plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam jestem po wizycie prywatnej z usg trochę zmartwiona
Otóż z pomiarów wychodzi że moja córcia ma mniejszy brzuszek w porównaniu do główki:( nie mam tej kartki ale lekarz mi mówił że główka z wymiarów jest na 37 tydzień a brzuszek na 35 i 1.Tak się martwie:(
Szyjka się skróciła ale trzyma
Za tydzień na kontrolne usg mała waży 2400-2600
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kucharce powiem, że jak jeszcze raz tknie moje dziecko i powie jej cokolwiek, to nie ręczę za siebie, a jak mnie wyprowadzi z równowagi to nawsadzam jej tak, że się popłacze.
Jak żyje? Dostałam plamień śródcyklicznych po tabletkach anty ... no i tak tego kulam się z tym
A to już dostałaś @ po porodzie? -
Effcia, znak, że będziesz miała łebską córę!
Jak ja nienawidzę tego zwyczaju lekarskiego: "Powiem pacjentce jakiś termin medyczny i nie wyjaśnię jej o co cho, niech ma zagwostkę na czas ciąży".Rucia, magdzia26, Shagga_80, anka_a, Strażaczka90, Effcia28, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A to już dostałaś @ po porodzie?
Nie dostałam. Lekarka powiedziała, że jeżeli chcę wywołać @ to mogę zacząć brać pierwsze opakowanie tabletek, ale wtedy nie będzie 100% zabezpieczenia. Przy drugim opakowaniu już tak, i @ będzie się już normalnie pojawiała.
Albo mam czekać na @ która miała przyjść naturalnie, ale z własnego doświadczenia wolałam nie czekać. Przy Kindze dostałam @ po pół roku ( nie karmiłam piersią ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:33
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Effcia, znak, że będziesz miała łebską córę!
Jak ja nienawidzę tego zwyczaju lekarskiego: "Powiem pacjentce jakiś termin medyczny i nie wyjaśnię jej o co cho, niech ma zagwostkę na czas ciąży".
mogłaby być jeszcze bardziej brzuszasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:37
Rucia, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:co to znaczy łebską? chyba już czaje
mogłaby być jeszcze bardziej brzuszasta
E tam ... pewnie od małego trzyma linię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:38
Effcia28, Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc dziewuszki- ja mam dzis wolne YUPI ....wiec 3 dni leniuchowania ale niestety dowiedzialam sie ze mojego G chca gdzies przeniesc i nie wiem jak to bedzie. Ciezko bedzie nam osobno i widywac sie tylko w weekendy a ja nie wiem czy z tesciowa wytrzymam sama. Za staraniami o dzidziusia tez bedzie ciezko:( a caly marzec ma poligon !!!! Przewalone-kiedy sie wreszcie skoncza te problemy
kazdy miesiac jest wazny i nie chce marnowac ani jednego
Myśl pozytywnie...a "Mamusią" postaraj się nie przejmować i rób swoje
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
kto chce za mnie zadzwonić do mojej pracy i poinformować ich że nie będzie mnie przez kolejne 2 tyg
???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:50
sylwia1985, Dodi, Strażaczka90, Fedra, Kaja, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość