X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka, to Ty masz takie krótkie cykle??

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Bella, Klameczko jak macie mozliwosc odezwijcie sie

Klameczka pisała w pamiętniku :) jest już po , cyt: węzły zostały ...dziadostwo wycięli ;)

plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    aaaaa heheh no faktycznie, to chyba spać nie mogłaś.. co ja bym dała za kilka dni wolnego i pospania do 10:), a późńiej leżenia do południa.. rozmażyłam się, a prawda jest taka, że w sobotę znów do pracy:/

mam jakieś dziwne uczucie niepokoju... przedwczoraj też tak miałam... zasypiam po 1 a już po 5:30 spać nie mogę... do tego budziłam się dwa razy... i od razu widać, temperaturka wyższa i dzisiaj i przedwczoraj... hmmmm:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Czesc. Tysiu bardzo mi przykro z powodu smierci babci twojego M..
    Co do Salfazinu to u mojego juz w pierwszym cyklu z Salfazinem sie nam udalo, no ale nie sposob stwierdzic czy to dzięki nie mu. W kazdym badz razie naprawde duzo czytalam opini na jego temat ze warto go wdrożyć...

shagga co do Ciebie to zgadzam sie z mauysią..
    mozesz byc i przed i po owulacją, nic nie stwierdzimy bez temperatury.
    W kazdym badz razie skoro jest widoczna druga kreska, nawet jasniejsza to znaczy ze owulacja moze dopiero bedzie i masz plodne dni (jesli sluz tez plodny)jak zrobisz dzisiaj test to zobaczysz czy kreseczka jest ciemniejsza (to znaczy ze owulka moze byc przed tobą) czy jest jeszcze jasniejsza... wtedy moze to oznaczac ze hormon opada i owulka byla jednak kilka dni temu...

Kurcze nie doczytałam :) Wybacz plemniczko przeoczenie :)
    Zrobię dziś test ovu na bank,a co do śluzu, to jakby go mniej no i dziś temperatura wyższa niż wczoraj,ale to tylko drugi pomiar,więc pewnie niewiele mówi.
    Tak czy inaczej obstawiam,że jestem już po ovu...teraz czekać a przytulanko tylko gdy nam się zachce, a nie z musu...

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu witaj ponownie w naszych skromnych progach :)
    Zosiu wyrazy współczucia z powodu babci Twojego M. Ale pamiętaj, że w przyrodzie musi być równowaga - jedno życie się kończy, drugie zaczyna, więc może to jest dla Was jakiś znak....
    Natusia, plemniczka - trzymam kciuki za wasze dzisiejsze bety - oby poszybowały wysoko :)
    No i witam wszystkie pozostałe dziewczyny! Miłego dnia kochane :)

plemniczka, zosia-ktosia, natusia lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczynki!!
    Zosiu wyrazy współczucia!! jeszcze troche i koniec roku będzie.. Ja w tym roku na odwrót miałam 3 wesela i komunia!!
    Ja dziś w okres płodny weszłam ładny rozciągliwy śluz sie pokazał achłopa nie ma!!! :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 08:45

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie w sumie też były 3 wesela, chrzest i komunia...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti rok zwariowany !!! oby u mnie w następnym chrzest ale mojej kruszyny był!!!

kiti lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś w następnym roku będą same chrzty ;-) i będzie ich dużoooo ... :)

Woseba lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko a gdzie kupiłaś ten fertilman bo patrzę a w aptekach nie ma, przynajmniej on line.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu w aptekach go nie ma...to jakis angielski lek jak sie nie myle..i tylko w sklepach internetowych jest dostepny..ja tu kupiłam http://www.vitaspa.pl/babystart-fertilman-na-poprawe-plemnikow-30szt-p-178.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti oby tak było!!
    dziewczyny a ten śluz płodny to na ile dni przed owulką się pokazuje!!
    co mi jutro lekarz nie powie że już popękały pęcherzyki!! i mój chłop nie zdążył dojechać hi hi!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A coś mi się przypomniało :) Wczoraj włączyłam "Cud narodzin" w domu i UWAGA mój Mąż bardzo zainteresował się i prawie do końca obejrzał...prawie, bo tradycyjnie zasnął w trakcie, ale wciąż powtarzał "oglądam!"

AGA 30, zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Cześć dziewczynki mam mieszane uczucia odnośnie tego miesiąca, cyklu i w ogóle...
    ...Wiecie co to mieszane uczucia?
    Kiedy Twoja teściowa Twoim najnowszym samochodem wpadnie w przepaść hie hie
    Wszystkim tęskniącym za mną buziaki. Ja też tęskniłam za Wami, rzadko, bo rzadko poczytywałam, żeby do głowy nie dostać...źle trafiłam z ujemną betą, bo od następnego dnia zaczęły sypać się fasolki jedna po drugiej... moje emocje sprzeczne i radość i smutek powaliły mnie na łopatki...mój układ przywspółczulny i współczulny przestały się zazębiać. Klęknął układ nerwowy ale jest już fajnie;-)Popijam właśnie calcium + vit c i jest mi dobrze znów tu wrócić.
    Nie będą to tak częste wejścia ale będę się starała...mam remont w domu i wszędzie kurz i pyl, nie ma obijania w porządkach, bo wszystko widać jak na dłoni.
    Dziś śmigam do galerii "Nadodrzańskie Ogrody" i rozejrzę się za prezentami, mają być drobnostki...

Cieszę się Kochana że wróciłasz dobrze Cię widzieć i wiem co czujesz ja ajk zobaczyłam wysyp fasolinek to najpierw ścisło mnie w dołku a potem się cieszyłam i tak na zmiane :) miłego kupowania prezentów :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHagga jak by te plemniki walczyły by z piłką na boisku to jedynie mój M by oglądał taki film!! i najlepiej zamiast śluzu murawa by była!!!
    NIe ma szand żeby mój toś takiego obejrzał !!

Woseba, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w przyszłym roku czeka roczek chrzesniaczki mojego M, komunia mojej chrześniaczki, potem wesele... Znając życie, to jeszcze jakaś kosztowna imprezka wyskoczy;)

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześc Staraczki i fasolinki:)

u mnie znów smutny dzień.. w nocy umarła babcia M.. to 4 pogrzeb w tym roku.. dlatego ja bardzo chcę żeby się już skończył.. tyle stresu, nerwów, płaczu.. to nie pomaga w zajściu i normalnych relacjach...

mam nadzieję że u Was duzo lepiej:*

Bardzo współczuje Twojemu M. , My ostatnio byliśmy na pogrzebie wujka, teraz się dowiedzieliśmy ze Ciocia jest w szpitalu w cieżkim stanie pod respiratorem no serce mi pęka na pół po prostu a na domiar złego sąsiad co mieszka podemną umar w poniedziałek (wczoraj się dowiedziałam) a ich pies został sam w domu i przez całą noc tak strasznie płakał że jestem nie wyspana...
    ja chyba tez chce by się ten rok już skończył :/

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    no ja też bym chciała zdążyć przed końcem roku.. jak od dzis będzie M łykał salfazin i magnez to dopiero poprawa po 3 miesiącach.. a może sie zdarzyć że szybciej? jak myslicie?

mój miał poprawę już po miesiącu ale jego wyniki nie są miarodajne...
    he he he a ja znowu za grosz kultury nie mam
    Witajcie Kochane :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    oj bardzo bym chciała żeby się udało.. wiecie ja za moim M nie trafię.. najpierw nie chciał witamin teraz chce, najpierw nie chciał żebym mu mówiła o płodnych, teraz chce.. - ale obawiam się że to go zepnie i nie będzie mógł.. czekam na @ 7 grudnia i potem mam nadzieję działamy.. o ewentualnej ciąży dowiedziałabym się dopiero po nowym roku..

może potrzebował czasu żeby sobie to wszystko w głowie poukładać ale plus dla niego ze tak szybko się zreflektował :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 09:24

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2012, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga jak wydatki to na maksa!!! my jeszcze w tym roku auto kupiliśmy a teraz konto puste ma maksa a święta za pasem i inseminacja by nam się marzyła w grudniu jeśli teraz nie zaskoczę!!! ach życie!!
    Trzeba pisać ten list do św mikołajka

‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ