X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witaj Selenko...kurde aż wstyd przyznać,ale jeszcze nie byłam u Gina po porodzie...przy Kubie po 6tyg zaraz poszłam a teraz odkładam, odkładam...teraz mam plan iść w lutym będzie akurat rok po poprzedniej cytologii :P
    No to kochana obowiazkowo musisz iść :) ja dopiero cytologie będe mieć robiona na nastepnej wizycie :) bo gin powiedział że jakby mi dziś zrobił to by mi wyszedł wynik jak u staruszki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 23:37

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No to kochana obowiazkowo musisz iść :) ja dopiero cytologie będe mieć robiona na nastepnej wizycie :) bo gin powiedział że jakby mi dziś zrobił to by mi wyszedł wynik jak u staruszki..
    Ja niestety z uwagi na względy finansowe zwlekam tak :/ Ale luty już wkrótce i wtedy na bank pójdę :P
    Mam też zamiar wypytać moją Ginkę o mój poród,co to było,że takie komplikacje pojawiły się.

PS. Dodi,ja rysuję w międzyczasie naprawdę :D

Dodi, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny tez o takim podobnym początkowo myśleliśmy ale teraz chcemy parterowy ok 150 m z możliwością adaptacji poddasza w przyszłości z 4 spadowym dachem :) i antresola...nigdzie takiego nie ma w gotowych projektach ale ze względu na funkcjonalność stwierdziliśmy ze będzie najlepszy jak większość pomieszczeń będzie na parterze :)

Dodi, Rucia, Strażaczka90, sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie mogę się juz doczekać kiedy zaczniemy budowę :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę malutki domek :)Z jednym pokojem na parterze,coby kiedyś mieć wszystko na parterze...gdy chłopcy wyfruną z gniazda :(

Kurde zapomniałam o ćwiczeniach...odmeldowuję się na jakieś 15 minut trzeba powalczyć o zrzucenie oponki :P

magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tej godzinie będziesz cwiczyla o.O

Dodi, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

Shagga_80, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    O tej godzinie będziesz cwiczyla o.O
    Skończyłam :P Wczoraj o obowiązku przypomniałam sobie po 1 i też trza było kłaść się na podłodze,jeśli chce się wyglądać jakoś :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    To ja :D Jednak jestem, bo musze się podzielic newsami z krainy deszczowców.
    Po pierwsze właśnie zauważyłam, że tak od 3 dni, po jedzeniu obiadu wieczorem (czyli w sumie 2 obiadow dopiero 2 dni temu i dzisiaj) zaczyna mi troche wystawac brzuch :) hehe. Także jak mam na sobie coś obcisłego i się obiem to widać wypchanie z przodu ;) To chyba znam że od teraz będzie rosnąć i za niedługo niektórzy się zorientują...

Polubiłam tylko tę część wypowiedzi Musia :) Skoro powoli zaczyna być widoczny brzusio, to teraz tylko patrzeć, jak będzie rósł :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

A co mi tam..pochwalę się już...ten plan przez dużej P to budowa domku...Uwaga mój Stary dał się przekonać i właśnie kończę swój wymarzony projekt domku...jestem przeszczęśliwa,choć jeszcze nic nie załatwione,ale już na dniach zabieramy się...wstępne rozmowy mam przeprowadzone m.in. z notariuszem i geodetą...MUUUUSI SĘ UDAĆ...a ponieważ musimy iść po kredyt (a już jesteśmy po wstępnych rozmowach) to doszliśmy do wniosku,że nie stać nas będzie na wynajmowanie mieszkania i płacenia drugi raz tyle za ratę kredytu i dlatego najlepiej byłoby przeprowadzić się do mojej Mamy na te dwa lata budowy...

WIEDZIAŁAM !!! ha ! :D

magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemano :)

Magdziu piękny wynik bety. Leż i odpoczywaj jak najwięcej :) Odnośnie spotkania w Wawie, ja również się piszę nawet z moim maluchem, tylko niech trochę pogoda się poprawi :)

Selenko kładź małego na słoneczku blisko okna, niech promienie słońca padają na jego buzię, to taki naturalny rodzaj naświetlania. Tak kazała mi robić położna.

Shaggi fajny domek :) My też mamy pokój na dole, żeby na starość nie trzeba było łazić po schodach ;)

A ja dzisiaj idę do Dyrektorki szkoły zrobić awanturę. We środę wypisałam Kingę z obiadów szkolnych, ponieważ od nowego roku szkolnego zmieniła się kucharka ( żona właściciela stołówki ), obiady są fatalne, niedobre, niezjadliwe, więc stwierdziliśmy, że po co płacić za obiady których Kinga i tak nie je, wole je przeznaczyć na coś innego. Pani szefowa, gdy usłyszała, że Kinga stwierdziła, że obiady są niedobre, zrobiła mi awanturę, że ona sobie nie życzy i nie chce słyszeć, że obiady są niedobre. Po krótkiej nieprzyjemnej wymianie zdań Kinga została wypisana z obiadów.

Ale to co stało się wczoraj, przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Pani szefowa podczas obiadu złapała Kingę za rękę i jej zrobiła awanturę, że jak ona śmie mówić, że obiady są niedobre, że tak niewolno mówić!! Biedna się spłakała, przestraszyła, i myślała że zrobiła coś złego.

Nawet nie chce wam przytaczać słów które powiedział na tą babę mój P. Litania przekleństw.

A że ja jestem kłótliwa, to mam zamiar dzisiaj zrobić raban na całego !

Miłego dnia dziewoje.

magdzia26, kiti, Strażaczka90, Shagga_80, Effcia28, Spero, Fedra, aisa, Selena lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Widzę ze wszystkie śpią chyba jeszcze tylko Rucia na straży :P
    Co za babsztyl żeby tak dziecko nastraszyc... oj powiem Ci ze tez bym na twoim miejscu odpowiednio z nią porozmawiala... idiotka jedna :/

Dodi, Rucia, Strażaczka90, Shagga_80, Kaja, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole jak się Librus dzisiaj czuje?

Dodi, Strażaczka90, Kaja, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia najchętniej tej babie zmasakrowałabym twarz tasakiem ...

Dodi, kiti, Shagga_80, Kaja, anka_a, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus Kochana bardzo się cieszę że wszystko dobrze : * trzymaj sie Kochana i wypoczywaj

magdzia26, Strażaczka90, Kaja, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Magdzia najchętniej tej babie zmasakrowałabym twarz tasakiem ...
    nie dziwię się ...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja gdzie jesteś przeżyłaś spotkanie z glukozą ;) ?

kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby,witam z rana...wczoraj siedziałam do 3 nad projektem , a gdzie jeszcze do końca...ale tak to już jest,że robiąc dla siebie wysila się 100% bardziej...jak nie więcej ... Tak więc pospałam dziś jak nie wiem...bo aż do po 8...teraz po podaniu leków Kubusiowi i odczekaniu swojego zjedliśmy śniadanko i zabieramy się do roboty...jutro rano jedziemy do mojej Mamy wiięc sobotnie sprzątanie trzeba zaliczyć dziś no i jeszcze spakować się na weekend :) Zajrzę jak chłopaków się pozbędę...znaczy Igor pójdzie spać a Kuba może zajmie się czymś...

Rucia,wstrętne babsko, domyślam się jak Kini musiało być przykro...swoją drogą to "fajne" ,że nie można wyrazić swojego zdania,że coś nam nie smakuje :/

ehhhh...

No nic zmykam do roboty :)

Dodi, Rucia, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus, aisa, kiti, Libra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć baczki glukoza fujjj śniadanie kończę i znikam na plotki do kuzynki męża która w kwietniu rodzi a pogoda nie dopisuje ehhhh a luteina mi się dziś skończyła a do gina w środę muszę kombinować leki .....buzaki

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ale pokluta jestesmy z sześć razy jak zwykle lipne żyły więc wyglądam jak narkoman hihihi

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 5116 5117 5118 5119 5120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ