X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dyla dawał już wcześniej więc szansa na powrót jest w sumie...
    Mój Shaggy to (jak zawsze mówiłam) skrzyżowanie psa z kotem...Jemu nie straszna była siatka ogrodzeniowa! Tą drogą uciekał do koleżanek,kolegów, czy najnormalniej na kupę :/ Tyle,że wiedział że ma wracać...choć bywało,że kilka dni nie wracał,gdy u koleżanki jakiejś się zasiedział (swoją drogą to może w K-sku być trochę Jego dzieci :P )

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyska wrote:
    Hej dziewczyny.Nie czesto tu zagladam lecz mam do Was zapytanko ,czy te witaminy prenatalne to w ogole ?Pisalam do ovu lecz brak odpowiedzi.czy mozecie pomoc co wchodzi w sklad tych witamin ?Pozdrawiam staraczki:-)
    Chyba jestem mocno zmęczona dzisiejszym dniem (zanim dziewczyny przyjechały od rana uwijałam się jak w ukropie by odgruzować mieszkanie i zrobić co nieco do jedzenia...choć z tym ostatnio nie wyszło jak miało wyjść) bo niestety nie rozumiem o co pytasz :/

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stówę do piesio kochał Shaggę, mam nadzieję, że przetrzyma zimę u jakichś dobrych ludzi.

Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze chciałam i tu wrzucić fotorelację z wizyty ovuciotek ale kurcze image coś dziś nie chce współpracować ze mną :/

• Gunia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak czekałam na obszerną relację ze zdjęciami :(

Dodi lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Na stówę do piesio kochał Shaggę, mam nadzieję, że przetrzyma zimę u jakichś dobrych ludzi.
    Dzięki kochana....prawdę powiem,że wciąż mam nadzieję,więc tylko dlatego nie opłakuję Go jeszcze....przynajmniej nie tak bardzo ....poprzedniego psa (który zmarł mi na balkonie) kilka miesięcy opłakiwałam...i to tak histerycznie,że mama bała się o mnie,aż pochowała mi wszelkie fotki z nim...aż przyniosłam Shaggiego,który od razu zajął miejsce w sercu :(
    Swoją drogą to był jeszcze malutki gdy poobijał się chyba domu,gdy szalał...i ja całą noc przy Nim czuwałam (wciąz pamiętając jak było z Fafikiem)...a na drugi dzień wzięłam urlop na żądanie w pracy,by z nim siedzieć w domu :)

Ola_czeka, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    A ja tak czekałam na obszerną relację ze zdjęciami :(
    Kurcze kiedyś chyba Mauysia czy Ola żaliły się coś na image,no nie?

PS. Wybaczcie mój monolog na temat S....już skończyłam :/

EDIT: a tak w ogóle to fotek z dużo nie mam...ustawiliśmy samowyzwalacz i tym sposobem mamy 10 bardzo podobnych fotek :) Każda różni się od poprzedniej tylko czyjąś miną bo ubaw miałyśmy straszny przy tym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 22:06

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Shaggus z powodu pieska ale może wróci jeszcze... może się zakochal?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajus no mam nadzieje ze moje maleństwo szybko urośnie ;) juz nie mogę się doczekać :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a shaggi to był mieszaniec?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to Fedra i Dodi są meeeeeeeeeeeeeega...w rzeczywistości jeszcze fajniejsze niż na ovu :) Aż szkoda,że tak daleko mieszkają ...niewiadomo kiedy czas zleciał i musiały uciekać dalej....dzieci mi wybawiły, Kuba podrażnił się z Izą, Igorka ciocia Iza wynosiła za wszelkie czasy i w ogóle było przesympatycznie :)

Po Ich wyjściu szykowaliśmy się do okulisty z I, na szczęście okazało się,że w tej chwili nie widać,by Jego problemy okołoporodowe odcisnęły jakieś piętno na oczkach...i oby tak już zostało..od powrotu od okulisty I śpi (tylko do łóżeczka Go przełożyłam), w międzyczasie Kuba zasnął również przezd TV (co z tego,że bez kąpania itd)....obaj mają więc dziś święto lasu :D

A Matka mogłaby iść spać,bo wczoraj nie spałam do po 2 a przed 8 pobudka....ale kto by tam szedł spać :P

Mogłabym też siąść do projektu (znaczy do kończenia) ale też jakoś zapału nie mam,skoro ten las na działce na wstrzymuje :/

zbikowa, Spero, Libra, magdzia26, kiti, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    a shaggi to był mieszaniec?
    Tak,zwykły kundelek...chociaż dla mnie miał coś z jakiegoś teriera bo mial taką charakterystyczną bródkę.

Dodi lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Tak,zwykły kundelek...chociaż dla mnie miał coś z jakiegoś teriera bo mial taką charakterystyczną bródkę.

Fajowo. Mocno trzymam kciuki, żeby wrócił. Albo, żeby było mu dobrze gdziekolwiek jest.

Shagga_80, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, zbieram się. A Ty Shagga rysuj Wasz dom, bo wykarczować las to jest minuta osiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ok, zbieram się. A Ty Shagga rysuj Wasz dom, bo wykarczować las to jest minuta osiem.
    Wycinka tak...ale teraz czekamy dopiero na decyzję (a wiem ze źródeł,że to zaraz ma nastąpić) a potem jeszcze 14 dni na uprawomocnienie :/

Oho, pospane....Igorowi przypomniało się chyba,że kolacji nie jadł.
    Odmeldowuję się i ja :*

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alee dzis cicho ;)
    Dzien dobry... W sumie to dobry wieczor ale i chyba tez dobranoc.

Shagga strasznie mi przykro z powodu pieska, ja tez strasznie sie przywiazuje do zwierzat i teraz chyba serce by mi peklo jakby naszemu cos sie stalo. Mam nadzieje ze moze zdarzy sie jakis cud i wroci jeszcze do domu.
    A tak w ogole to wiedzialam ze spotkanie bedzie super :) z Fedra i Dodi nie mozna sie nudzic, a czas leci jak nie wiem :) a! I ciesze sie ze u Igorka z oczmi wszystko dobrze. Oby tak dalej :)

Strazaczko masakra z ta twoja noga. Mam nadzieje ze szybko sie zrosnie wszystko.

Guniu myslalam ostatnio o Tobie :) @nie lubie ale kurcze nie mozna sie poddawac <3

Kaja zazdroszcze ze nie wiesz co to skurcze ;) mnie non stop lapia, ale jak bralam mg to pomoglo.

Olaaaa juz ostatnio mialam Ci mowic ze mega tolerancyjna i cierpliwa jestes. Ja na Twoim miejscu od razu wzielabym Rayana za wszary i kazala sie przyznac kto jest matka. Ja nie wiem co on sobie w ogole wyobraza.

A.ja tymczasem wracam do swych ksiazek... Ale juz prawie koniec :) kolorowych ;)

magdzia26, Shagga_80, Strażaczka90, Dodi, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Cześć!

Przepraszam, że nadal nie mam czasu na udzielanie się na forum. Zazwyczaj, jak już nadrobię zaległości po kilku dniach to idę spać, w pracy nie wchodzę na ovu, w weekendy nie mam czasu i tak ten czas umyka.

Chciałam "uprzejmie" donieść, że nie zdążyłam testować bo dostałam @. No i tak, jak pisałam ostatnio - to była moja ostatnia szansa :P

Madziu, możesz mnie usunąć z tabelki, starań u nas nie ma od dawna, więc nie ma sensu czekać na cud ;) A poza tym - jak wspomniałam - nie uczestniczę w życiu forumowym, nad czym ubolewam:(, więc nie będę zalegać w tabelce...

Życzę miłego wieczoru, przyjemnego weekendu, dużo radości i powodów do uśmiechu :)
    Buzi wszystkim :*

P.s. Nadal będę Was czytać :*
    Guniu...sciskam, caluje, przytulam... Często myślę o was,wiec napisz jakby coś...nawet gdybys potrzebowała pogadać:*

Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi uciekł:( buuu, pamietam go jak widziałyśmy się w K... Przykro mi, oby szybko wrócił

Ola,chyba dzis (czytaj wczoraj) doświadczyłam i doświadczam tego o czym pisałaś, tzn. babrania rany. Po zdjęciu szwów 3 dziurki wyglądają pieknie, ale jedna (ktorej się obawiałam, bo po drenie) się "rozeszła".

Goscie poszły spać, ja wypielęgnowałam ranki i też juz czas na mnie...dobrej nocki:)

Shagga_80, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello z rana ....

shaguniu przykro mi z powodu piesa ...moja wredota jeszcze mi nic nie zrobiła bo ją przecwiczylam ostro a z resztą domowników ona robi sobie co chce aaaa mojego m jeszcze słucha hihi ...

może wróci ...oby wrócił !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shaggi uciekł:( buuu, pamietam go jak widziałyśmy się w K... Przykro mi, oby szybko wrócił

Ola,chyba dzis (czytaj wczoraj) doświadczyłam i doświadczam tego o czym pisałaś, tzn. babrania rany. Po zdjęciu szwów 3 dziurki wyglądają pieknie, ale jedna (ktorej się obawiałam, bo po drenie) się "rozeszła".

Goscie poszły spać, ja wypielęgnowałam ranki i też juz czas na mnie...dobrej nocki:)

Pobabra, pobabra i przestanie, wkurzająca jest tylko ta pielęgnacja. Trzymam kciuki za szybkie zasklepienie Libruś <3

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 5178 5179 5180 5181 5182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ