X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Libruś mi się też tak zrobiło ale zarosło potem strupem i jak on odpadł to zrobiła się tylko mała kreseczka której teraz już prawie nie widać :)
    Budź te śpiochy niech nie myślą że też są na urlopie :P
    Czyli nie będę mieć dziury w brzuchu? super:D
    Dziewczyny? Śpiochy? Niemożliwe;) od samego rana sprzątały, zakupy robiły, gotowały...itd.:)

magdzia26, Kaja, Pismak, aisa, Strażaczka90, Spero, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Jeszcze Kochane chciałam Was prosić o modlitwę za Inesskę i jej maleństwo bo była wczoraj na wizycie i nie było echa zarodka (lekarz jej powiedział że czasem tak jest ale ona jest załamana bo boi się co to może oznaczać) ma kolejną wizytę za tydzień i jak wtedy nie będzie echa to wiadomo... Proszę módlcie się w jej intencji i mocno trzymajcie kciuki
    ło Jezu... biedna Inesska... pamiętam o niej i będę pamiętać

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra no to spotkanko można odchaczyc do Super Udanych !!!!!!! no jak już szalejecie to w busa i na Kaszuby dawajcie!!!!!!!

magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Madzia bell laska pisze oczekujaca ,ze sama odstawila dupchas..ton bo zachorowala i ze juz raz str ciążę i taz sie zastanawia czy dobrze zrobiła
    Nierozumiem niektórych lasek jak można być takim bezmyslnym... ehhhh ręce opadaja...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ile już razy mówiłam?! Wszystkim kobietom należy się spokojna ciąża, ale niektórym po prostu powinna należeć się jak psu zupa!!

Dziewczyny zbierzmy się w kupę i módlmy się.
    jak najbardziej jestem za spełnieniem tego postulatu!!!!!!!

Kaja, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra no to spotkanko można odchaczyc do Super Udanych !!!!!!! no jak już szalejecie to w busa i na Kaszuby dawajcie!!!!!!!
    A po drodze o Stolicę możecie zahaczyc :D

Kaja, Strażaczka90, Spero, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic znikam i pamietam o Inesce !!! Buzole zozole moje Lube :-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomodle sie i ja!!!:* dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ach zapomniałam wam napisac :D
    Wczoraj dostałam w pracy wykaz normy jakie robię to moja wydajność to 87 procent jak na nową nie jest źle a nawet bardzo dobrze powiedzieli :D
    GRATULACJE:) wiedziałam, że z Ciebie zdolna bestia:) Oby tak dalej

magdzia26, AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panie i Panowie (To do Ciebie Mariuszu, bo nadal jestes tu jedynym facetem, aczkolwiek ciagle mam nadzieje ze ktorys zainteresowany Tatusiek w koncu sie tu pojawi.)
    A wiec Panie i Panowie! Witam w dzisiejszym odcinku "Plemniczki-po-zmroku". Czy wszystkie dzieci juz spia? Mam nadzieje, ze nie beda podgladac bo to tresc nie dla nich. W dzisiejszym odcinku poruszymy tematy "dlaczego leczenie sie bez lekarza nie jest fajne", "jak prowadzic rozmowe dla wiecej niz 2 zainteresowanych nia osob" i wiele wiele innych. Drodzy widzowie, widzimy sie tuz po reklamach, nie odchodzcie od odbiornikow!
    Tiru tiru.

Ola_czeka, aisa, Libra, Pismak, mauysia, Gunia, AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    żałuję tylko, że jestem po operacji i trochę dziewczynom postękałam... te cholerne problemy z pęcherzem może w końcu mi odpuszczą!!! przy dziewczynach czułam się jakbym miała +40 lat... ale poczekajcie... dojdę do siebie i będzie

nas nie dogoniet...nas nie dogoniet... hahaha

PS. tak długiej drogi autem jeszcze bym nie zniosła... niestety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 20:42

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Panie i Panowie (To do Ciebie Mariuszu, bo nadal jestes tu jedynym facetem, aczkolwiek ciagle mam nadzieje ze ktorys zainteresowany Tatusiek w koncu sie tu pojawi.)
    A wiec Panie i Panowie! Witam w dzisiejszym odcinku "Plemniczki-po-zmroku". Czy wszystkie dzieci juz spia? Mam nadzieje, ze nie beda podgladac bo to tresc nie dla nich. W dzisiejszym odcinku poruszymy tematy "dlaczego leczenie sie bez lekarza nie jest fajne", "jak prowadzic rozmowe dla wiecej niz 2 zainteresowanych nia osob" i wiele wiele innych. Drodzy widzowie, widzimy sie tuz po reklamach, nie odchodzcie od odbiornikow!
    Tiru tiru.

czas na reklamę
    http://www.youtube.com/watch?v=yB_qBa6fLxo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 20:46

mauysia, aisa, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    czas na reklamę
    mntos to świeżość

mentos to oddech....

montos!

Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś długo te reklamy :/

Witam i żegnam się :)

Libra, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    czas na reklamę
    Aaaah, powiew dzieciństwa!!!
    I Mietek Szcześniak na wokalu :)

Libra, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewoje,

Agafia - fajnie że znów wpadasz :) Ale z imprezki się nie wykpisz, o nie!

Shagguś - przykro mi z powodu zniknięcia psiaka, ale mam nadzieję, że pozwiedza okolicę i wróci.

Pismaku - inesska ma moją modlitwę jak w banku.

Magdziu - prawie 8mm... No no, to już poważny "wzrost"!

A u mnie średnio na jeża. Dziś miałam pierwszy dzień dokarmiania Henia mlekiem modyfikowanym (na razie pediatra kazała podawać mu jedną porcję sztucznego dziennie, tzn. 120 ml i ja to rozbijam na 4 porcje po 30 ml podawane przy czterech karmieniach). W ogóle ten mały chyba się strasznie nudzi przy piersi (poza tym że pewnie nic mu prawie nie leci), bo się kręci, wije, patrzy we wszystkich kierunkach i się odrywa od suta... Generalnie mam trochę mąk z tym wszystkim. W czwartek pewnie znów go zważę i okaże się, czy tak mała ilość mleka modyfikowanego wystarczy, żeby przybierał na wadze.
    Kurde od paru tygodni moje życie kręci się tylko wokół zagadnień cycowych :/ Już mi to uszami wychodzi szczerze mówiąc.

Libra, Fedra, Spero, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc babki, melduje sie.

Ciezkie byly to dla mnie 2 dni, ale nadrobilam wszystko...

Jak wiecie w srode odwiedzily mnie trzy fantastyczne dziołszki, a raczej cztery bo mysle ze Dodi nosi pod sercem córeczke :)

Wiedzialam ze mają przybyc dwie Dodi i Fedra, a tu niespodzianka Spero z nimi :) musze przyznac ze mialam malego stresa przed ich przyjazdem, zastanawialam sie czy okazą sie tak fajne jak na forum :) czy mnie polubią ;) czy bedziemy mialy o czym gadac? ale calkiem bezpodstawne okazaly sie moje obawy! dziewczynom buzie sie nie zamykaly :) a tematów byl ogrom! i mam wielki niedosyt bo moglabym tak siedziec jeszcze godzinami :) czas zlecial bardzo szybko i dziewczyny musialy wracac.
    Dzieki dziewczyny za mile slowa, ale z tą moją gospodarnoscią przesadzilyscie troszku, bo raczej nie wykazalam sie zbytnio szykując tylko dwie salatki... ale ja i tak upatruje to jako sukces mojej organizacji przy 3-tygodniowym noworodku heh.

Kornelka faktycznie zachowala sie bardzo grzecznie przesypiajac wiekszosc czasu na rekach ciotek. rozkrecila sie dopiero jak pojechaly, heh

spotkanie bylo super! i mam nadzieje na wiecej.

magdzia26, aisa, Libra, Fedra, Spero, Pismak, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co u nas to srednio. cos zaczelo malej dolegac i boje sie ze to kolki cholerne. wczoraj prezyla sie i stekala, po czym przy ssaniu puszczala cyca i plakala, nerwowo go szukala wtedy i ta sama sytuacja znowu. pozniej zmeczona lkaniem zasnela mi na ramieniu a jak sie obudzila to plakala bardzo z godzinke z krotkimi przerwami i ok 23 nagle jej przeszlo, zjadla i usnela przy cycu.
    poza tym nim pusci baczki lub zrobi kupe to wije sie i steka.
    nie wiem czy to kolki, wolalab juz wzdecia...

dzisiaj caly dzien spokojna byla, ale od 1,5 godziny steka i poplakuje troszke, ale mniej niz wczoraj

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE :D

WŁAŚNIE DOSAŁAM PIERWSZĄ WYPŁATĘ :D ;D ;D

STAWIAM KAŻDEJ PO PIWIE A TYM CO NIE MOGA PIC PO SOCZKU :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:00

magdzia26, Dodi, Ola_czeka, Kaja, aisa, Libra, Fedra, Spero, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, Muska, plemniczka, Blondi22, zbikowa, Rucia, anka_a, Gunia lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia mam nadzieje ze Henio będzie ładnie przybiera na wadze i Twoje problemy z mleczkiem się skończą :)
    Faktycznie 8 mm to już prawie koszykarz :P
    Plemniczko współczuję problemów brzuszkowych z Kornelcia a lekarze nie mają jakiegoś sposobu na to?
    Agus gratuluję pierwszej wypłaty :)

AGA 30, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 5183 5184 5185 5186 5187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ