plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć libra i mała,
no i CZEŚĆ MUZARCIU! O jeżu, ale fajnie znowu Cię widzieć na forumTo super, że już czujesz się lepiej. Ja też powoli już zaczynam rozglądać się za prezentami, bo zwykle robię to tydzień przed Świętami i wszystko jest na hop-siup, prezenty nie do końca przemyślane itp... Ale może w tym roku uda się zabrać za to wcześniej.
Dawno się też Bella nie odzywała... Belluś, daj znak życia, baaardzo Cię prosimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, witam dziewczynki....kurcze ale sobie wczoraj dałam do myślenia tym testem owulacyjnym...wyszły dwie krechy, z tym,że ta od T dużo jaśniejsza a jak pisało w ulotce musi być co najmniej tak gruba jak ta kontrolna ,więc obstawiam,że to oznacza - dni niepłodne...i teraz pytanie, wczoraj miałam już 15 dc więc co, jestem raczej już po ovu czy jest szansa , że przed? Ja obstawiam,że już po...chwała Bogu,że przez ostatnie dni sporo przytulaliśmy się, hehehe...nawet w nocy Stary obudził mnie "bo skoro to ostatni dzień" (tak Mu powiedziałam wieczorem
). Inna sprawa,że dopiero drugi dzień mierzę tempkę i dziś miałam wyższą niż wczoraj,ale to też oczywiście pewnie nic nie znaczy,skoro to tylko dwa pomiary...ehhhm,że też do was wcześniej nie trafiłam
Teraz pewnie pozostaje czekać do 11 grudnia,bo wtedy chyba powinnam dostać @ (czy raczej NIE DOSTAĆ!!!
).
-
cześc Staraczki i fasolinki:)
u mnie znów smutny dzień.. w nocy umarła babcia M.. to 4 pogrzeb w tym roku.. dlatego ja bardzo chcę żeby się już skończył.. tyle stresu, nerwów, płaczu.. to nie pomaga w zajściu i normalnych relacjach...
mam nadzieję że u Was duzo lepiej:* -
Cześć Tysiu,
Przykro mi z powodu babci
Shagga --> to może oznaczać, że jesteś przed owulacją lub po niej. Czyli nic nie wiadomo. Dni płodne zaczynają się w chwili zauważenia u siebie płodnego śluzu. A pierwszy pozytywny test owulacyjny informuje tylko o tym, że owulacja być może odbędzie się w ciągu 24-48 godzin. Niestety nie można u Ciebie stwierdzić nic konkretnego bez żadnych obserwacji ani pomiarów temperatury... Proponuję, żebyś w następnym cyklu mierzyła temperaturę (codziennie przed wstaniem, np. o 7:00), obserwowała śluz, ewentualnie robiła testy owu.
Jeśli chcesz zdążyć przed końcem roku to trzeba się spiąć -
cześć dziewczynki
przykro mi zosiu...
musimy wierzyć że wszystkim nam się uda dostać ten prezent pod choinkęwidzę że jednak namówiłaś m na witaminki to dobrze... mój m też teraz zaczął łykać salfazin
-
nick nieaktualny
-
oj bardzo bym chciała żeby się udało.. wiecie ja za moim M nie trafię.. najpierw nie chciał witamin teraz chce, najpierw nie chciał żebym mu mówiła o płodnych, teraz chce.. - ale obawiam się że to go zepnie i nie będzie mógł.. czekam na @ 7 grudnia i potem mam nadzieję działamy.. o ewentualnej ciąży dowiedziałabym się dopiero po nowym roku..
-
mauysia to dużo... ja zapłaciłam coś ok 24 zł .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki:)Zosiu przykro mi z powodu babci m...no faktycznie smutny rok u was:(moze ten nowy okaze sie lepszy:)
mauysia cena za salfazin jak najbardziej przystepna :)tam jest az 100 tabletek:)wiec masz az na 3 miesiace:)przykladowo jest jeszcze Androvit ma to samo w składzie a 30 tabletek kosztuje ok 30zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 08:14
-
Cześć dziewczynki. Znowu się rozpisałyście na prawie 20 stron
Mi się chyba nie udało w tym cyklu. Plamić zaczęłam, ale to trochę za mocne jak na implantacyjne, brzuszek mnie boli, więc raczej początki okresu...
Trudno, będziemy się starać dalej
Miłego dnia wszystkim! -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:oj bardzo bym chciała żeby się udało.. wiecie ja za moim M nie trafię.. najpierw nie chciał witamin teraz chce, najpierw nie chciał żebym mu mówiła o płodnych, teraz chce.. - ale obawiam się że to go zepnie i nie będzie mógł.. czekam na @ 7 grudnia i potem mam nadzieję działamy.. o ewentualnej ciąży dowiedziałabym się dopiero po nowym roku..
zosiu, rozumiem Cię... z moim też jest różnie... raz chce, innym razem nie wiem, o co mu chodzi, a za chwile znów bardzo chce, bo twierdzi, że wtedy będzie spełnionym mężczyzną... ja już mu wcale nic nie mówię, tylko staram się w te dni częściej go nakręcić...zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:hej dziewczynki:)Zosiu przykro mi z powodu babci m...no faktycznie smutny rok u was:(moze ten nowy okaze sie lepszy:)
mauysia cena za salfazin jak najbardziej przystepna :)tam jest az 100 tabletek:)wiec masz az na 3 miesiace:)przykladowo jest jeszcze Androvit ma to samo w składzie a 30 tabletek kosztuje ok 30zł.
Hej Woseba
Znalazłam właśnie w internecie info, że w pobliskiej aptece jest za 26 zł - pewnie się tam wybiorę.