plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:aaaaa heheh no faktycznie, to chyba spać nie mogłaś.. co ja bym dała za kilka dni wolnego i pospania do 10:), a późńiej leżenia do południa.. rozmażyłam się, a prawda jest taka, że w sobotę znów do pracy:/
mam jakieś dziwne uczucie niepokoju... przedwczoraj też tak miałam... zasypiam po 1 a już po 5:30 spać nie mogę... do tego budziłam się dwa razy... i od razu widać, temperaturka wyższa i dzisiaj i przedwczoraj... hmmmm:/ -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Czesc. Tysiu bardzo mi przykro z powodu smierci babci twojego M..
Co do Salfazinu to u mojego juz w pierwszym cyklu z Salfazinem sie nam udalo, no ale nie sposob stwierdzic czy to dzięki nie mu. W kazdym badz razie naprawde duzo czytalam opini na jego temat ze warto go wdrożyć...
shagga co do Ciebie to zgadzam sie z mauysią..
mozesz byc i przed i po owulacją, nic nie stwierdzimy bez temperatury.
W kazdym badz razie skoro jest widoczna druga kreska, nawet jasniejsza to znaczy ze owulacja moze dopiero bedzie i masz plodne dni (jesli sluz tez plodny)jak zrobisz dzisiaj test to zobaczysz czy kreseczka jest ciemniejsza (to znaczy ze owulka moze byc przed tobą) czy jest jeszcze jasniejsza... wtedy moze to oznaczac ze hormon opada i owulka byla jednak kilka dni temu...
Kurcze nie doczytałamWybacz plemniczko przeoczenie
Zrobię dziś test ovu na bank,a co do śluzu, to jakby go mniej no i dziś temperatura wyższa niż wczoraj,ale to tylko drugi pomiar,więc pewnie niewiele mówi.
Tak czy inaczej obstawiam,że jestem już po ovu...teraz czekać a przytulanko tylko gdy nam się zachce, a nie z musu... -
Muzarciu witaj ponownie w naszych skromnych progach
Zosiu wyrazy współczucia z powodu babci Twojego M. Ale pamiętaj, że w przyrodzie musi być równowaga - jedno życie się kończy, drugie zaczyna, więc może to jest dla Was jakiś znak....
Natusia, plemniczka - trzymam kciuki za wasze dzisiejsze bety - oby poszybowały wysoko
No i witam wszystkie pozostałe dziewczyny! Miłego dnia kochaneplemniczka, zosia-ktosia, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie dziewczynki!!
Zosiu wyrazy współczucia!! jeszcze troche i koniec roku będzie.. Ja w tym roku na odwrót miałam 3 wesela i komunia!!
Ja dziś w okres płodny weszłam ładny rozciągliwy śluz sie pokazał achłopa nie ma!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 08:45
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
no u mnie w sumie też były 3 wesela, chrzest i komunia...
-
nick nieaktualny
-
Aguś w następnym roku będą same chrzty
i będzie ich dużoooo ...
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA coś mi się przypomniało
Wczoraj włączyłam "Cud narodzin" w domu i UWAGA mój Mąż bardzo zainteresował się i prawie do końca obejrzał...prawie, bo tradycyjnie zasnął w trakcie, ale wciąż powtarzał "oglądam!"
AGA 30, zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Cześć dziewczynki mam mieszane uczucia odnośnie tego miesiąca, cyklu i w ogóle...
...Wiecie co to mieszane uczucia?
Kiedy Twoja teściowa Twoim najnowszym samochodem wpadnie w przepaść hie hie
Wszystkim tęskniącym za mną buziaki. Ja też tęskniłam za Wami, rzadko, bo rzadko poczytywałam, żeby do głowy nie dostać...źle trafiłam z ujemną betą, bo od następnego dnia zaczęły sypać się fasolki jedna po drugiej... moje emocje sprzeczne i radość i smutek powaliły mnie na łopatki...mój układ przywspółczulny i współczulny przestały się zazębiać. Klęknął układ nerwowy ale jest już fajnie;-)Popijam właśnie calcium + vit c i jest mi dobrze znów tu wrócić.
Nie będą to tak częste wejścia ale będę się starała...mam remont w domu i wszędzie kurz i pyl, nie ma obijania w porządkach, bo wszystko widać jak na dłoni.
Dziś śmigam do galerii "Nadodrzańskie Ogrody" i rozejrzę się za prezentami, mają być drobnostki...
Cieszę się Kochana że wróciłasz dobrze Cię widzieć i wiem co czujesz ja ajk zobaczyłam wysyp fasolinek to najpierw ścisło mnie w dołku a potem się cieszyłam i tak na zmianemiłego kupowania prezentów
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:cześc Staraczki i fasolinki:)
u mnie znów smutny dzień.. w nocy umarła babcia M.. to 4 pogrzeb w tym roku.. dlatego ja bardzo chcę żeby się już skończył.. tyle stresu, nerwów, płaczu.. to nie pomaga w zajściu i normalnych relacjach...
mam nadzieję że u Was duzo lepiej:*
Bardzo współczuje Twojemu M. , My ostatnio byliśmy na pogrzebie wujka, teraz się dowiedzieliśmy ze Ciocia jest w szpitalu w cieżkim stanie pod respiratorem no serce mi pęka na pół po prostu a na domiar złego sąsiad co mieszka podemną umar w poniedziałek (wczoraj się dowiedziałam) a ich pies został sam w domu i przez całą noc tak strasznie płakał że jestem nie wyspana...
ja chyba tez chce by się ten rok już skończył17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:no ja też bym chciała zdążyć przed końcem roku.. jak od dzis będzie M łykał salfazin i magnez to dopiero poprawa po 3 miesiącach.. a może sie zdarzyć że szybciej? jak myslicie?
mój miał poprawę już po miesiącu ale jego wyniki nie są miarodajne...
he he he a ja znowu za grosz kultury nie mam
Witajcie Kochanezosia-ktosia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:oj bardzo bym chciała żeby się udało.. wiecie ja za moim M nie trafię.. najpierw nie chciał witamin teraz chce, najpierw nie chciał żebym mu mówiła o płodnych, teraz chce.. - ale obawiam się że to go zepnie i nie będzie mógł.. czekam na @ 7 grudnia i potem mam nadzieję działamy.. o ewentualnej ciąży dowiedziałabym się dopiero po nowym roku..
może potrzebował czasu żeby sobie to wszystko w głowie poukładać ale plus dla niego ze tak szybko się zreflektowałWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 09:24
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny