plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
serio ja bym juz poszla spac ale moja córka ma oczy jak 7 złotych i nie w glowie jej spanie
kiedy poprzestawia sobie w tym malym lepku ze w nocy sie spi...
Malyszku alez jestem ciekawa twej nowej przyszlej fryzury, juz koniecznie upominam sie o focie! masz wlosy podobne konstrukcją do moich i sama zastanawiam sie jakbym wyglądala w krótkichLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:serio ja bym juz poszla spac ale moja córka ma oczy jak 7 złotych i nie w glowie jej spanie
Malyszku alez jestem ciekawa twej nowej przyszlej fryzury, juz koniecznie upominam sie o focie! masz wlosy podobne konstrukcją do moich i sama zastanawiam sie jakbym wyglądala w krótkich
A jak masz jeszcze rozdarciucha jak ja mam to już w ogóle kaplica.
Ale generalnie i tak jeden uśmiech, wszystko wynagradza. -
plemniczka wrote:serio ja bym juz poszla spac ale moja córka ma oczy jak 7 złotych i nie w glowie jej spanie
Malyszku alez jestem ciekawa twej nowej przyszlej fryzury, juz koniecznie upominam sie o focie! masz wlosy podobne konstrukcją do moich i sama zastanawiam sie jakbym wyglądala w krótkich
Plemniczko, lepiej nastaw się na to, że przez pierwsze 3 miesiące będziecie mieli jazdyPotem Nelka pewnie już się oswoi i będzie spać lepiej. U nas np. Mały już prawie w ogóle nie płacze - tylko gdy jest bardzo zmęczony albo gdy próbuję go karmić, a tu nic nie leci
Dodi, Spero, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
Mona wrote:Nie prędko niestety. A jak już sobie przyswoi ze w nocy się śpi, to i tak bedzie sie budziła do jedzenia, a potem znowu zęby.
A jak masz jeszcze rozdarciucha jak ja mam to już w ogóle kaplica.
Ale generalnie i tak jeden uśmiech, wszystko wynagradza.
To prawda, zawsze jest coś. Ale niektóre dzieci - twardziele - przechodzą te wszystkie etapy wręcz niezauważalnie. Tak miał mój Leo i mam cichą nadzieję, że Heniol też taki będzie...Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:To prawda, zawsze jest coś. Ale niektóre dzieci - twardziele - przechodzą te wszystkie etapy wręcz niezauważalnie. Tak miał mój Leo i mam cichą nadzieję, że Heniol też taki będzie...
Ale to fakt, niektóre mamy nawet nie wiedzą co to znaczy wkurzac sie na swoje własne dziecko bo te potrafią przespać im cale nocki a i jeszcze ze 3 razy w ciagu dnia. -
nick nieaktualnyWitam nocą
bez rzezączki
Librauśmiałam się jak nigdy z chlamydii Dodi i histerioskopi, nieźle Cię musieli naćpać w tym szpitalu, ale mam nadzieję kochana że już lepiej się czujesz
Sylwia wszystkiego dobrego dla teścia, udanej imprezki
Plamniczko mam nadzieję, ze Kornelcia szybko się przestawi. Nie wiem czy tak się da, ale może spróbuj żeby mała więcej w dzień była budzona, może za którymś razem załapie że dłużej śpi się w nocyale nie wiem czy tak można więc nie musisz mnie słuchać
i co jeszcze... aaa madziaaaa proszę o zmianę tabelkową na chyba 28.02
Dobranoc misiakiDodi, kiti, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia…...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek.. ..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek..........14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia.........25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja (06.05.2014)
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (20.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(21.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie (07.08.2014)
Sandra………………………………FASOLINKA………..
Magdzia26…………6……27lat….FASOLINKA...…mazowieckie (25.09.2014)
Gunia....................12......30 lat............06.02…… TESTOWANIE!!!....podlaskie
sylwia1985 ...........18....28lat …………10.02...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
a-koczek………....19 .…32lata………..11.02…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Beata……………...15……29lat…..…..25.02…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie Spero...................18.......24lat.............28.02….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Kfjatus...................17......26lat............02.03…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie Strażaczka..............5......23lata..........06.03……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 10:40
-
Dzień dobry
Librus cieszę się ze jesteś już po, wracaj do sił
Koczku jestem w szoku, że ktoś potrafi się aż do czegoś takiego posunąć, szok.
Ola śliczna psina, moja Wiki marzy o takim, ale to jeśl już musi trochę poczekać, bo trzeciej ręki na trzymanie smyczy nie mam.
Kaja, Aisko, Agafia śliczne brzuszki:)
Madziu super że na wizycie ok i że słyszałaś serduszko.
Mauysiu ciekawa jestem Twojej fryzury, ja też chcę coś zrobić z włosami, tylko jeszcze nie wiem co. Narazie nową fryzurę ma Wiki, byłyśmy w sobotę obciąć trochę włosy i grzywkenie umiem wkleić tu zdjęcia, ale dodam na fb. Jeśli któraś może to niech wklei potem tutaj
Plemniczko a bierzesz małą do łóżka, może spróbuj chociaż, jak malutka będzie Ciebie czuła, może wtedy pospi dłużej.
Sylwia zobaczysz niedługo i Ty będziesz cieszyć się ciąża, a potem macierzyństwem. Ja głęboko w to wierzę. Bardzo wam wszystkim kibicuje.
U mnie. Pomału. Od czwartku jestem sama. Mama wróciła do Pl. I zaczynam sobie jakoś wszystko pomału układać, chociaż powiem, że ciężko się przestawić, tym bardziej że miałam wszystko do tej pory ekstra ogarnięte. Mama posprzatala, ugotowala, poprala, poprasowala, Wiki do przedszkola zaprowadziła, odebrała, ja praktycznie tylko małym się zajmowalam, ale mi było dobrze.
No ale trzeba już wrócić do rzeczywistości i zacząć ogarniac Sytuacje. Narazie daje radę. Najgorzej będzie od pon, Wiki muszę zaprowadzić do przedszkola, a zazwyczaj o 8 mały chce cyca, kurczę że nie mam nikogo kto by mi Wiki do przedszkola zaprowadził.
M o 5 wyjeżdŻa do pracy.
Poza to wszystko dobrze, dzieci, kochane i grzeczne, tfu, tfu, tfu, żeby nie zapeszyc.
Pozdrawiam was gorącoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 09:09
magdzia26, Kaja, Spero, Rucia, Dodi, kiti, sylwia1985, anka_a, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Libra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
z wielką niechęcią wklejam tabelkę z powyższymi zmianami Kfiatuś, Speruś nie lubię oj nie lubię waszych @....
oznajmiam następne zmiany wprowadzam tylko i wyłącznie polegające na przeniesieniu na wyższy poziom w tabelce zabraniam waszym @ przychodzić i już !!!
Spero, Dodi, kiti, Strażaczka90, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:z wielką niechęcią wklejam tabelkę z powyższymi zmianami Kfiatuś, Speruś nie lubię oj nie lubię waszych @....
oznajmiam następne zmiany wprowadzam tylko i wyłącznie polegające na przeniesieniu na wyższy poziom w tabelce zabraniam waszym @ przychodzić i już !!!
Ja to kochana miałabym jeszcze jedną prośbę o zmianę, niechętnie bo niechętnie ale jednak 23 na 24 przydałoby się już zmienić niestety