plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem.... zapomniałam jeszcze napisać o kilku nowych słówkach, które muszę zamieścić w swoim prywatnym słowniku języka polskiego, wiejskiego i pospolitego....
Jeśli Ktoś ma problemy ze zwieraczem czy nietrzymaniem moczu to nie polecam takich spotkań i takich znajomości hehehehehe
pewnie jeszcze mi sie cosik przypomni po czasie, ale już nie będę Was tu zarzucać wpisamiStrażaczka90, magdzia26, Spero, Fedra, Kaja, plemniczka, AGA 30, Shagga_80, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
o tym też zapomniałam! JUŻ TĘSKNIE!!!!!!!
ale spokojnie daję sobie jeszcze tydzień na ogarnięciejak sobie nie poradzę to poproszę Was o pomoc
Strażaczka90, a-koczek, Spero, Fedra, Kaja, AGA 30, Shagga_80, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
No no Dodielaborat niezły, ale super relacja i też zazdroszczę spotkania z Shaggą i Librą, a to żebyście wracały ostrożnie było z czystej troski, bez żadnych podtekstów
Dzięki za informację o Sandrze. Cieszę się że już u nich lepiej i ze wyjdzie do domu już. Pozdrów ją
ja dziś byłam na tych targach i było bardzo fajnie, pochodziłyśmy, pooglądałyśmy, miliard ulotek zebrałamzawsze to jakieś rabaty
ale zeby nie było tak uroczo to oczywiście pokłóciłam się z ojcem eh... powiedział że obok "tej pani" (czyt. mojej mamy - jego żony) siedział nie będzie.. ja wykończę się nerwowo chyba. powiedziałam, że absolutnie nie musi, miejsca będzie dużo, ale niech cyrków nie robią, bo mogli wcześniej powiedzieć, że im ślub nasz nie na rękę, to byśmy go nie robili i już. Skromny cywilny bym wzięła i też byłoby ok, ale cóż, rodziców się nie wybiera nie?
dobra. tyle narzekaniajestem już w domku mogę odpocząć zjeść lody, przytulić psiaka, obejrzeć skoki i jest git. Miłego wieczoru
Fedra, Strażaczka90, Kaja, Dodi, plemniczka, magdzia26, AGA 30, Shagga_80, aisa, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Sperus....z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjęciu..wiem coś o tym....u mnie stary jak sie dowiedział że będę huczne wesele to stwierdził że będzie sam spiewal gotowal i obsługiwał....rodzice mieli pomoc po połowie a wyszło na to że tesciowka tylko pomogła...ale dali My radę sami:) i cieszę sie i mam satysfakcję że nie bralam od nich ani grosza bo znając mego ojca to by wypominal mi to na każdym kroku.....nie patrz na starych tylko ciesz sie swoim szczesciem...nikt nie może zepsuć Ci takiego pięknego dnia:) uwierz mi że to bedzie Twój najwspanialszy dzień w Twoim życiu:) ja wspominam swój ...I było wspaniale:) chodź wspominam z filmu bo byłam tak że stresowana że nic nie pamiętam...w.tym dniu klnelam do wszystkich:) bo nawet nikt mi nie pomógł ustrajac podwórka u babci....dałam rowniez sama sobie radę
też sie bałam że mój pijus ojciec mi zepsuje ten dzień...ale dałam mu ultimatum że jak coś wywinie zrobi mi wsyd przed ułożona Teściowa to niech zapomni że ma córkę....Kochana jakbym miała patrzeć na moich starych to dawno bym sie wykonczyla nerwowo....nie wiem co by to było jakby mnie mój M nie zabrał 4lata temu z domu....Nie znałam Go jesze za bardzo dobrze bałam sie bo nic o Nim nie wiedziałam ale zamieszkalisny razem i jest Nam wspaniale.Gdyby nie On to nie wiem jakby to bylo...Dla mnie oni już nie istnieją...Teściowa sie martwi o mnie co z ta nogą a oni powiedzili tylko jak sie od ciotki dowiedzieli że mogłam nogi nie wsadzac tam gdzie nie powinnam....nigdy nie zapytaja czy mamy kasę czy Nam nie brakuje....Na szczęście nie brakuje..Teściowa pyta a oni nawet nie zadzwonią.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:33
-
Spero kochana ojcu serducho zmieknie jak cie zobaczy w sukni ślubnej spokojnie kochana .....no ja nie miałam takiego szczęścia mój tatko zmarł bardzo szybko więc zbytnio go nie pamiętam więc wymadrzac sie nie będę bo nie wiem co to relacja corka vel ojciec , ale jak widziałam no innych slubach to ojcom cerducha kruchly .....
-
Strażaczka90 no przykro mi ,ale jestem ciekawa jak się tatuś zachowa jak go starosc dopadnie i będzie w potrzrbie !!!?!?!! jak daje Ci popalić !!!!! puki ma siłę i zdrow to się jedt pan i władca, ,,,,,, a co pozniej
-
Kaja wrote:Strażaczka90 życie zrobi mu rachunek sumienia że sie chłop zdziwi jeszcze !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:48
zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Spero kochana ojcu serducho zmieknie jak cie zobaczy w sukni ślubnej spokojnie kochana .....no ja nie miałam takiego szczęścia mój tatko zmarł bardzo szybko więc zbytnio go nie pamiętam więc wymadrzac sie nie będę bo nie wiem co to relacja corka vel ojciec , ale jak widziałam no innych slubach to ojcom cerducha kruchly .....
Powiem Ci Kaju, że trochę na to liczę, że się ojciec ogarnie i będzie cieszył, ale co mi teraz nerwów napsuje to moje. -
Strażaczka90 wrote:Wiesz tyle razy rękę na mnie podniósł że pomocy ode mnie nie dostanie.....nawet jakby błagał na kolanach....może jestem wredna ale to co mi zrobił jest NIE WYBACZALNE
kochana , ale Sam sobie za pracował na to przecież !!!!Strażaczka90 lubi tę wiadomość