych metod powinnam dostać ją najdalej do 13.12 wiec w sumie mam małą rozpiętość, i jak tu wytrzymac, dziś dopiero pierwszy dzien wyzszej tempki ale juz sie zastanawiam kiedy moglabym robic test, ale powstzrymuje sie od lecenia po niego do apteki bo wtedy bym zbyt szybko go wykonała...
-
zosia-ktosia wrote:kochane powiedzcie co to może być? mam dziś plamienie. jest 18dc, spadek czyli jakby owulacja. czy jeśli ja nigdy nie miałam plamienia to czy ten magnez mógł mi tak zmienić że teraz mi "ciałem" pokazuje kiedy mam owulkę?
to plamienie to trochę brązowego śluzu na majtkach.. szyjka otwarta bo szperałam i miękka..
według mnie to może być plamnienie okołowulacyjne, ja tez zwykle nie mam, ale ostatnimi czasy zdarzało mi się, magnez mógł miec na to wpływ, ale nie musiał, albo jest to oznaka jakiejs infekcji lub nadżerki. A jesli mialas ostatnimi czasy jakies badania robione? to tez moglo miec wplyw na plamienie w okresie owulacji. ja nigdy nie mialam, ale odkad zaczelam walczyc z infekcja i mialam ciagle badania i cytologie itd to zaczelo sie takie malutkie jendorazowe plamienie, ale byl bardziej rozowawe niz brązowe... -
nick nieaktualny
-
Zosia wlasnie o tym mowie ze po badaniach takich jak cytologia czasem przy owulacji jak moze sie pojawic plamienie, jesli sie go nigdy wczesniej nie mialo, tak mi mowila lekarka jak robila mi badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 19:18
-
nick nieaktualny
-
jasmin wrote:smacznego
ja zjadłam kanapeczki a teraz herbatkę sączęznowu dziś mój M zostawi mnie w środku nocy
jak ja nie lubię tych jego służb
dziekuję
tez pije herbatke, M zrobil mi melise z pomarancza co bym zaczela wczesniej chodzic spaczobaczymy czy zadziala
a Twój M to gdzie pracuje, że tak noca Cie samiutenska zostawia? jesli oczywiscie mogę spytac -
nick nieaktualny