plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami...
Rucia nawrzucaj babie ulrzyj sobie
Strażaczko a moze pomyśl o tym by ten cykl ukryć byś mogła odpocząć od wpisów?
Sagga projekt doku mi się podoba znaczy ułożenie pomieszczeń bardzo fajnie mam nadzieje ze pochwalisz sie swoim projektem jak już będzie gotowy
Madzia nie wiem czy Ci wczoraj pisałam ale beta super
kurcze cos miałam jeszcze dodać ale wyleciało mi z głowy bo ciągle prześladuje mnie myśl ze jutro mam gości a w domu burdeli dodam ze niechce mi się dzisiaj nic
a-koczek, magdzia26, Kaja, Rucia, Dodi, Kfjatus, Gunia, aisa, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dziekuję Fedruś
a co do wykresu Strazaczki to popieram nie warto rezygnowac z obserwacji bo to może Ci pomóc później ale ukrycie wykresu żeby nikt nie mógł komentować pomaga nie nakreca się dzieki temuFedra, a-koczek, Kaja, Dodi, Gunia, Libra lubią tę wiadomość
-
Madzia masz racje mi np ovu jakoś technicznie nie pozwolił udostępnić wykresu dlatego teraz prowadze go sama dla siebie i mogę stwierdzic ze lepiej mi z tym. Nie czuje tego ciśnieniamagdzia26 wrote:dziekuję Fedruś
a co do wykresu Strazaczki to popieram nie warto rezygnowac z obserwacji bo to może Ci pomóc później ale ukrycie wykresu żeby nikt nie mógł komentować pomaga nie nakreca się dzieki temumagdzia26, Fedra, Dodi, Gunia, Libra lubią tę wiadomość
-
Powiem jedno ( nie tyczy sie to Was czyli staraczek z plemniczki z którymi moge powiedziec ze sie dobrze znam) irytowały mnie komentarze dziewczyn których w żaden sposób nie znałam i jak widziałam ze w dodatku skacząod wykresu do wykresu i kazdej pisza to samo to czułam sie jak jakis przedmiot w statystyce
Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Dodi, Gunia, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia au Ciebie jak? Bóle mineły lub chociaż sie zmniejszyły
i po odebraniu wczorajszych wyników zastanawiam się czy te bóle nie mają związku z nerkami albo pęcherzem.... dzisiaj idę do jeszcze innej ginki pokaże wyniki i zobaczę co mi powie...
-
Fedra wrote:Effcia a lekarz mówił co w zwiazku z tym?
-
hej hej
Strazaczko szkoda ze ta @ nadplynela kurde
Libra alez sie ciesze ze jajowody drozne masz i ze w koncu dali Ci cos zjesc
Dodi szkoda ze twoja sprawa nie pykła...
Madzia beta super, progesteron tez! juz wiec sie martw, bedzie dobrze
Shaggi no cudnie ze twoje marzenie ma szanse sie spelnic, no i ze juz nawet wzieliscie sie za realizacje
Wosebko milo cie widziec, fajnie ze u gina ok
Muska jak Cie czytam, to tesknie za Holandią
Rucia no tylko z tymi promieniami slonecznymi to ciezko teraz zeby naswietlac tak żółtaczke...ja nie widze slonka, ciągle tylko chmury i chmury, no i masz racje zrób awanture tamtej kucharce wrednej!
kurde Sylwia faktycznie ostatnio macie pood gorke ciągle, dobrze ze chociaz wyniki twojego m są dobre!
effcia ja mysle ze nie masz co sie tym martwic... czesto takie rozbierznosci w pomiarach czesci ciala dzieciatka wychodzą, to jest normalne. Moja Kornelka tez miala pomiary na rozne tygodnie... przeciez dziecko moze miec np wiekszą glowke, czy dluzsze nózki
U nas lepiej z katarkiem, odpuszcza... ale nie nie to wcale nie znaczy ze byla bardziej przespana nocka.. mala lubi sie budzic w nocy co godzine i żąda cyca. ach jestem taaaaaaaaaaaaaaaaka zmeczona
Ciesze sie ze robi sie coraz cieplej, niedlugo w koncu odbedziemy nasz pierwszy spacerek jak tak bedzie
sylwia1985, Strażaczka90, magdzia26, Ola_czeka, Effcia28, Fedra, Dodi, Kfjatus, aisa, Selena, Blondi22, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo awanturze.
Baba ma jakieś zaburzenia psychiczne lub bujną wyobraźnię. Powiedziałam jej, że jest nienormalna, i że nie życzę sobie aby zastraszała moje dziecko. Generalnie nic nie wyszło z tej rozmowy, więc poszłam do wiceDyrektorki, która nic nie wiedziała oczywiście o tym, że dzieciom obiady nie smakują, obiecała zrobić z tym porządek, i jeszcze na moich oczach właściciel stołówki został wezwane na rozmowę. ( ta wstrętna lafirynda kucharka to jego żona ).
Tematu nie odpuszczę. W tym tygodniu z obiadów wypisało się 4 dzieci.Dodi, Strażaczka90, gocha04, Ola_czeka, Selena, Libra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:http://www.sjusk.com.pl/1924/wpadka_miala_juz_swoj_pierwszy_raz_i_urosl_jej_brzuch.html
poplułam monitor żeby zachodzenie w ciąże było takie prosteDodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Po awanturze.
Baba ma jakieś zaburzenia psychiczne lub bujną wyobraźnię. Powiedziałam jej, że jest nienormalna, i że nie życzę sobie aby zastraszała moje dziecko. Generalnie nic nie wyszło z tej rozmowy, więc poszłam do wiceDyrektorki, która nic nie wiedziała oczywiście o tym, że dzieciom obiady nie smakują, obiecała zrobić z tym porządek, i jeszcze na moich oczach właściciel stołówki został wezwane na rozmowę. ( ta wstrętna lafirynda kucharka to jego żona ).
Tematu nie odpuszczę. W tym tygodniu z obiadów wypisało się 4 dzieci.
Rucia bądz twarda nie odpuszczaj dobrze ze poszłaś do wice i zgłosiłaś sprawe tak nie moze być zeby taka psycholka tak traktowała dzieci...Rucia, Dodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Rucia brawo ja też bym nie popuściła. w koncu to nasze dzieci my o nie dbamy chuchamy a inni będą sie na nich wyżywać za swoje niepowodzenia ?! o co to to kategoryczne nieeee
Fedra, Rucia, Dodi, Kaja, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość