X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć libra i mała,
    no i CZEŚĆ MUZARCIU! O jeżu, ale fajnie znowu Cię widzieć na forum :) :) :) To super, że już czujesz się lepiej. Ja też powoli już zaczynam rozglądać się za prezentami, bo zwykle robię to tydzień przed Świętami i wszystko jest na hop-siup, prezenty nie do końca przemyślane itp... Ale może w tym roku uda się zabrać za to wcześniej.

Dawno się też Bella nie odzywała... Belluś, daj znak życia, baaardzo Cię prosimy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała --> z nową pracą przynajmniej odpada Ci ten problem dojeżdżania z osobami, które nagminnie zostawały na nadgodziny :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej...właśnie miałam to samo, nie przemyślane prezenty...i dużo więcej pieniędzy się wydaje tak bez sensu...muszę pomyśleć dobrze co i jak i komu.Dobrze, że z młodym nie ma problemu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę dziewczynki, bo pod wieczór wieczorek andrzejkowy i cóż...pieczenie znów;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam dziewczynki....kurcze ale sobie wczoraj dałam do myślenia tym testem owulacyjnym...wyszły dwie krechy, z tym,że ta od T dużo jaśniejsza a jak pisało w ulotce musi być co najmniej tak gruba jak ta kontrolna ,więc obstawiam,że to oznacza - dni niepłodne...i teraz pytanie, wczoraj miałam już 15 dc więc co, jestem raczej już po ovu czy jest szansa , że przed? Ja obstawiam,że już po...chwała Bogu,że przez ostatnie dni sporo przytulaliśmy się, hehehe...nawet w nocy Stary obudził mnie "bo skoro to ostatni dzień" (tak Mu powiedziałam wieczorem ;) ). Inna sprawa,że dopiero drugi dzień mierzę tempkę i dziś miałam wyższą niż wczoraj,ale to też oczywiście pewnie nic nie znaczy,skoro to tylko dwa pomiary...ehhhm,że też do was wcześniej nie trafiłam :( Teraz pewnie pozostaje czekać do 11 grudnia,bo wtedy chyba powinnam dostać @ (czy raczej NIE DOSTAĆ!!! :) ).

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc Staraczki i fasolinki:)

u mnie znów smutny dzień.. w nocy umarła babcia M.. to 4 pogrzeb w tym roku.. dlatego ja bardzo chcę żeby się już skończył.. tyle stresu, nerwów, płaczu.. to nie pomaga w zajściu i normalnych relacjach...

mam nadzieję że u Was duzo lepiej:*

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Tysiu,
    Przykro mi z powodu babci :(

Shagga --> to może oznaczać, że jesteś przed owulacją lub po niej. Czyli nic nie wiadomo. Dni płodne zaczynają się w chwili zauważenia u siebie płodnego śluzu. A pierwszy pozytywny test owulacyjny informuje tylko o tym, że owulacja być może odbędzie się w ciągu 24-48 godzin. Niestety nie można u Ciebie stwierdzić nic konkretnego bez żadnych obserwacji ani pomiarów temperatury... Proponuję, żebyś w następnym cyklu mierzyła temperaturę (codziennie przed wstaniem, np. o 7:00), obserwowała śluz, ewentualnie robiła testy owu.

Jeśli chcesz zdążyć przed końcem roku to trzeba się spiąć ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też bym chciała zdążyć przed końcem roku.. jak od dzis będzie M łykał salfazin i magnez to dopiero poprawa po 3 miesiącach.. a może sie zdarzyć że szybciej? jak myslicie?

• kiti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki :) przykro mi zosiu...
    musimy wierzyć że wszystkim nam się uda dostać ten prezent pod choinkę :) widzę że jednak namówiłaś m na witaminki to dobrze... mój m też teraz zaczął łykać salfazin :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój łyka witaminki od 2 miesięcy... ale na salfazin przerzucił si dopiero od tygodnia...
    zosiu, mam nadzieję, że załapiemy się jeszcze na ten rok

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bardzo bym chciała żeby się udało.. wiecie ja za moim M nie trafię.. najpierw nie chciał witamin teraz chce, najpierw nie chciał żebym mu mówiła o płodnych, teraz chce.. - ale obawiam się że to go zepnie i nie będzie mógł.. czekam na @ 7 grudnia i potem mam nadzieję działamy.. o ewentualnej ciąży dowiedziałabym się dopiero po nowym roku..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu, ja o salfazinie nic nie wiem, więc Ci nie odpowiem.
    Chciałam ostatnio kupić, ale w aptece podali cenę 33 złote, więc na razie się wstrzymałam - spróbuję znaleźć taniej...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia to dużo... ja zapłaciłam coś ok 24 zł .

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie kosztuje 28 zł

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzyłam też, bo w sumie mojemu M brakuje selenu - mozna go kupić jako sama weitaminę. bo on palacz.. więc potrzebuje selenu. do tego magnez też i wit C. ale jak mu dam serię to nie wiem czy się zgodzi... oj z tymi chłopami..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)Zosiu przykro mi z powodu babci m...no faktycznie smutny rok u was:(moze ten nowy okaze sie lepszy:)
    mauysia cena za salfazin jak najbardziej przystepna :)tam jest az 100 tabletek:)wiec masz az na 3 miesiace:)przykladowo jest jeszcze Androvit ma to samo w składzie a 30 tabletek kosztuje ok 30zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 08:14

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam, że mojemu psu podawaliśmy lekarstwa krusząc je i wkładając do kaszy. Może tu też tak trzeba będzie? ;)

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Znowu się rozpisałyście na prawie 20 stron o.O

Mi się chyba nie udało w tym cyklu. Plamić zaczęłam, ale to trochę za mocne jak na implantacyjne, brzuszek mnie boli, więc raczej początki okresu... :(

Trudno, będziemy się starać dalej ;)

Miłego dnia wszystkim!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    oj bardzo bym chciała żeby się udało.. wiecie ja za moim M nie trafię.. najpierw nie chciał witamin teraz chce, najpierw nie chciał żebym mu mówiła o płodnych, teraz chce.. - ale obawiam się że to go zepnie i nie będzie mógł.. czekam na @ 7 grudnia i potem mam nadzieję działamy.. o ewentualnej ciąży dowiedziałabym się dopiero po nowym roku..

zosiu, rozumiem Cię... z moim też jest różnie... raz chce, innym razem nie wiem, o co mu chodzi, a za chwile znów bardzo chce, bo twierdzi, że wtedy będzie spełnionym mężczyzną... ja już mu wcale nic nie mówię, tylko staram się w te dni częściej go nakręcić...

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej dziewczynki:)Zosiu przykro mi z powodu babci m...no faktycznie smutny rok u was:(moze ten nowy okaze sie lepszy:)
    mauysia cena za salfazin jak najbardziej przystepna :)tam jest az 100 tabletek:)wiec masz az na 3 miesiace:)przykladowo jest jeszcze Androvit ma to samo w składzie a 30 tabletek kosztuje ok 30zł.

Hej Woseba :)

Znalazłam właśnie w internecie info, że w pobliskiej aptece jest za 26 zł - pewnie się tam wybiorę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 512 513 514 515 516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ