plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Gratki
A nie masz terminu na 6.02 ? Kurka nie mogę znaleźć tabelki...
EDIT: dobra już doczytałam 25.02 no to masz jeszcze trochę czasu ale wiesz bądź w gotowościWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 23:28
kiti, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
dobranoc
:*
Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ja tez idę spać w takim razie
DobranocDodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
a mówiłam, że mnie uszy pieką i kazano mi tu zerknąć, ale se myślę: znowu sobie jaja ze mnie robią a jednak.....
Effcia Ty masz szczęście żeś w tak zaawansowanej ciąży i Madzialena Cię broni bo w przeciwnym wypadku kierunek O...w!
Pismak sobie grabi od jakiegoś czasu, ale ja to wszystko skrupulatnie notuję a potem jak ...... to tylko raz
Kiti gratki - widzę, że z ciągnikami nie masz większych problemów, oby tak dalej
Rutka rób porządek w szkole a coMała ale byk z Ciebie
Magdzia no pięknie, w końcu sensowna pani ginka i jeszcze jak widać nie oślepła jak pozostałe staruchy?
sama leję z tej wiewióry heheh (I lajk it)
Effciu tak wogóle to mam nadzieję, że brzusio niedługo doścignie wymiarowo pozostałe części ciała
Macie pozdrowienia od Sandry :*
no i jestem już cosik zmęczonaczy ja kiedyś ogarnę Was wszystkie chociaż po trochu?
dobranoc i dzień dobry jak już wstanieciemagdzia26, Kaja, kiti, Pismak, Spero, Strażaczka90, Effcia28, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Witam o tak nieziemskiej porze ale mialam fatalną noc a moze poranek. o 3 obudziła mnie siostra ze moje auto płonie i niestety to była prawda ktos podpalił nam samochód masakra jakaś.
z psycholami nie zaczynać tylko ich dac do leczenia co za idiota ..... musieliscie mu sie nie spodobać.....ciekawe czym on jeździ !!!!!! -
Hej w sobotę.
Koczku współczuję, ale szurnięci są ludzie.
Miłego dnia.Dodi, aisa, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
witajcie
nie dam rady nadrobic ale pozdrawiam wszytstkie
u nas super malutka grzeczna budzi sie co 2-3h na jedzonko a potem ladnie spi nie placzejest słodka
i dziś juz kończy 1 tydzien a dopiero co rodzilam
Dodi, aisa, magdzia26, Kaja, Muska, Spero, kiti, Strażaczka90, gocha04, Effcia28, Rucia, Pismak, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane, miłej soboty życzę
Rucia dobrze, że nagadałaś babie i że wicedyrektorka wie o wszystkim. Ja bym chyba gołymi rękami udusiła babsztyla jakby mi dziecko tknęła.
Shagga projekt super! mam nadzieję ze wszystko się ułoży po waszej myśli i z mamą jakoś uda się te dwa lata przemieszkac
Madzia bardzo się cieszę, że w końcu trafiłaś na fajnego lekarza i że już słyszałaś serduszko. Cudownie, oby tak dobrze do samego końca było
Effcia już niedużo zostało i nie martw się, na pewno lekarz by powiedział jakby coś było źle. Niedługo będziesz miała córeczkę przy sobie już
Dodi egzamin banał więc supera jak u Was?? rośniecie?
Pismak jak po wyjeździe? wymoczona w źródełkach, zrelaksowana??
Libruś Słońce jak tam dzisiaj? Mam nadzieję ze nabierasz sił i już coraz lepiej się czujesz. Szybkiego powrotu do zdrówka
Sylwia nawet nie wiem co Ci powiedzieć. Mój jest jedynakiem, i mieszkamy też z jego rodzicami z tym, że wszystko mamy na górze swoje wiec nie ma potrzeby schodzić do nich. Ale ja może trochę chamsko ale sprawdzilam czy m. umie sam coś robić i nie raz prosiłam zeby cos ugotował, przyniósł, zrobił, sprzątnął. jak zamieszkaliśmy razem i zaczął się wymigiwać to było ultimatum albo pomaga albo ja spadam. Pomaga cały czas. Naprawdę nie mogę narzekać. Ugotuje sprzątnie, sam sobie prasuje(krzyczy na mnie jak jego koszule chce wyprasować, bo to nie TAK!!). Może faktycznie twój mąż potrzebuje kubła zimnej wody. może musi zobaczyc ze nie żartujesz i jak zostanie sam bez żony na parę dni to zrozumie co i kto jest najważniejszy? Mam nadzieję ze Wam się poukłada wszystko :*
Koczku bardzo mi przykro nie wiem jak ludzie mogą być tacy podli.
u mnie w sumie bez nowości więc tylko udanego, spokojnego weekendu laseczki
Dodi, kiti, aisa, sylwia1985, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, Pismak, Libra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:hej aisko
jak się czujemy?
Dziękuje, bardzo dobrze
Czasem budzi mnie ból "dupobiodra" ale poduszka pomaga
Pomimo wielu mankamentów tutejszej opieki nad ciężarnymi, zaczynam widzieć też coraz więcej jego plusów...
A tak poza tym został mi tydzień stażu+tydzień na Uczelni, ale że fajnie mi sie pracuje i szefy zadowolone to będę pracować do 14 marca(a w tygodniu przeznaczonym na Uczelnie będę tylko jeden dzień a potem wracam do roboty).
Dodi, kiti, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, sylwia1985, Effcia28, Spero, Rucia, Libra lubią tę wiadomość