plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Żbiku się zna
Sie jeździ sie wie.
Effciu najważniejsze, że ok.
uciekam, do poczytania. DobranockiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 21:32
Dodi, Effcia28, zbikowa, Kaja, Kfjatus, magdzia26, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:witaj Gosiu u mnie ok:)
Byłam z D na baliku karnawałowym nasiedziałam się i wynudziłam
Dodi a dlaczego zamkniętą?
a zmieniło się coś od wczoraj?chyba Ci się mózg zawiesił podczas tego siedzenia hahah
Żbik to ma łebsiemanko Żbiku
zbikowa, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Zbikowa w ogóle to też cześć
a co ze zdjęciem z Muśką?
Ale marudzą o te zdjęcie... oja, zaraz Ci podesle na priv, doszłam do wiosku że nie bedę już facjatą świecić publicznie, takie wiecie. postawnowienie noworoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 21:38
Dodi, Effcia28, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ale marudzą o te zdjęcie... oja, zaraz Ci podesle na priv, doszłam do wiosku że nie bedę już facjatą świecić publicznie, takie wiecie. postawnowienie noworoczne
Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:pewnie jacyś panowie fanowie Żbiczkę potem zaczepiali i teraz jest ostrożna
Kfiatus, raz na jakis czas dopada mnie mysl, ze tu na prawde sporo ludzi sie przewija, wiec lepiej zostać choc po cześci inkoguto jak to Ola mowi.
Kaja przegapiłam apartament Roczkowy, to zrobimy wymiane na priv, co?Effcia28, Dodi, magdzia26, Shagga_80, aisa, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Kfiatus, raz na jakis czas dopada mnie mysl, ze tu na prawde sporo ludzi sie przewija, wiec lepiej zostać choc po cześci inkoguto jak to Ola mowi.
Kaja przegapiłam apartament Roczkowy, to zrobimy wymiane na priv, co?
Dodi, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Kfiatus, raz na jakis czas dopada mnie mysl, ze tu na prawde sporo ludzi sie przewija, wiec lepiej zostać choc po cześci inkoguto jak to Ola mowi.
Choć dalej podtrzymuje, że mogłaś jakiemuś w głowie zawrócićzbikowa, Dodi, magdzia26, aisa, Libra lubią tę wiadomość