X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, ja mam swoją godność i za Ryanem nie będę chodzić. Jak zwykle wróci na kolanach, to kwestia czasu. Póki co zainwestuję w siebie, pójdę na jakiś kurs finansowany z UE albo zacznę tańczyć kapułerę.

magdzia26, Spero, Shagga_80, Pismak, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry paniom.

Kaja wrzucaj fotkę psa.

magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ola :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka z miłą chęcią , ale sie nie da !!!!!! Mimo to , ze bylam w serwisie z tym sprzętem :-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jeśli jesteś na fb to możesz tam oblukac moje wredne czarne plemie hihi

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero co do tych skorczy to ci współczuję bo mnie one teraz do padły , ale wzięłam se magneza i dziś luzik guzik. ....... :-)

ps.ale łydka twarda była jak kamień boże kto takie mankamenty wymyślił skurcze łydek paranoja !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola , a jak tam Twój pupil rozrabia co??? Moja jak byla mała ooooo matko dobrze , że już ma tyle lat fakt czasami jej palemka odwali , ale to rzadko :-)

Dobra znikam na sniadanie !!!! Bizu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki-milego dzionka

magdzia26, Shagga_80, Strażaczka90, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    nawet nie wiecie jakie było moje zaskoczenie kiedy dziś wstałam o 7.00 a okazało się że mam na 12 a nie 10 :/ tak to jest jak człowiek jest leniwy i nie sprawdzi wieczorem :)

Libra, w końcu o 1.30 udało Ci się zagonić dziewczyny do spania? :) a i mam nadzieję ze szybko sie zagoi ta jedna rana. mój po operacji używał octaniseptu i w sumie nic się nie ślimaczyło.

Ola, racja, w końcu masz czas dla siebie :)

Dodi, Fedra wracajcie ostrożnie ;) i czekamy na relację z wizyt

Miłego dnia dziewczęta ja wracam do knig :)

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.

Fredzia, Dodi i Spero postanowiły chyba zwiedzić pół Polski :) Jak będziecie w okolicach Wawy to zapraszam do siebie.

Guniu przykro o co piszesz. Zaglądaj do Nas czasami.

Shaggi domyślam się jak strasznie musi ci brakować psiaka. :( Ciesze się, że z oczkami Igorka na chwilę obecną jest wszystko dobrze.

Strażaczko a dla ciebie dużo zdrówka.

Miłego dnia dziewoje.

Shagga_80, kiti, Libra, Spero, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam babolki ;)
    No i nie doczekawszy się streszczenia (chyba że jednak przegapiłam) to podczytałam trochę wstecz, bo strasznie ciekawa jestem co u kogo słychać.
    Agafia, nie pogratulowałam Ci synka jeszcze. Gratulacje!!!!! Super :)
    Kaja, u Ciebie to już ostatnio wiedziałam, że synek będzie, ale gratuluje raz jeszcze potwierdzenia!! Teraz nad imieniem myślcie :) I pisz tu swoje typy, bo zawsze można się zainspirować ;)
    Strażaczko, noga wróci do formy. te zastrzyki nie sa aż tak złe. Jak nie masz oponki to mocna skórę między 2 palce i jedziesz ;) Da się. Tez je brałam swego czasu. Najważniejsze że zapobiegają skrzepom krwi. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
    Shaggi, czyli jednak budujecie się? Ale fajnie. Rysujesz dopiero projekt czy jak się za to zabieracie? Tego nie doczytałam, wybacz. Ale chętnie posłucham jak więcej napiszesz :) My juz pozwolenie na wycinke mamy i w następny weekend jedziemy ścinać :)
    Blondi, ale masz mini brzuch teraz! Wow. Super te 2 zdjęcia w tej samej koszulce. Aż nie mogłam wzroku oderwać. Świetnie widac różnicę. A zawartoś brzuszka rewelacyjna! Iza jest prześliczna. Kochana kruszynka!
    Olka, wariatko, fajnie Cię znowu tu widzieć. Od razu wszystkim weselej :D
    To kiedy do Wro przyjeżdżacie? Może jak będzie cieplej to się gdzies umówimy? Posiedzimy na rynku, połazimy po Ostrowie Tumskim itp.. Zapraszam :)

a-koczek, magdzia26, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry jeszcze jeden dzień i weekend

magdzia26, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Kochane :))

Kaja, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia Cześć !!!

Agafia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu jak mnie ten mój net wkurza zasięg tu mam nie miłosierny co wejde żeby sobie z Wami pogadać to mnie wywala ale nic oprócz play mi tu juz w ogóle nie działa . Jak tam Kochana synuś kopie ??

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    jezu jak mnie ten mój net wkurza zasięg tu mam nie miłosierny co wejde żeby sobie z Wami pogadać to mnie wywala ale nic oprócz play mi tu juz w ogóle nie działa . Jak tam Kochana synuś kopie ??

kopie kopie , a pierwszy raz jak kopnął w nocy to myslalam ,że mój m mi przyłożył w brzuch i już szykowalam się , aby strzelić mojego , a tu znowu kopniak no i takim trafem mój m nie został pacniety hehehehe

magdzia26, Agafia, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia spokojnie ja nic lepiej nie stoję z netem hehehe wiec jak mnie z tad wywali to idę sprzatac hehehehehe nic na siłę :-) .....najgorzej weekendy bo jak to moj m mówi gimbusy mają wolne i zamulaja sieć przed kompem hehehehehe

Agafia, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze kopniaków nie czuje tylko tak mi sie w brzuszku przelewa juz sie nie mogę doczekac jak kopnie . Póki co sobie pływa hehe ;) Masakra z tym netem . A w którym tygodniu Cię kopnął pierwszy raz ?

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...my dziś znów jedziemy do mojej Mamy (hmmm, juz prawie u Niej mieszkamy,bo ledwo wróciliśmy od Niej w poniedziałek wieczorem i dziś znów jedziemy :P )...jutro chcemy wycinać co się da na działce...poza tymi drzewami na które potrzebna zgoda...pewnie cały dzień zejdzie znów,oby była ładna pogoda.
    Muska,tak sama rysuję sobie projekt,wstępna koncepcja jest,kilka zmian mam nanieść (skonsultowałam się z moim Szefem),a potem jak wszystko zrobię to On mi podpisze :D Niestety te drzewa wstrzymują mnie z dalszą robotą,więc jakoś nie mam ciśnienia,by kończyć...ale może dziś będzie decyzja no i 14 dni zleci niewiadomo kiedy :D

Kurcze nadal nie moge włączyć image, logowałam się tam zwykle przez Fb i teraz jakoś to nie prądzi :/ Wiecie może co jest?

Libra,też polecam octenisept, napewno nie zaszkodzi...a jak tam wczasowiczki,wstały już :P ? Jak tam wczoraj spędziłyście czas...ahhhh zazdraszczam Ci,że masz Je na tak długo :)

Ola , Ty to cierpliwość masz do tego R....i jeszcze powiedz,że nadal Go kochasz,po tym wszystkim?!

Miłego dnia życzę i uciekam jeśc śniadanko z serkiem łososiowym, mmmmmniam :P

Kaja, Agafia, Pismak, kiti, magdzia26, a-koczek, Libra, aisa, Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia no mnie sie wydaje ,że dość szybko końcówka 18 tc i szaleje po nocach :-) no nad ranem też praktycznie :-)

Agafia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5179 5180 5181 5182 5183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ