plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwius czemu dziwaczny?
Witajcie Kochane Moje ja w ogóle nie śpię nic:( tak nogą rwie ...leki p.bolowe nie pomagają...dlatego nie biorę już....muszę mieć ciągle nogę wyżej wtedy mnie boli...a od tego lezenia mam nerwy...nie lubię tyle leżeć...oglądam Igrzyska...nie dlugo Walentynki a ja nie mam pomysłu na nic -
Czesc kochane. Strazaczko czemu masz miec noge wyzej?pierwsze o tym slysze.tez mialam naderwane wiazadla w kolabie i moglam lezec jak chcialam.Po to sa tez te zastrzyki.mozesz spokojnie trzymac noge jak ci wygodnie ,najwazniejsze zeby nie byla napieta i zeby nie bolalo.jak bedziesz naciagac wiazadlo to sie nie bedzie goic.Duzo zdrowka zycze.
My dzisiaj wyprawiamy urodziny m.wlasnie mam przerwe od kuchni.jeszcze na mnie sporo rzeczy czeka,takze powolutku zegnam sie i milego dnia zyczeStrażaczka90 wrote:Sylwius czemu dziwaczny?
Witajcie Kochane Moje ja w ogóle nie śpię nic:( tak nogą rwie ...leki p.bolowe nie pomagają...dlatego nie biorę już....muszę mieć ciągle nogę wyżej wtedy mnie boli...a od tego lezenia mam nerwy...nie lubię tyle leżeć...oglądam Igrzyska...nie dlugo Walentynki a ja nie mam pomysłu na nicStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Czesc kochane. Strazaczko czemu masz miec noge wyzej?pierwsze o tym slysze.tez mialam naderwane wiazadla w kolabie i moglam lezec jak chcialam.Po to sa tez te zastrzyki.mozesz spokojnie trzymac noge jak ci wygodnie ,najwazniejsze zeby nie byla napieta i zeby nie bolalo.jak bedziesz naciagac wiazadlo to sie nie bedzie goic.Duzo zdrowka zycze.
My dzisiaj wyprawiamy urodziny m.wlasnie mam przerwe od kuchni.jeszcze na mnie sporo rzeczy czeka,takze powolutku zegnam sie i milego dnia zyczemocno. Kurka to znaczy że naciagam jak ja mam wyżej? Lekarz powiedział że trzyma sie wiazadlo na jednej nitecce...wszystkiego Najlepszego dla M ... I dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:54
Muska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Sylwius czemu dziwaczny?
Witajcie Kochane Moje ja w ogóle nie śpię nic:( tak nogą rwie ...leki p.bolowe nie pomagają...dlatego nie biorę już....muszę mieć ciągle nogę wyżej wtedy mnie boli...a od tego lezenia mam nerwy...nie lubię tyle leżeć...oglądam Igrzyska...nie dlugo Walentynki a ja nie mam pomysłu na nic -
Libra wrote:przyłączam się z małym wyjątkiem...mnie rwie brzuch, do tego dostalam okres, a siusianie czy kupkanie pozostawi traumę w mym życiu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:34