plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi żeby to chociaż była fanaberia Kingi, to ok, może się baba wściekać. Ale skoro wczoraj była delegacja rodziców z klasy III w sprawie niejadalnych obiadów to chyba musi być coś na rzeczy tak?
Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jakby baba miała pewność, że dobrze gotuje, to by się tak nie przejęła. A tu jedna mała Kinga i cała prawda o beztalenciu wyszła na jaw
Ola_czeka, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie...Nie pisałam bo jakoś ochoty brak:( ale podczytuje Was od rana i lajkuje:) ale już mam mniej tych skrzepów ale dalej mocno krwawię blee( przepraszam za słowo) nie mierze tempy w tym miesiącu..muszę odpocząć już w poprzednim cyklu stwierdziłam że mnie to męczy takie mierzenie:( ale pociągnęłam go do końca...w poniedziałek idę do gina..zobaczymy co ona poradzi..Wydrukuje te 3 wykresy i jej pokaże.....miłego dnia..
Rucia tylko nie szalje tam i nie zabij jej :*
Effcia -będzie dobrze
Fredra -super że częściej tu bywasz:)
Madzia -śliczna beta
Aga- jak tam w pracy ?dobrze że z plecami jest dobrze
Kaja-
Gocha
Kfjatus -
Sylwia-
Librus -jak się czujesz?
Shagga-
Muska-
Sylwia-
Ola -jak tam piesio?
Selena-
Anka
Jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam..:* ale o każdej pamiętam zawsze:*
ide robić placki po węgiersku ...trzeba jakoś Męża przeprosić za swoje zachowanie wczorajsze !!!browar już jest ..jeszcze tylko placki...Mam trudny charakter (choleryk)..trudny do zmiany..;/ przez to jak mnie ojciec traktował... ;/ i życie zmarnował ;/ dziwie się jak On jeszcze ze mną wytrzymuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:55
sylwia1985, Fedra, magdzia26, Kaja, Dodi, gocha04, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam Was!
Normalnie dziś mi się śniło, że w ciąży byłamSprawdziłam znaczenie snu i niby mam mieć przypływ bogactwa. Tak więc teraz nie czekam na testowanie ale na kase... hahahaha
Rucia czytałam przeboje z kucharką i aż sama się zdenerwowałam... wstrętne babsko z za wysokim mniemaniem o sobie.
Kaja ciesze się, że przeszłaś badanie bez problemu
Shagga świetna tajemnica! Owocnego tworzenia projektu
Effcia jeszcze trochę i maluszek będzie z TobąCzasami lekarze panikują trzeba trochę dystansu i spokoju
Oby pozostałe 5 tygodni było BARRRDZO nudne
To chyba tyle i lece kulać bułeczkiStrażaczka90, Effcia28, a-koczek, Fedra, magdzia26, Kaja, Rucia, Dodi, Kfjatus, Gunia, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:witam jestem po wizycie prywatnej z usg trochę zmartwiona
Otóż z pomiarów wychodzi że moja córcia ma mniejszy brzuszek w porównaniu do główki:( nie mam tej kartki ale lekarz mi mówił że główka z wymiarów jest na 37 tydzień a brzuszek na 35 i 1.Tak się martwie:(
Szyjka się skróciła ale trzyma
Za tydzień na kontrolne usg mała waży 2400-2600
Effcia a lekarz mówił co w zwiazku z tym?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej czytam Was od rana a może od wczoraj wieczora i jakoś nie mam weny żeby się odezwać.
Shaguś ja jak miałm sie budować to też ten projekt miałam na oku ale znalazłam inny teraz niepamie,tam jak sie nazywał bo plany domu zamieniły sie na kupno mieszkania. -
Info od Libry:
rano czuła się swietnie, a potem opadła z sił...dostała przeciwbólowy i usnęła... rano dostała kleik a teraz je obiadek... poczeka aż obiadek zacznie działać i nabierze troche sił i spróbuje pospacerować po korytarzumagdzia26, Kaja, sylwia1985, anka_a, Rucia, Dodi, Kfjatus, Gunia, gocha04, aisa, Selena, kiti, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi