plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra powymądrzałam sie troche
to teraz moge wrócić do roli kury domowej ide ogarnać co nie co i jakiś obiad machnąć bo na kawie samej nie wydoleDodi, magdzia26, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A ja pocieszę się kilkoma ostatnimi chwilami beztroski (zaraz pewnie H się obudzi), skoro Ola nie odpowiada mi na priva...
Smacznych obiadów, miłego popołudnia!
PS) A wiecie, że od tego weekendu do połowy lutego mają być temperatury na plusie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 14:21
sylwia1985, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Rucia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Libruś przesyłam i ja uściski
bardzo się Cieszę że pozbyłaś się tej paskudy
A ja co zdrzemłam się 2,5 godzinkiza chwilę mój P wraca więc trzeba się ogarnąć
a pożarłam lody
nie wiem czemu one mi tak smakują gorzej jak skończę je jeść to robi mi się niedobrze
zresztą ostatnio praktycznie po wszystkim co zjem to tak jest
a to nie powinny być mdłości przed jedzeniem ??? ja to chyba ze wszystkim na odwrót mam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 14:27
Dodi, Fedra, Strażaczka90, kiti, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Info od Libry:
OBA JAJOWODY DROŻNE !!!Dodi, ash, Ola_czeka, sylwia1985, magdzia26, Strażaczka90, Kaja, Spero, Spero, anka_a, Rucia, Pismak, Gunia, Kfjatus, mauysia, kiti, aisa, gocha04, Shagga_80, Selena, Agafia, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:No serio, przy większym łóżku niż 180 już byśmy się wcale z W. nie przytulali
Ojjj spokojnie już on by Cię znalazł mój to sie co noc przysowa , ze tydzien temu jedna nogą ziemi dotykalam , a na mnie mówi , ze ja po calym łóżku buszuje!!!Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:W poniedziałek idę na wizytę do ginki.Super Librus że pozbylas sie tego swinstwa
idź idź, dowiedz się jak najwięcej. Mam nadzieję, że dostaniesz jakieś badania do zrobienia.
Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Kaja lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki. Mam małą przerwę w pracy to na szybko weszłam. Wieczorami już padam i kompa nie odpalam. Tylko z komórki Was podczytuje a i to ostatnio rzadziej.
Ten holenderski budyń to VLA
Ja tu sobie kupuje jakies owoce i gorące zupki do hotelu i to tyle
Stropwafle dają nam w biurzemniam mniam
Wrócę do zdrowej diety już jutro wieczorem. Nie mogę się doczekac powrotu do domu. Jeszcze 1 dzień w deszczowej i mega zimno-wietrznej NL.
Co jeszcze. Zdjęcie ze Zbikiem mamy, myślę że ona szybciej tu zarzuci jednak. Już jej napisałam.
Jeśli chodzi o mdlości to ja tez je mam od początku i ciągle, przez co jem b.mało i nie wszystko i ogólnie mdli mnie non stopAle już niedługo powinno to się skończyć. Czekam na ten dzień z niecierpliwością.
Oki, juz mnie wołają. papapa
Strażaczka90, Dodi, Kaja, Fedra, a-koczek, kiti, magdzia26, aisa, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ale jestem zakręcona jak tampon w pi....
Normalnie nie umię się przestawić
Czy badanie rezerwy jajcorów się robi w danym dc dziewczyny czy obojętnie ??
Pozdrawiam gorąco Was
Libruniu super wieścisylwia1985, Kaja, Fedra, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Hej dziewczyny ale jestem zakręcona jak tampon w pi....
Normalnie nie umię się przestawić
Czy badanie rezerwy jajcorów się robi w danym dc dziewczyny czy obojętnie ??
Pozdrawiam gorąco Was
Libruniu super wieści
Ja robiłam w jakimś konkretnym 8 dc chyba, ale robiłam pełen zestaw i być może ten konkretny dzień podyktowany był innym badaniem z pakietu. Nie sądzę, żeby był jakiś przykaz - rezerwa jajnikowa nie zmienia się w zależności od etapu cyklu.
AGA 30, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiet
Strażaczko strasznie mi przykro :(ech ech głupi wykres
Magdziu - mi było niedobrze i przed jedzeniem i po jedzeniu. Raz nawet udławiłabym się kajzerką. Zdążyłam ją pochłonąć, niczym nie popiłam, i pognałam do łazienki. Ostatkiem sił krzyczę WODY! WODY! A mój Paweł na to: Poczekaj poszukam niegazowanejGłupia ja mogłam się odwrócić i napić kranówy ... strachu najadłam się co nie miara. Od tamtej pory zawsze w łazience miałam butelkę wody mineralnej
Libruś - cieszę się, że jajowody drożne, i nie ma już paskudnego mięśniaka
Mayuś - z jednej strony się cieszę, że idzie odwilż, bo w końcu będę mogła wyjść z Dzidkiem na porządny spacer. Ale z drugiej strony, ten mój sport przy łopacie daje mi odrobinę ruchu i będzie mi tego brakowało. Nawet Dzidek ostatnio ze mną odśnieżał. On spał grzecznie w wózku i ja go pchałam za sobą i odśnieżałam
Coś jeszczehmmm
Fedra, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, aisa, Shagga_80, Libra, Pismak lubią tę wiadomość