plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrowienia i uściski dla wszystkich
magdzia26, Ola_czeka, Kaja, Pismak, kiti, Blondi22, a-koczek, Libra, aisa, Spero, Strażaczka90, Rucia, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:I bardzo się cieszę, ze choć jedno zrobiłam dziś dobrze!!!
a czy to dobrze że tu przyszłam to sie okaże
co u Ciebie poza tym że czekasz na ustalenie matkowstwa (tak to sie nazywa) ?Ola_czeka, Kaja, a-koczek, Libra, aisa, Spero, Strażaczka90, Rucia, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:
co u Ciebie poza tym że czekasz na ustalenie matkowstwa (tak to sie nazywa) ?
"matkowstwa" - umarłszy ze śmiechu.
Nic no, Ryan się miga, mówi, że istnieję tylko ja, a jednocześnie sypia wsparty na mlecznym dekolcie Małysza...magdzia26, Beata, Kaja, a-koczek, Libra, aisa, Spero, Strażaczka90, Rucia, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Beciu miło Cię widzieć
p.s. chętnie bym została ale muszę zorganizaować jakś aukcje charytatywną i iść na żebryhehehe
magdzia26, a-koczek, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kaja wrote:Beata witam cię
>
Kajuś
no i tak dumam dzis nad tą moją prl....i tak sobie myslę że ona od tego dumania się podnosi heh
ale tak czy siak do wizyty luzuję i nie zaznaczam nic na wykresie
a który to ja mam dziś dzień cyklu?? hmmm jeszcze nigdy nie byłam w takiej błogiej nieświadomosciDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Madzia nie zupełnie...a co chcesz sie spotkac? to chętnie sie wyrwę
Kaju pytasz o moją aukcjęheheh no najwyższy czas
magdzia26, Spero, Strażaczka90, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:
Kajuś
no i tak dumam dzis nad tą moją prl....i tak sobie myslę że ona od tego dumania się podnosi heh
ale tak czy siak do wizyty luzuję i nie zaznaczam nic na wykresie
a który to ja mam dziś dzień cyklu?? hmmm jeszcze nigdy nie byłam w takiej błogiej nieświadomosci
I czsami taki dzień i okres blogej nie wiadomości jest wskazanyBeata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość