plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:I czsami taki dzień i okres blogej nie wiadomości jest wskazany
a teraz jak wiesz zrozumiałam że dla Oliwki i tak nie ma znaczenia czy stanie sie to za rok czy za 3 więc totalnie wyluzowałam i stwierdziłam że trzeba ten czas jak najlepiej wykorzystać, cieszyć sie tym że mamy dużą swobodę możemy teraz wiele rzeczy zrobić i trzeba z tego skorzystaćKaja, kiti, a-koczek, Libra, Ola_czeka, Spero, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata pewnie , a i dla Oliwki fajny okres sie zbliża komunia ona bedzie przejeta i ty również , może pomoże w odblokowaniu , a i jak prolaktyne zbijesz do komuni to może cos sie wykluje ...
w tym samym wieku moja kumpela ma syna i jak sie starali o dziecko to tez trafiło na okres przygotować komunijnych i sie udało tego ci tez zycze !!! Ps. Maja drugiego synaBeata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:No właśnie tak myślałam że byśmy mogły jakies spotkanko zorganizować w stolicy
a zabieram ze sobą cała masę wirusów będę zarazac
Może Gosia by się też zgodziła
choć w wiruski już średnio wierzę, Mayuske tak macałam i bylam pewna że trochę przeskoczyło...tyle miesiecy i nic a RAyan to odrazu zaciażylKaja, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka, Spero, Strażaczka90, Rucia, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kaju spokojnie Ciebie napewno odwiedzimy tylko w okresie bliżej lata
no narazie jesteśmy wszyscy przejęci brakiem kasy na zorganizowanie heheh, ale musimy dac radę no ja marzyłam że z brzuszkiem juz będę ale na marzenia trzeba dłużej czekać, a teraz powiedziałam mężowi wczoraj pod prysznicem hehhe że chociaż będę miała świetną figurę i mogę se strzelic jakąś swietną kieckę i sie polansować w kościele hehhee z czegoś trzeba sie cieszyc no niemagdzia26, kiti, a-koczek, Libra, Effcia28, Strażaczka90, Rucia, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kaju i do czego byś mnie wykorzystała
?
Madziu powaga juz w przyszłym tygodniu? nie dam rady tak szybko sie ogarnąć
teraz biegam troszkę się poruszać żeby nie paśc na stoku choć zakwasy mam masakryczne, nie chce mi sie ruszać ale korzystam z tego żeby zrobić coś dla siebiewięc najwcześniej pewnie na początku marca dam rade wyskoczyć...a Ty skad dokładnie? z wawy? moze gdzieś bliżej mnie jesteś?
magdzia26, Libra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
hej hej przyznaje sie ze jeszcze nie nadrobilam bo jakos tak nie umiem sie otrząsnąc po mega spotkanku z ovulaskami
, ale póki co dodaje zdjątko na pare godzinek dla tych które nie mają facebooka. Uprasza sie o nie cytowanie zdjecia, pozniej go usune. Teraz ide zjesc sniadanie. a pozniej nadrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 19:41
magdzia26, sylwia1985, Libra, Landryneczka, Beata, aisa, Pismak, Ola_czeka, Spero, Kaja, Effcia28, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, Rucia, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondi witaj jak tam Izulka Twoja się sprawuje w domku
:*
Madzia napisze Ci na priv (a nie ma Cię na fb? )myslałam ze przybyłas ostatnio...
Kamilko to przez Twój podszept że OLa mnie całuje nie mogłam sie oprzeć żeby tu nie zajrzeć
Plemnicczko to i ja lecę zobaczyć w większym formacie bo wczoraj przeoczyłam albo wstawiłaś po południu?
buziaki dla Ciebie i KOrnelkimagdzia26, Ola_czeka, Libra, Pismak, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006