plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
chyba ponad godzinę czytałam to co dzisiaj napisałyście. Ja w pracy nie mam szans się oderwać od roboty - szczególnie teraz pod koniec roku.
Mała - ta zmiana pracy to chyba na dobre, będziesz zawsze kończyć o 16 i weekendy wolne
Powiedzcie proszę co się dzieje z Klamką? W dzisiejszych postach wyczytałam, że miała zabieg? Co się stało? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshe wrote:Czesc Dziewczynki
chyba ponad godzinę czytałam to co dzisiaj napisałyście. Ja w pracy nie mam szans się oderwać od roboty - szczególnie teraz pod koniec roku.
Mała - ta zmiana pracy to chyba na dobre, będziesz zawsze kończyć o 16 i weekendy wolne
Powiedzcie proszę co się dzieje z Klamką? W dzisiejszych postach wyczytałam, że miała zabieg? Co się stało?
Klamka jakiś guz na piersi miała i mieli jej usuwać ,, boi się że to złośliwe!! -
nick nieaktualny
-
kochane powiedzcie co to może być? mam dziś plamienie. jest 18dc, spadek czyli jakby owulacja. czy jeśli ja nigdy nie miałam plamienia to czy ten magnez mógł mi tak zmienić że teraz mi "ciałem" pokazuje kiedy mam owulkę?
to plamienie to trochę brązowego śluzu na majtkach.. szyjka otwarta bo szperałam i miękka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 18:39
-
she nie wiem czy tak fajnie że ją zmieniam. Ta jest ciut trudniejsza i nie za bardzo wskazana jak się staramy o maluszka tak więc starnka musimy odłożyć na jakiś czas najwidoczniej.
Może i lepiej bynajmniej nie będę tyle myśleć o dziecku.
Też się zaczynam martwić o klamkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 18:38
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyKupiłam te testy owulacyjne i wyszedł negatywnie (wg tego testu jest,że jak kreska T jest słabiutka to jest to negatywny wynik)...no i teraz dalej nie wiem,co to znaczy? Jeszcze nie było owulacji? Czy raczej jestem już po...w końcu to 15 dc....przycisnąć Męża w nocy, hehehe ?
Jutro w pracy znów będę mogła was poczytać od 8 do 16 -
nick nieaktualny
-
Peonia mozliwe ale wiesz skoro tempka ci rosnie to raczej normalne że śluz będziesz mieć lepki, bo już nie masz dni płodnych. Masz teraz śluz "zabójczy" dla plemników a jeśli nie ma żadnych grudek, ani nie jest jak mleko, nie ma dziwnego zapachu i nie jest zielonkawy to nie ma większych powodów do obaw. To pewne norma, a moze stała wydzielina??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 18:49