plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
podobno Androvit lepszy.. ale drożej wychodzi.. no sama nie wiem.. jakbym miała pewnośc że zadziała po miesiącu to bym kupiła Androvit, ale nikt mi nie da takiej pewności..
ja tez się "podrasuję" co polecacie? od razu mówię wiesiołek na mnie nie działa, siemię trochę.. a co innego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc. Tysiu bardzo mi przykro z powodu smierci babci twojego M..
Co do Salfazinu to u mojego juz w pierwszym cyklu z Salfazinem sie nam udalo, no ale nie sposob stwierdzic czy to dzięki nie mu. W kazdym badz razie naprawde duzo czytalam opini na jego temat ze warto go wdrożyć...
shagga co do Ciebie to zgadzam sie z mauysią..
mozesz byc i przed i po owulacją, nic nie stwierdzimy bez temperatury.
W kazdym badz razie skoro jest widoczna druga kreska, nawet jasniejsza to znaczy ze owulacja moze dopiero bedzie i masz plodne dni (jesli sluz tez plodny)jak zrobisz dzisiaj test to zobaczysz czy kreseczka jest ciemniejsza (to znaczy ze owulka moze byc przed tobą) czy jest jeszcze jasniejsza... wtedy moze to oznaczac ze hormon opada i owulka byla jednak kilka dni temu...
-
cześć dziewczynki,
zosiu to faktycznie ten rok dał wam się we znaki, ale pamiętaj musi być gorzej, żeby było lepiej. Takie to życie niestety pokręcone.
A ja wróżę na te andrzejki, że w tym roku jeszcze tabelka obrodzi i będzie fasolkowo.
Coś dziwne mną uczucia szczęsia ostatnio targają hehe.
Libra co się takiego wydażyło, że ostatni będą pierwszymi?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyZosiu, wyrazy współczucia z powodu babci M....pomyśl,już nie dużo do końca roku a nowy będzie na bank znacznie lepszy
Kurcze,a ja dalej nie wiem,czy zaniechać już prób, bo już "po ptakach" czy jednak jest szansa,ale kurcze nie byłoby coś za późno na ovu?
A te witaminki dla facetów, o których piszcie jakie mają mieć działanie? Mój Mąż przyjmie wszystko co Mu podam,to nie byłoby z tym problemu , heheh -
nick nieaktualnygocha04 wrote:cześć dziewczynki,
zosiu to faktycznie ten rok dał wam się we znaki, ale pamiętaj musi być gorzej, żeby było lepiej. Takie to życie niestety pokręcone.
A ja wróżę na te andrzejki, że w tym roku jeszcze tabelka obrodzi i będzie fasolkowo.
Coś dziwne mną uczucia szczęsia ostatnio targają hehe.
Libra co się takiego wydażyło, że ostatni będą pierwszymi?
wczoraj ostatnia się pożegnała.... dzisiaj pierwsz się przywitałam;) -
zosia-ktosia wrote:no ja też bym chciała zdążyć przed końcem roku.. jak od dzis będzie M łykał salfazin i magnez to dopiero poprawa po 3 miesiącach.. a może sie zdarzyć że szybciej? jak myslicie?
zosiu mój M łykał salfazin i wiele innych jeszcze suplementów,mamy problem z małą ilością żołnierzyków,po 2 miesiącach zrobiliśmy badanko,na ilości może znacząco nie przybyło ale za to poprawiła się morfologia żołnierzykówKażdy pewnie inaczej reaguje ale warto spróbować
zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
aaaaa heheh no faktycznie, to chyba spać nie mogłaś.. co ja bym dała za kilka dni wolnego i pospania do 10:), a późńiej leżenia do południa.. rozmażyłam się, a prawda jest taka, że w sobotę znów do pracy:/👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) nadrobiłam zaległości w czytaniu.
U mnie dziwnie, bo temperatura ani nie rośnie ani nie spada...
Zosia, wyrazy współczucia!! Jednak wiele razy już się sprawdziło, u mnie w rodzinie i wśród znajomych, że jak jedno życie odchodzi to drugie przychodzi - życzę Ci tego mocno!zosia-ktosia, gocha04 lubią tę wiadomość