X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oczywiscie dzień dobry wszystkim i miłej, leniwej niedzieli życzę :D

magdzia26, Dodi, Ilona, Rucia, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Ja to kochana miałabym jeszcze jedną prośbę o zmianę, niechętnie bo niechętnie ale jednak 23 na 24 przydałoby się już zmienić niestety :D
    Psze bardzo :) Ty malolato :P

Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia jak się weźmie za babę, to pewnie nawet jej męża przekona do rozwodu :D

Eeee żeby chociaż jej mąż był atrakcyjny, ale jest mały, łysy i gruby :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    A właśnie zapomniałam się pochwalić...

sprawa wygląda tak...

z ciągników wpadła 5 :D

Brawo :D

Dodi, kiti, magdzia26, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Witam o tak nieziemskiej porze ale mialam fatalną noc a moze poranek. o 3 obudziła mnie siostra ze moje auto płonie i niestety to była prawda ktos podpalił nam samochód masakra jakaś.

O ja pierdziele Koczku co ty mówisz o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Nie będę nigdy więcej narzekała na spanie Leosia.

Miłej niedzieli dziewoje.

mayuś - rozmyślałam ostatnio również nad ścięciem włosów, ponieważ kolega wyrywa je garściami ( na szczęście już tak nie wypadają ), ale na razie się waham.

Strażaczka90, Libra, Spero lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Miłego niedzieli życzę :*

a oto Wiki po wizycie u fryzjera ;)

jqvv.jpg

kiti, magdzia26, Ilona, Blondi22, Rucia, Spero, anka_a, Strażaczka90, a-koczek, Kaja, mauysia, Pismak, aisa, Libra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo, miłego dzionka życzę.

mój głód redsowy został wczoraj zaspokojony.

Kfiatek, Spero też nie lubię waszych @.

Rucia, Dodi, Strażaczka90, Spero, magdzia26, kiti, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego dzionka ja szykuje sie na imprezke urodzinowa tescia. Buziolki zozolki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 14:09

Strażaczka90, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!
    Trochę miałam do nadrobienia ale udało się :)
    Muszę się pożalić na K. póki co 3 dni wolnego sobie zrobił...a teraz jeszcze się rozchorował i cały dzień zrzędzi gorzej niż Ada jak była chora! Ech
    Jutro jeszcze po 2 tygodniowym urlopie do pracy idę. Cieszę się ale nie wiem jakiego humoru mogę spodziewać się po szefowej.... nic melisę wypiję przed robotą :)
    Koczek to przerażające co Ciebie spotkało.
    Sylwia udanej imprezki.

ps. Też bez rzeżączki ;)

Strażaczka90, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie....Ja po pracy odpoczywam...mam zakwasy po czworajszym maratninie :/ wszystko mnie boli....Madzia dzięki że zmienilas datę mojej wstretnej:) buziaki...aaaaa miałam sie pochwalić:) od 8 idę na urlopik:) prawie pół miesiąca mnie nie będzie:) odpocznie trochę i wyluzuje:)

magdzia26, Dodi, Kaja, anka_a, kiti, Libra, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    od 8 idę na urlopik:) prawie pół miesiąca mnie nie będzie:) odpocznie trochę i wyluzuje:)

Super, no to wtedy się uda ;) :) :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu tak cicho?:) hmmm?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    A co tu tak cicho?:) hmmm?
    no wlasnie? pewnie kazda serduchuje :)

Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh ja jak.na razie jeszcze.nie. mogę @ mam ale to już końcowa:) Mąż będzie biedy..
    Z reszta ja też jak to On dziś powiedział.

Miał ochote a ja do Niego że nieeee Mój Kochany jeszcze ciekne:) Sylwius jak tam imprezka???
    Ania ciezko wracać do pracy po tak długim urlopie prawda?Ja tak mam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 19:09

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Byłam dzisiaj na jeszcze jednej wizycie u nowej ginki i powiem wam ze jestem mega zadowolona :) przy okazji wizyty ginka zrobiła usg i....

Moje maleństwo ma 3 mm i widziałam jak bije mu serduszko <3 :D
    gratuluje!!!

Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    gratuluje!!!
    Gratki Magdzia:)

sylwia1985, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnym wieczorkiem :)

Nadrobiłam na spokojnie urlopowe zaległości :)

Blondi wiem że już to pisałam ale masz przecudną córeczkę :)

Plemniczko a Wasza Kornelcia jest po prostu przesłodka i urzekająca i wychodzi pięknie na każdym zdjęciu :)

Aisko jeszcze raz gratuluję studniówki i masz śliczny brzuszek :)

Libruś super że w końcu wycięli tego mięśniaka i że oba jajowody drożne <3
    Jesteś złotą kobietą z anielską cierpliwością i wielkim sercem :)
    A przez chlamydię Dodi to poplułam swojego smarkfona :D

Żbiczku i Muska zazdroszczę spotkania :)

Sandra jak już widac brzuszek troszkę to prosimy o focie apartamentu oczywiście :P

Agafia też już apartament całkiem spory i ładniusi ma Wasza dzidzia :) No i czy wiesz już kto tam mieszka bo w czwartek miałaś mieć wizytę ale nic się wieściami nie podzieliłaś :p Napisz też jak tam było na szkole rodzenia jak zdecydowaliście się z M pójść :)

Kaja na apartament Roczka się nie załapałam ale pewnie też jest równie piękny jak pozostałe :)

Ola super że psiak zaczyna kumać :) a to łóżko vox mega jest ! szczególnie pomysł z rzutnikiem :) A co do charakteru psa no to tak się przyjmuje że pies się do właściciela upodabnia - tudzież do osoby z którą spędza najwięcej czasu :P

Effcia Twój apartament to już pewnie troszkę za mały dal Magdalenki jest ale to nic bo już tuż tuż a dzidzia będzie po drugiej stronie :)

Madzia super że w końcu trafiłaś na kompetentnego lekarza który w dodatku Ci przypasował (tzn. ona przypasowała):)

Kopciuszku współczuję dolegliwości Tymusia mam nadzieję, że niedługo będzie wszystko w porządku :):/ może faktycznie jak lekarze mówią że to nic poważnego to trzeba poczekać aż z tego wyrośnie. Mam nadzieję że krostki też już zniknęły :)

Mauyś cieszę się że zdaliście z Heniutem egzamina z karmienia i że się uspokoiłaś po wizycie laktatorki :) mam nadzieję że teraz jest już lepiej :) Koniecznie wrzuć fotkę w krótkich włosach :)

Shaguś super że postanowiliście się budować :) Mocno trzymam kciuki za powodzenie Waszego planu i jego realizację :) Gratulacje z okazji pierwszego ząbka Igorka :)

Dodi to żeś sobie wymyśliła z tą niby tajemnicą - żeby tak nas wkręcać ! Wstyd :P

Muska kurczę nie możesz się tak przemęczać i koniecznie Kochana musisz jeść normalnie posiłki bo dzidzia też potrzebuje amu :) Mam nadzieję tweraz po powriocie do kraju już się wszystko unormuje :)

Kiti już tylko 5 dni i M przyjedzie :) pewnie czynisz już przygotowania :D
    Jeszcze raz gratki za zdany egzamin :)

Sylwia super że wyniki M są dobre i że M też się zainteresował tematem :) trzymam mocno kciuki za Was :)

Strażaczko nie lubię Twojej @ swoją drogą powinnaś chyba skonsultować to z lekarzem bo masz trochę za długa tą fazę lutealną jednak :/ Tak sobie też myślałam że może wpływ na to mają te Twoje intensywne ćwiczenia bo ogólnie dla staraczek nie jest zalecany taki wysiłek fizyczny - jak będziesz u ginka to zapytaj o to.

Aga widzę , że się w pracy zaaklimatyzowałaś i nawet darmowy transport jest :) Cieszę się też że Wafel już to przełknął i przetrawił :)

Selenko Kacperek rośnie jak na drożdżach normalnie :) Super że się wszystko układa :) Mam nadzieję że spraw z polipem też się szybko rozwiąże :)

Gocha super że częściej do Nas zaglądasz :)

Fedruś jesteś nieoceniona i bardzo dziękuję za informowanie na bieżąco o Librusi <3

Koczku współczuję historii z samochodem :(

Spero i Kfjatuś Waszych @ też nie lubię :(

Ilonko no to teraz musisz sama organizować wszystko :/ ale jestem pewna że sobie szybko wszystko super poukładasz :)Super że dzieci grzeczne, a nowa fryzurka Wiki śliczna :)

Chorym ovumaluszkom życzę aby wszystkie dolegliwości poszły w las a one grzecznie spały, dużo jadły i zdrowo rosły :)

Dodi, kiti, magdzia26, Strażaczka90, aisa, a-koczek, AGA 30, Selena, Libra, sylwia1985, Spero, Spero, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro niestety do roboty po urlopie :/ a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce :/

Dodi, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dzisiaj super książeczkę " w oczekiwaniu na dziecko" ta moja ginka mi ją poleciła i faktycznie warto :)

Strażaczka90, kiti, Libra, Spero, gocha04 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 5129 5130 5131 5132 5133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ