plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Nie będę nigdy więcej narzekała na spanie Leosia.
Miłej niedzieli dziewoje.
mayuś - rozmyślałam ostatnio również nad ścięciem włosów, ponieważ kolega wyrywa je garściami ( na szczęście już tak nie wypadają ), ale na razie się waham.Strażaczka90, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
kiti, magdzia26, Ilona, Blondi22, Rucia, Spero, anka_a, Strażaczka90, a-koczek, Kaja, mauysia, Pismak, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
hejo, miłego dzionka życzę.
mój głód redsowy został wczoraj zaspokojony.
Kfiatek, Spero też nie lubię waszych @.Rucia, Dodi, Strażaczka90, Spero, magdzia26, kiti, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry!!!
Trochę miałam do nadrobienia ale udało się
Muszę się pożalić na K. póki co 3 dni wolnego sobie zrobił...a teraz jeszcze się rozchorował i cały dzień zrzędzi gorzej niż Ada jak była chora! Ech
Jutro jeszcze po 2 tygodniowym urlopie do pracy idę. Cieszę się ale nie wiem jakiego humoru mogę spodziewać się po szefowej.... nic melisę wypiję przed robotą
Koczek to przerażające co Ciebie spotkało.
Sylwia udanej imprezki.
ps. Też bez rzeżączki
Strażaczka90, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Witajcie....Ja po pracy odpoczywam...mam zakwasy po czworajszym maratninie
wszystko mnie boli....Madzia dzięki że zmienilas datę mojej wstretnej:) buziaki...aaaaa miałam sie pochwalić
od 8 idę na urlopik:) prawie pół miesiąca mnie nie będzie:) odpocznie trochę i wyluzuje:)
magdzia26, Dodi, Kaja, anka_a, kiti, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh ja jak.na razie jeszcze.nie. mogę @ mam ale to już końcowa:) Mąż będzie biedy..
Z reszta ja też jak to On dziś powiedział.
Miał ochote a ja do Niego że nieeee Mój Kochany jeszcze ciekne:) Sylwius jak tam imprezka???
Ania ciezko wracać do pracy po tak długim urlopie prawda?Ja tak mam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 19:09
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Byłam dzisiaj na jeszcze jednej wizycie u nowej ginki i powiem wam ze jestem mega zadowolona
przy okazji wizyty ginka zrobiła usg i....
Moje maleństwo ma 3 mm i widziałam jak bije mu serduszkoStrażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnym wieczorkiem
Nadrobiłam na spokojnie urlopowe zaległości
Blondi wiem że już to pisałam ale masz przecudną córeczkę
Plemniczko a Wasza Kornelcia jest po prostu przesłodka i urzekająca i wychodzi pięknie na każdym zdjęciu
Aisko jeszcze raz gratuluję studniówki i masz śliczny brzuszek
Libruś super że w końcu wycięli tego mięśniaka i że oba jajowody drożne
Jesteś złotą kobietą z anielską cierpliwością i wielkim sercem
A przez chlamydię Dodi to poplułam swojego smarkfona
Żbiczku i Muska zazdroszczę spotkania
Sandra jak już widac brzuszek troszkę to prosimy o focie apartamentu oczywiście
Agafia też już apartament całkiem spory i ładniusi ma Wasza dzidziaNo i czy wiesz już kto tam mieszka bo w czwartek miałaś mieć wizytę ale nic się wieściami nie podzieliłaś :p Napisz też jak tam było na szkole rodzenia jak zdecydowaliście się z M pójść
Kaja na apartament Roczka się nie załapałam ale pewnie też jest równie piękny jak pozostałe
Ola super że psiak zaczyna kumaća to łóżko vox mega jest ! szczególnie pomysł z rzutnikiem
A co do charakteru psa no to tak się przyjmuje że pies się do właściciela upodabnia - tudzież do osoby z którą spędza najwięcej czasu
Effcia Twój apartament to już pewnie troszkę za mały dal Magdalenki jest ale to nic bo już tuż tuż a dzidzia będzie po drugiej stronie
Madzia super że w końcu trafiłaś na kompetentnego lekarza który w dodatku Ci przypasował (tzn. ona przypasowała)
Kopciuszku współczuję dolegliwości Tymusia mam nadzieję, że niedługo będzie wszystko w porządkumoże faktycznie jak lekarze mówią że to nic poważnego to trzeba poczekać aż z tego wyrośnie. Mam nadzieję że krostki też już zniknęły
Mauyś cieszę się że zdaliście z Heniutem egzamina z karmienia i że się uspokoiłaś po wizycie laktatorkimam nadzieję że teraz jest już lepiej
Koniecznie wrzuć fotkę w krótkich włosach
Shaguś super że postanowiliście się budowaćMocno trzymam kciuki za powodzenie Waszego planu i jego realizację
Gratulacje z okazji pierwszego ząbka Igorka
Dodi to żeś sobie wymyśliła z tą niby tajemnicą - żeby tak nas wkręcać ! Wstyd
Muska kurczę nie możesz się tak przemęczać i koniecznie Kochana musisz jeść normalnie posiłki bo dzidzia też potrzebuje amuMam nadzieję tweraz po powriocie do kraju już się wszystko unormuje
Kiti już tylko 5 dni i M przyjedziepewnie czynisz już przygotowania
Jeszcze raz gratki za zdany egzamin
Sylwia super że wyniki M są dobre i że M też się zainteresował tematemtrzymam mocno kciuki za Was
Strażaczko nie lubię Twojej @ swoją drogą powinnaś chyba skonsultować to z lekarzem bo masz trochę za długa tą fazę lutealną jednakTak sobie też myślałam że może wpływ na to mają te Twoje intensywne ćwiczenia bo ogólnie dla staraczek nie jest zalecany taki wysiłek fizyczny - jak będziesz u ginka to zapytaj o to.
Aga widzę , że się w pracy zaaklimatyzowałaś i nawet darmowy transport jestCieszę się też że Wafel już to przełknął i przetrawił
Selenko Kacperek rośnie jak na drożdżach normalnieSuper że się wszystko układa
Mam nadzieję że spraw z polipem też się szybko rozwiąże
Gocha super że częściej do Nas zaglądasz
Fedruś jesteś nieoceniona i bardzo dziękuję za informowanie na bieżąco o Librusi
Koczku współczuję historii z samochodem
Spero i Kfjatuś Waszych @ też nie lubię
Ilonko no to teraz musisz sama organizować wszystkoale jestem pewna że sobie szybko wszystko super poukładasz :)Super że dzieci grzeczne, a nowa fryzurka Wiki śliczna
Chorym ovumaluszkom życzę aby wszystkie dolegliwości poszły w las a one grzecznie spały, dużo jadły i zdrowo rosły
Dodi, kiti, magdzia26, Strażaczka90, aisa, a-koczek, AGA 30, Selena, Libra, sylwia1985, Spero, Spero, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jutro niestety do roboty po urlopie
a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce
Dodi, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)