X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaguniu hmmmmmm łosoś ulalala , ale mi smaka na robiłaś mmmmm

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to czemu ja kopniaków nie czuje albo sa tak delikatne ze nawet nie wiem ze to to ... na wizycie byłam i wszystko jest ok to nie wiem ... czekam cierpliwie

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Shaguś przykro mi z powodu pieska mam nadzieję że się znajdzie :) Super że z oczami Igorka wszystko dobrze oby tak dalej :) Widzę że plan budowy wskoczył na czas realizacji i super :)

Spotkania zazdraszczam strasznie :/ Dziewczyny są super - mam tylko nadzieję że dały Ci dojść do głosu :P

Gunia nie lubię Twojej @ <3 Szanuję decyzję ale wierzę też że od czasu do czasu się do Nas odezwiesz a nie będziesz tylko podczytywać :*

Strażaczko współczuję nogi mam nadzieję że szybko się wykurujesz wszystko się pozrasta i operacja nie będzie konieczna :)

Libruś mi się też tak zrobiło ale zarosło potem strupem i jak on odpadł to zrobiła się tylko mała kreseczka której teraz już prawie nie widać :)
    Budź te śpiochy niech nie myślą że też są na urlopie :P

Miłego dnia :)

Shagga_80, magdzia26, Libra, Spero, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Kochane chciałam Was prosić o modlitwę za Inesskę i jej maleństwo bo była wczoraj na wizycie i nie było echa zarodka (lekarz jej powiedział że czasem tak jest ale ona jest załamana bo boi się co to może oznaczać) ma kolejną wizytę za tydzień i jak wtedy nie będzie echa to wiadomo... Proszę módlcie się w jej intencji i mocno trzymajcie kciuki

mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak nie ma o co prosić się Pomodlimy za to maleństwo ,aby wszystko było dobrze i aby echo za tydz bylo widoczne !!!

Pismak lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    hmm to czemu ja kopniaków nie czuje albo sa tak delikatne ze nawet nie wiem ze to to ... na wizycie byłam i wszystko jest ok to nie wiem ... czekam cierpliwie

spokojnie moja kuzynka przy obu corkach ruchy czuła po 21 tc......wiec spokojnie doczekasz sie !!!!

Agafia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
         Panie Jezu, proszę Cię z miłością za to powierzone mi życie, które noszę w łonie. Z pokorą dziękuję, że wybrałeś mnie jako narzędzie Twojej miłości. W tym pięknym oczekiwaniu pomóż mi żyć w nieustannym zawierzeniu się Twojej świętej woli. Daj serce matki: czyste, mocne i hojne. Ofiaruję Ci wszystkie obawy o przyszłość: lęki, niepewności, oczekiwania względem dziecka, którego jeszcze nie znam. Spraw, aby narodziło się zdrowe, oddal od niego wszelkie zło fizyczne i wszelkie niebezpieczeństwa duszy. Ty, Maryjo, która poznałaś niezliczone radości świętego macierzyństwa, daj mi serce zdolne do przekazania wiary żywej i gorącej. Uświęć moje oczekiwanie, błogosław moją cichą nadzieję, spraw, by owoc mego łona, wzrastał w łasce i świętości. Przez Chrystusa, Twego Boskiego Syna. Amen.

Za Inesska ......

ps. Ta

sylwia1985 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak tę modlitwę dostalam od ojców z Helu !!!!!

Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam na kawe pa ciao

Inesska <3 >

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :D

Miłego dzionka :D

Do widzenia :D

Kaja, aisa, magdzia26, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile już razy mówiłam?! Wszystkim kobietom należy się spokojna ciąża, ale niektórym po prostu powinna należeć się jak psu zupa!!

Dziewczyny zbierzmy się w kupę i módlmy się.

Kaja, Shagga_80, Agafia, Pismak, magdzia26, aisa, Libra, Spero, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Jeszcze Kochane chciałam Was prosić o modlitwę za Inesskę i jej maleństwo bo była wczoraj na wizycie i nie było echa zarodka (lekarz jej powiedział że czasem tak jest ale ona jest załamana bo boi się co to może oznaczać) ma kolejną wizytę za tydzień i jak wtedy nie będzie echa to wiadomo... Proszę módlcie się w jej intencji i mocno trzymajcie kciuki
    Pomodlę się napewno

Pismak, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia,co do tych ruchów...ja przy Kubie pierwsze ruchy czułam coś koło 17-18 tc, teraz z Igorem jeszcze wcześniej (to podobno zwykle tak bywa,że w drugiej ciąży wcześniej się odczuwa)...ale ale na początku to zupełnie nie czuć jak ruchy i możliwe,że Ty od dawna je czujesz a nie domyślasz się,że to to :) Później napewno tego z niczym nie pomylisz,ale ja pamiętam,że na początku czułam ruchy jak jakieś ruchy jelit,czy bąbelki itd itp...gdy wreszcie uświadomisz sobie,że to to, to zdasz sobie sprawę,że od dłuższzego czasu to czułaś :)
    I jeszcze coś, dziewczynki (bo nie tylko to do Agafi ale do każdej z ostatnio zafasolkowanych) uprasza się Was o spokój! Nie możecie drżeć na samą myśl o ciąży,znaczy czy wszystko z nią dobrze! Dlaczego miałoby nie być dobrze? Nie ma co ściągać czarnych myśli, bo i po co?
    I powiem Wam coś, w żadnej z obu ciąż nie było,że żebym szła ze ściśniętym żołądkiem na wizytę bo bałam się,że okaże się,że coś jest nie tak...zupełnie nie dopuszczałam do siebie takich myśli....no może z raz szłam wystraszona na wizytę,ale to tylko dlatego,że miałam mocne skurcze i bałam się,że okaże się,że szyjka już szykuje się do porodu i że czeka mnie leżenie albo (o zgrozo) pobyt w szpitalu ale to miałam powody...w pozostałych przypadkach szłam na wizytę podekscytowana! I tego i Wam życzę!

PS. co tam porabiacie? Ja zjadłam śniadanko,chłopcy wcześniej też..teraz z grubsza spakowałam nas, sprzątałam wczoraj (z okazji tak ważnej wizyty ovuciotek :* ) więc kurcze wychodzi na to,że się nudzę :P

AGA 30, Muska, Pismak, aisa, magdzia26, a-koczek, sylwia1985, Spero, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i żeganj spokoju...i nudo :/ Pospane :/

Nie to co wczoraj,gdy mój wspaniałomyślny Młodziak dał Matce przygotować się do spotkania z Dziewczynkami i wiedział,że Matka ma na głowie odgruzowanie mieszkania i gotowanie :D

Bez odbioru!

Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach zapomniałam wam napisac :D
    Wczoraj dostałam w pracy wykaz normy jakie robię to moja wydajność to 87 procent jak na nową nie jest źle a nawet bardzo dobrze powiedzieli :D

Muska, Agafia, aisa, kiti, magdzia26, Kaja, a-koczek, sylwia1985, Spero, Libra, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Shaguś takie bąbelki to ja czuje od dawna tak jak by po jelitach jeździło ale chodzi mi o takie kopnięcie w brzuch na to czekam:)

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 14:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Dziękuje Shaguś takie bąbelki to ja czuje od dawna tak jak by po jelitach jeździło ale chodzi mi o takie kopnięcie w brzuch na to czekam:)
    No to pewnie to TO :D

magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko ja oczywiście pomodlę się również za Ciebie wierze że będzie wszystko dobrze <3

Pismak lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyneczki :)
    Sporo sie u mnie ostatnio dzieje i chyba będziemy też zaczynać budowę domu :D jupi :D

Kaja, Pismak, Shagga_80, Muska, aisa, Spero, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 5180 5181 5182 5183 5184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ