plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Przepraszam, że nadal nie mam czasu na udzielanie się na forum. Zazwyczaj, jak już nadrobię zaległości po kilku dniach to idę spać, w pracy nie wchodzę na ovu, w weekendy nie mam czasu i tak ten czas umyka.
Chciałam "uprzejmie" donieść, że nie zdążyłam testować bo dostałam @. No i tak, jak pisałam ostatnio - to była moja ostatnia szansa
Madziu, możesz mnie usunąć z tabelki, starań u nas nie ma od dawna, więc nie ma sensu czekać na cudA poza tym - jak wspomniałam - nie uczestniczę w życiu forumowym, nad czym ubolewam:(, więc nie będę zalegać w tabelce...
Życzę miłego wieczoru, przyjemnego weekendu, dużo radości i powodów do uśmiechu
Buzi wszystkim :*
P.s. Nadal będę Was czytać :*Strażaczka90 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Kurde:( mogą tak boki że oszaleje!!!! Nie wiem gdzie ja wsadzic by nie bolało....rwie nie milosiernie i swedzi pod tym gipsem....nie ma nawet jak sie podrapac...Zastrzyk zrobiłam już w brzucha...Mąż kolację zrobił pyszna:) u leze,leze i leze...zaraz lulam do jutra Kochane Me
-
Witajcie Kochane . Mam jakis problem z netem tu :/cały czas mnie wywala.Urodzin jako takich nie robiłam sedziałamz mężem i moją mama która z nami jeszcze mieszka do kwietnia
mam w sobote gości znajomi przychodzą.
Kaju cieszę się że z dzidzią wszytsko okPłeć potwierdzona ?
Ja miałam super przygode za to .leżałą sobie moja psina i chciałam go przytulić połozyłam sie obok niego i chyba mu przygniotłamłapke bo chwycił mnie ząbkami ( charatnął) górną warge . Mama panika z moim mężem że w ciąży jestem i sie nie odpowiedzialnie zachowuje pies sie biedny wystraszył a oni sie ze mnie śmieją że jak dziecko go traktuje , bo to jest taki troche mój synuś moje oczko w głowieale naszczęście na draśnieciu się skończyło , troche krwi i dziś tylko strupek ;p
-
magdzia26 wrote:Kajus mi lekarz mówił że magnez z Wit b6 jak skurcze będę miała to spokojnie mogę brać wiec Kajus na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
-
magdzia26 wrote:Kajus tak patrzę na nasze suwaczki i moje to takie maleństwo przy twoim synciu
Hehehe skąd ja to znam hehehe mialam tak samo !!! Uwierz mi jak widzialam suwaczek Plemnisi, Ilonki, Blondi22, Effci to mialam doła , ze mój suwak stoi w miejscu , ale teraz ruszył jak weszlam w 2 trymestr