plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Libruś mi się też tak zrobiło ale zarosło potem strupem i jak on odpadł to zrobiła się tylko mała kreseczka której teraz już prawie nie widać
Budź te śpiochy niech nie myślą że też są na urlopie
Dziewczyny? Śpiochy? Niemożliwe;) od samego rana sprzątały, zakupy robiły, gotowały...itd.magdzia26, Kaja, Pismak, aisa, Strażaczka90, Spero, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Jeszcze Kochane chciałam Was prosić o modlitwę za Inesskę i jej maleństwo bo była wczoraj na wizycie i nie było echa zarodka (lekarz jej powiedział że czasem tak jest ale ona jest załamana bo boi się co to może oznaczać) ma kolejną wizytę za tydzień i jak wtedy nie będzie echa to wiadomo... Proszę módlcie się w jej intencji i mocno trzymajcie kciuki
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Madzia bell laska pisze oczekujaca ,ze sama odstawila dupchas..ton bo zachorowala i ze juz raz str ciążę i taz sie zastanawia czy dobrze zrobiła
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ile już razy mówiłam?! Wszystkim kobietom należy się spokojna ciąża, ale niektórym po prostu powinna należeć się jak psu zupa!!
Dziewczyny zbierzmy się w kupę i módlmy się.Kaja, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Libra no to spotkanko można odchaczyc do Super Udanych !!!!!!! no jak już szalejecie to w busa i na Kaszuby dawajcie!!!!!!!
Kaja, Strażaczka90, Spero, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Ach zapomniałam wam napisac
Wczoraj dostałam w pracy wykaz normy jakie robię to moja wydajność to 87 procent jak na nową nie jest źle a nawet bardzo dobrze powiedzielimagdzia26, AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Panie i Panowie (To do Ciebie Mariuszu, bo nadal jestes tu jedynym facetem, aczkolwiek ciagle mam nadzieje ze ktorys zainteresowany Tatusiek w koncu sie tu pojawi.)
A wiec Panie i Panowie! Witam w dzisiejszym odcinku "Plemniczki-po-zmroku". Czy wszystkie dzieci juz spia? Mam nadzieje, ze nie beda podgladac bo to tresc nie dla nich. W dzisiejszym odcinku poruszymy tematy "dlaczego leczenie sie bez lekarza nie jest fajne", "jak prowadzic rozmowe dla wiecej niz 2 zainteresowanych nia osob" i wiele wiele innych. Drodzy widzowie, widzimy sie tuz po reklamach, nie odchodzcie od odbiornikow!
Tiru tiru.Ola_czeka, aisa, Libra, Pismak, mauysia, Gunia, AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra no to spotkanko można odchaczyc do Super Udanych !!!!!!! no jak już szalejecie to w busa i na Kaszuby dawajcie!!!!!!!
nas nie dogoniet...nas nie dogoniet... hahaha
PS. tak długiej drogi autem jeszcze bym nie zniosła... niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 20:42
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Panie i Panowie (To do Ciebie Mariuszu, bo nadal jestes tu jedynym facetem, aczkolwiek ciagle mam nadzieje ze ktorys zainteresowany Tatusiek w koncu sie tu pojawi.)
A wiec Panie i Panowie! Witam w dzisiejszym odcinku "Plemniczki-po-zmroku". Czy wszystkie dzieci juz spia? Mam nadzieje, ze nie beda podgladac bo to tresc nie dla nich. W dzisiejszym odcinku poruszymy tematy "dlaczego leczenie sie bez lekarza nie jest fajne", "jak prowadzic rozmowe dla wiecej niz 2 zainteresowanych nia osob" i wiele wiele innych. Drodzy widzowie, widzimy sie tuz po reklamach, nie odchodzcie od odbiornikow!
Tiru tiru.
czas na reklamę
http://www.youtube.com/watch?v=yB_qBa6fLxoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 20:46
mauysia, aisa, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewoje,
Agafia - fajnie że znów wpadaszAle z imprezki się nie wykpisz, o nie!
Shagguś - przykro mi z powodu zniknięcia psiaka, ale mam nadzieję, że pozwiedza okolicę i wróci.
Pismaku - inesska ma moją modlitwę jak w banku.
Magdziu - prawie 8mm... No no, to już poważny "wzrost"!
A u mnie średnio na jeża. Dziś miałam pierwszy dzień dokarmiania Henia mlekiem modyfikowanym (na razie pediatra kazała podawać mu jedną porcję sztucznego dziennie, tzn. 120 ml i ja to rozbijam na 4 porcje po 30 ml podawane przy czterech karmieniach). W ogóle ten mały chyba się strasznie nudzi przy piersi (poza tym że pewnie nic mu prawie nie leci), bo się kręci, wije, patrzy we wszystkich kierunkach i się odrywa od suta... Generalnie mam trochę mąk z tym wszystkim. W czwartek pewnie znów go zważę i okaże się, czy tak mała ilość mleka modyfikowanego wystarczy, żeby przybierał na wadze.
Kurde od paru tygodni moje życie kręci się tylko wokół zagadnień cycowychJuż mi to uszami wychodzi szczerze mówiąc.
Libra, Fedra, Spero, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
czesc babki, melduje sie.
Ciezkie byly to dla mnie 2 dni, ale nadrobilam wszystko...
Jak wiecie w srode odwiedzily mnie trzy fantastyczne dziołszki, a raczej cztery bo mysle ze Dodi nosi pod sercem córeczke
Wiedzialam ze mają przybyc dwie Dodi i Fedra, a tu niespodzianka Spero z nimimusze przyznac ze mialam malego stresa przed ich przyjazdem, zastanawialam sie czy okazą sie tak fajne jak na forum
czy mnie polubią
czy bedziemy mialy o czym gadac? ale calkiem bezpodstawne okazaly sie moje obawy! dziewczynom buzie sie nie zamykaly
a tematów byl ogrom! i mam wielki niedosyt bo moglabym tak siedziec jeszcze godzinami
czas zlecial bardzo szybko i dziewczyny musialy wracac.
Dzieki dziewczyny za mile slowa, ale z tą moją gospodarnoscią przesadzilyscie troszku, bo raczej nie wykazalam sie zbytnio szykując tylko dwie salatki... ale ja i tak upatruje to jako sukces mojej organizacji przy 3-tygodniowym noworodku heh.
Kornelka faktycznie zachowala sie bardzo grzecznie przesypiajac wiekszosc czasu na rekach ciotek. rozkrecila sie dopiero jak pojechaly, heh
spotkanie bylo super! i mam nadzieje na wiecej.magdzia26, aisa, Libra, Fedra, Spero, Pismak, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
a co u nas to srednio. cos zaczelo malej dolegac i boje sie ze to kolki cholerne. wczoraj prezyla sie i stekala, po czym przy ssaniu puszczala cyca i plakala, nerwowo go szukala wtedy i ta sama sytuacja znowu. pozniej zmeczona lkaniem zasnela mi na ramieniu a jak sie obudzila to plakala bardzo z godzinke z krotkimi przerwami i ok 23 nagle jej przeszlo, zjadla i usnela przy cycu.
poza tym nim pusci baczki lub zrobi kupe to wije sie i steka.
nie wiem czy to kolki, wolalab juz wzdecia...
dzisiaj caly dzien spokojna byla, ale od 1,5 godziny steka i poplakuje troszke, ale mniej niz wczoraj
-
nick nieaktualnyUWAGA UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE
WŁAŚNIE DOSAŁAM PIERWSZĄ WYPŁATĘ
STAWIAM KAŻDEJ PO PIWIE A TYM CO NIE MOGA PIC PO SOCZKU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:00
magdzia26, Dodi, Ola_czeka, Kaja, aisa, Libra, Fedra, Spero, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, Muska, plemniczka, Blondi22, zbikowa, Rucia, anka_a, Gunia lubią tę wiadomość
-
Mayusia mam nadzieje ze Henio będzie ładnie przybiera na wadze i Twoje problemy z mleczkiem się skończą
Faktycznie 8 mm to już prawie koszykarz
Plemniczko współczuję problemów brzuszkowych z Kornelcia a lekarze nie mają jakiegoś sposobu na to?
Agus gratuluję pierwszej wypłatyAGA 30, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość