plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry

Shaguś przykro mi z powodu pieska mam nadzieję że się znajdzie
Super że z oczami Igorka wszystko dobrze oby tak dalej
Widzę że plan budowy wskoczył na czas realizacji i super 
Spotkania zazdraszczam strasznie
Dziewczyny są super - mam tylko nadzieję że dały Ci dojść do głosu 
Gunia nie lubię Twojej @
Szanuję decyzję ale wierzę też że od czasu do czasu się do Nas odezwiesz a nie będziesz tylko podczytywać :*
Strażaczko współczuję nogi mam nadzieję że szybko się wykurujesz wszystko się pozrasta i operacja nie będzie konieczna
Libruś mi się też tak zrobiło ale zarosło potem strupem i jak on odpadł to zrobiła się tylko mała kreseczka której teraz już prawie nie widać
Budź te śpiochy niech nie myślą że też są na urlopie
Miłego dnia
nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jeszcze Kochane chciałam Was prosić o modlitwę za Inesskę i jej maleństwo bo była wczoraj na wizycie i nie było echa zarodka (lekarz jej powiedział że czasem tak jest ale ona jest załamana bo boi się co to może oznaczać) ma kolejną wizytę za tydzień i jak wtedy nie będzie echa to wiadomo... Proszę módlcie się w jej intencji i mocno trzymajcie kciuki
mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Agafia wrote:hmm to czemu ja kopniaków nie czuje albo sa tak delikatne ze nawet nie wiem ze to to ... na wizycie byłam i wszystko jest ok to nie wiem ... czekam cierpliwie
spokojnie moja kuzynka przy obu corkach ruchy czuła po 21 tc......wiec spokojnie doczekasz sie !!!!
Agafia lubi tę wiadomość
-
Panie Jezu, proszę Cię z miłością za to powierzone mi życie, które noszę w łonie. Z pokorą dziękuję, że wybrałeś mnie jako narzędzie Twojej miłości. W tym pięknym oczekiwaniu pomóż mi żyć w nieustannym zawierzeniu się Twojej świętej woli. Daj serce matki: czyste, mocne i hojne. Ofiaruję Ci wszystkie obawy o przyszłość: lęki, niepewności, oczekiwania względem dziecka, którego jeszcze nie znam. Spraw, aby narodziło się zdrowe, oddal od niego wszelkie zło fizyczne i wszelkie niebezpieczeństwa duszy. Ty, Maryjo, która poznałaś niezliczone radości świętego macierzyństwa, daj mi serce zdolne do przekazania wiary żywej i gorącej. Uświęć moje oczekiwanie, błogosław moją cichą nadzieję, spraw, by owoc mego łona, wzrastał w łasce i świętości. Przez Chrystusa, Twego Boskiego Syna. Amen.
Za Inesska ......
ps. Ta
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ile już razy mówiłam?! Wszystkim kobietom należy się spokojna ciąża, ale niektórym po prostu powinna należeć się jak psu zupa!!
Dziewczyny zbierzmy się w kupę i módlmy się.
Kaja, nick nieaktualny, Agafia, Pismak, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomodlę się napewnoPismak wrote:Jeszcze Kochane chciałam Was prosić o modlitwę za Inesskę i jej maleństwo bo była wczoraj na wizycie i nie było echa zarodka (lekarz jej powiedział że czasem tak jest ale ona jest załamana bo boi się co to może oznaczać) ma kolejną wizytę za tydzień i jak wtedy nie będzie echa to wiadomo... Proszę módlcie się w jej intencji i mocno trzymajcie kciuki
Pismak, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia,co do tych ruchów...ja przy Kubie pierwsze ruchy czułam coś koło 17-18 tc, teraz z Igorem jeszcze wcześniej (to podobno zwykle tak bywa,że w drugiej ciąży wcześniej się odczuwa)...ale ale na początku to zupełnie nie czuć jak ruchy i możliwe,że Ty od dawna je czujesz a nie domyślasz się,że to to
Później napewno tego z niczym nie pomylisz,ale ja pamiętam,że na początku czułam ruchy jak jakieś ruchy jelit,czy bąbelki itd itp...gdy wreszcie uświadomisz sobie,że to to, to zdasz sobie sprawę,że od dłuższzego czasu to czułaś 
I jeszcze coś, dziewczynki (bo nie tylko to do Agafi ale do każdej z ostatnio zafasolkowanych) uprasza się Was o spokój! Nie możecie drżeć na samą myśl o ciąży,znaczy czy wszystko z nią dobrze! Dlaczego miałoby nie być dobrze? Nie ma co ściągać czarnych myśli, bo i po co?
I powiem Wam coś, w żadnej z obu ciąż nie było,że żebym szła ze ściśniętym żołądkiem na wizytę bo bałam się,że okaże się,że coś jest nie tak...zupełnie nie dopuszczałam do siebie takich myśli....no może z raz szłam wystraszona na wizytę,ale to tylko dlatego,że miałam mocne skurcze i bałam się,że okaże się,że szyjka już szykuje się do porodu i że czeka mnie leżenie albo (o zgrozo) pobyt w szpitalu ale to miałam powody...w pozostałych przypadkach szłam na wizytę podekscytowana! I tego i Wam życzę!
PS. co tam porabiacie? Ja zjadłam śniadanko,chłopcy wcześniej też..teraz z grubsza spakowałam nas, sprzątałam wczoraj (z okazji tak ważnej wizyty ovuciotek :* ) więc kurcze wychodzi na to,że się nudzę
nick nieaktualny, Muska, Pismak, aisa, magdzia26, a-koczek, sylwia1985, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i żeganj spokoju...i nudo
Pospane 
Nie to co wczoraj,gdy mój wspaniałomyślny Młodziak dał Matce przygotować się do spotkania z Dziewczynkami i wiedział,że Matka ma na głowie odgruzowanie mieszkania i gotowanie
Bez odbioru!
nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch zapomniałam wam napisac

Wczoraj dostałam w pracy wykaz normy jakie robię to moja wydajność to 87 procent jak na nową nie jest źle a nawet bardzo dobrze powiedzieli
Muska, Agafia, aisa, kiti, magdzia26, Kaja, a-koczek, sylwia1985, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]