plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra, bardzo się cieszę że operejszyn udana i że oba "przewody" drożne
Ruciu, na pewno babeczka szybko wyleci ze stołówki, tym bardziej że inni rodzice też widzą w tym duży problem.
Effciu, na pewno wszystko z malutką ok, nie martw się
Kiti, gratki "traktorzystko"
Koczku, masakra to co Was spotkało, że też ktoś posunął się do czegoś takiego...
Kaju, na szczęście nie zasypało choć próbowałodziś za to odwilż więc śniegu ubędzie.
Miłego weekendu :*kiti, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
aisko no to super, że wszystko dobrze
normalnie musiałam się przez moment zastanowić gdzie to będzie te "dupobiodro" hehe
zleciał Ci ten staż masakrycznie szybko widzę no i skoro dobrze Ci się pracuje i nic Ci w tym nie przeszkadza to super, oby tak dalej
Kaja u mnie ok wszystko, przynajmniej tak wg moich odczuć
Spero no to gitara że egzamin pikuś a ja rosnę mam nadzieję, ale od środkaaisa, kiti, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie policja była efekt tego ze jak kogos nie złapiesz za reke to nie ma co oskarzac bo moge oprzec sie sprawa za pomowienia . Mieszkam w małej miejscowosci ale ciekawosc ludzka przechodzi wszelkie moje wyobrażenia. stwierdziłam ze powinnam pobierac opłate za ogladanie wraku. Niektórzy są tak bezczelni że otwieraja drzwi maske i zagladaja do srodka. masakra jakas
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jak tak Libra, gotowa? Pępek umyty?
Jestem z Tobą myślami, bądź dzielna. Serio dla Ciebie weszłam tu o tej porze!Ola_czeka, magdzia26, Strażaczka90, sylwia1985, aisa, Dodi, Spero, Rucia, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia nie zasypalo was tam ??
Madzia jak tam samopoczucie ???
Strażaczka robaczku , a jak ty sie czujesz??????
Dodi , a ty jak tam ???
Hejka wszystkim ...Jakoś się kulam..Coś Natalina się nie odzywa od tygodnia...Martwie się już o nią...Kajka;/ dziś 2h z Chodakowską dawałam czadu ;/....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 16:42
-
magdzia26 wrote:Sylwus myślę podobnie jak Pismaczek i Rucia musisz przeprowadzić ze swoim poważna rozmowę i postawić sprawę jasno bo tak być nie może chyba nie chcesz się całe życie męczyć?
-
sylwia1985 wrote:marze o normalnym spokojnym zyciu.Jak patrze na swoje kolezanki ktore maja mieszkanie male ale wlasne i kochajacego meza i sa w ciazy albo maja juz dziecko to CHOLERNIE IM ZAZDROSZCZE- bo ja tak nie mam chociaz moglo by tak byc ale moj G jest dziwny !!! nie rozumiem go i nie wiem jak przekonac ze pasowaloby sie wreszcie ustatkowac i usamodzielnic
sylwia1985, Libra lubią tę wiadomość
-
milego wieczorku.Ja dzis spedzam caly dzien w kuchni z tesciowa bo robimy jutro impreze bo tesc ma 75 urodzinki i zrobilysmy ciasto, barszcz czerwony z uszkami i salatke jarzynowa.... uff ale sie psychicznie zmordowalam a teraz goraca kapiel, maseczka na twarz i wlosy i pelny relax a potem moze mojego G uda sie namowic na male bara bara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 17:07
Strażaczka90, Ola_czeka, Dodi, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
Koczek normalnie jestem przerażona Twoją opowieścią. Jak to - domyślasz się kto to zrobił?? Nie wyobrażam sobie jak musisz się czuć wiedząc że po ziemi stąpa jakiś Twój zagorzały wróg
Może dzięwczęta zsynchronizujemy cykle jak na kobiety przystało i w sam środek PMS-u damy temu D_U_P_K_O_W_I wycisk?magdzia26, Dodi, Strażaczka90, aisa, Spero, Rucia, anka_a, Libra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Witam ponownie policja była efekt tego ze jak kogos nie złapiesz za reke to nie ma co oskarzac bo moge oprzec sie sprawa za pomowienia . Mieszkam w małej miejscowosci ale ciekawosc ludzka przechodzi wszelkie moje wyobrażenia. stwierdziłam ze powinnam pobierac opłate za ogladanie wraku. Niektórzy są tak bezczelni że otwieraja drzwi maske i zagladaja do srodka. masakra jakas
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To chyba nie działa w tę stronę. Być może tak jest, jak mówi Sylwii gin, że przy chlamydii są niedrożne jajowody, ale na pewno nie jest to jedyna przyczyna niedrożności. W sensie to, że nie ma chlamydii nie oznacza, że jajowody są drożne. Fedra, szczerze mówiąc zawsze mnie dziwiło, że po tylu latach zmagań lekarze nie zbadają wreszcie Twoich jajowodów. Rozumiem, ze skupili się na wynikach M., ale różne przyczyny mogą występować razem. To, że byłaś w ciąży też niczego nie gwarantuje - być może jeden jajowód jest drożny, a drugi nie? Szanse już spadają o połowę, a wcale nie powiedziane, że jajeczkujesz po równo z obu jajników...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 20:55
-
nick nieaktualnyFedra wrote:powiem Ci coś w sekrecie ale nikomu nie mów wiem że moze to pomóc a nie zaszkodzi ale ja się tak cholernie boje szpitali i tego badania ze nawet teraz zrobiło mi sie nie dobrze
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ty małolata czasu masz sporo
nie to co ja !!!!!
Libra lat 31 amh 0.63
Inessa lat troche wiecej (ochrona danych osobowych) amh ok. 3,5