plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Przekonałaś mnie!
Choć widzisz, z Shaggą mi się nie udało...
Witam ponownie...przyszła najlepsza pora dnia - gdy moi faceci śpią!
Z M wieczorem mieliśmy spięcie więc reszta doby upłynęła w błogiej ciszy....i wszystko robiłam już sama ....jakby normalnie było inaczej, ehhhh
No nic...zabieram się do czytania....
A co mi tam..pochwalę się już...ten plan przez dużej P to budowa domku...Uwaga mój Stary dał się przekonać i właśnie kończę swój wymarzony projekt domku...jestem przeszczęśliwa,choć jeszcze nic nie załatwione,ale już na dniach zabieramy się...wstępne rozmowy mam przeprowadzone m.in. z notariuszem i geodetą...MUUUUSI SĘ UDAĆ...a ponieważ musimy iść po kredyt (a już jesteśmy po wstępnych rozmowach) to doszliśmy do wniosku,że nie stać nas będzie na wynajmowanie mieszkania i płacenia drugi raz tyle za ratę kredytu i dlatego najlepiej byłoby przeprowadzić się do mojej Mamy na te dwa lata budowy...Effcia28, zbikowa, Fedra, Dodi, magdzia26, aisa, mauysia, Kfjatus, Rucia, a-koczek, kiti, anka_a, Gunia, gocha04, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagguś - czy było już oficjalne obwieszczenie w sprawie Twojej "tajemnicy"? Czy nadal będzie to tajemnica Poliszynela?
A propos tajemnic - Dodi, co tam z Twoim sekretem, zdecydowałaś się już na jego ujawnienie?? Bo ja nie mogę przez to spać od paru dni!
Dopiero teraz oficjalnie obwieściłam...ale Dodi dalej nie wyznała o co chodzi! Czekamy!!!Dodi, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
-
Też sie ewakuje bo jutro rano , akcja żyła i już mam stresa buuuu plus glukoza fujjj
Dobranoc i dość stosunkowo udanej nocy tym , ktore mogą i tym , ktore muszą hehehe
buzole zozlezbikowa, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga gratuluję, że jesteście już na dobrej drodze i zazdroszczę robienia własnego projektu
oby się Wam wszystko powiodło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
moja tajemnica to już nie tajemnicapo temacie
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga gratuluję, że jesteście już na dobrej drodze i zazdroszczę robienia własnego projektu
oby się Wam wszystko powiodło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
moja tajemnica to już nie tajemnicapo temacie
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny