plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ....
Pisze teraz bo byłam od wczoraj w szpitalu dopiero teraz jestem w domu...
Mam naderwane ścięgna podkolanowe ;/ mam łyżeczkę gipsowa od pachwiny do kostki ;/ i chodzę o kulach... jak tu teraz serduszkwac? z noga w górze? bo w górze tylko nie boli..bo jak mam ja na dole jak leże to rwie ;/ blee...nie poamiętam jak się chodzi o kulach ;/ dobrze że mam jakieś lżejsze i łatwiej się chodzi..L4 mam do końca miesiąca....jak się nie zrosną same to trzeba będzie operować..Mam iść za tydzień na USG ;/dostałam również zastrzyki w brzuch ...sama sobie je robię już się nauczyłam wczoraj:) ale ciężko jest bo nie mam oponki na brzuchu...ciężko złapać żeby ukłuć....muszę się kłuć żeby skrzepy skrzepy się nie zrobiły
Ogólnie czekałam 6h żeby mnie przyjęli..myślałam,że zejdę z tego krzesła tak rwało ;/
oooo Nasza Kochana Beatka się pojawiła:)
ślicznie Dziewczynki wyglądacie!!!
Kurka tez bym się chciała spotkać z Wami ;/ a mam do Was tak daleko...taxi zamówięi wpadnę do Was:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:53
Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
NIEEE Efcia mnie ostatnio powiadomiła że idzie do szpitala w dniu moich urodzin
wiec jeszcze póltora tygodnia
odczytyałaś?
uciekam zanim sie uzaleźnie buźkimagdzia26, a-koczek, Spero, aisa, Shagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Strażaczko auć aż mnie zabolało tak to zobrazowałaś
kochana nogi na szpagat u heja nie ma innej rady
zalajkowałam ofkors za :kochaną Beatkę: nie za Twoje cierpienie którego wspułczuję :*
uciekam już trzymaj sie zdrowo
Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dodi wrote:Pozdrawiamy od Shaggi :*
pozdrów SZagii ode mnie :*Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lANDRYNKO nie przejmuj się tym wyznaczaniem przez system ovu bo często tak było ze dziewczyny miały monitoring i w róznych miejscach im ovu wychodzły z monitoringu inna i z wykresu inna. Np. nasza Muska w cyklu w którym nawet gin jej powiedział ze ovu nie było i wykres tez ovu nie pokazał zaszła w ciążę
Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny