plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewuszki- ja mam dzis wolne YUPI ....wiec 3 dni leniuchowania ale niestety dowiedzialam sie ze mojego G chca gdzies przeniesc i nie wiem jak to bedzie. Ciezko bedzie nam osobno i widywac sie tylko w weekendy a ja nie wiem czy z tesciowa wytrzymam sama. Za staraniami o dzidziusia tez bedzie ciezko:( a caly marzec ma poligon !!!! Przewalone-kiedy sie wreszcie skoncza te problemy
kazdy miesiac jest wazny i nie chce marnowac ani jednego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 10:54
-
nick nieaktualnyKaju z całej ciąży najbardziej nie lubiłam częstego kłucia
Ale jak to się mówi ... cierp ciało jak się chciało 
Sylwia wierzę w to, że kiedyś wam się uda. Po burzy zawsze wychodzi słońce
Głowa do góry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:00
magdzia26, sylwia1985, Dodi, Strażaczka90, Fedra, Kaja, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalie86 pierwsza sprawa ... nie mierzy się temperatury o różnych porach. Zawsze staraj się mierzyć o jednej stałej godzinie. Wahania w pomiarach są ogromne. Od 5:00 do 9:30. To jest niedopuszczalne. I dla mnie lepszy jest termometr z dwoma miejscami po przecinku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:03
Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
konwalie wiesz powinnaś zacząć mierzyć temp o tej samej godzinie bo tak to ciężko po temp. coś wywnioskowac, no ale śluz i test owu pokazuje że mogłaś mieć owulacje koło 10 dnia cyklu tak to na moje oko wyglada...konwalie86 wrote:hej dziewczynki czy któraś z was moze zerknąć na mój wykresik i ocenić swoim okiem
Shagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
już wiemRucia wrote:konwalie86 pierwsza sprawa ... nie mierzy się temperatury o różnych porach. Zawsze staraj się mierzyć o jednej stałej godzinie. Wahania w pomiarach są ogromne. Od 5:00 do 9:30. To jest niedopuszczalne. I dla mnie lepszy jest termometr z dwoma miejscami po przecinku.
niestety tryb życia to spwowdował ale się poprawiłam
zaskakuje mnie test pozytywny potem słabiej widoczna krecha, potem ból owulacyjny a dziś tylko lewy jajnik mnie boli i już sama nie wiem ech
-
nick nieaktualny
-
dziękujęmagdzia26 wrote:konwalie wiesz powinnaś zacząć mierzyć temp o tej samej godzinie bo tak to ciężko po temp. coś wywnioskowac, no ale śluz i test owu pokazuje że mogłaś mieć owulacje koło 10 dnia cyklu tak to na moje oko wyglada...
-
chcialabym ale mam tutaj prace a nie chce znowu z niej rezygnowac i jechac za nim( juz raz tak zrobilam i ciezko mi bylo znalesc prace) a teraz ciezko o prace wiec warto sie jej trzymacmagdzia26 wrote:Sylwuś a daleko chcą go przenieść??? może to dobry pretekst do przeprowadzki gdyby miał tam na dłużej zostać... i uwolniłabyś się od teściowej

Jeszcze do konca nie wiadomo gdzie go przeniosaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:18
Shagga_80, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:
Rucia,wstrętne babsko, domyślam się jak Kini musiało być przykro...swoją drogą to "fajne" ,że nie można wyrazić swojego zdania,że coś nam nie smakuje
ehhhh...
Shaggi żeby to chociaż była fanaberia Kingi, to ok, może się baba wściekać. Ale skoro wczoraj była delegacja rodziców z klasy III w sprawie niejadalnych obiadów to chyba musi być coś na rzeczy tak?
Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Libra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A jednak...
Jak żyjesz stara? Co powiesz kucharze?
Kucharce powiem, że jak jeszcze raz tknie moje dziecko i powie jej cokolwiek, to nie ręczę za siebie, a jak mnie wyprowadzi z równowagi to nawsadzam jej tak, że się popłacze.
Jak żyje? Dostałam plamień śródcyklicznych po tabletkach anty ... no i tak tego kulam się z tym
Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

[/url]

niemożliwe