plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ash wrote:Miłego dnia dziewczynki! I dużo energii na cały tydzień.
Strażaczko jak noga???
Chyba rzucę w cholere to mierzenie tempki, bo tylko mi ciśnienie skacze.
Najpierw owu była wyznaczona na 15 dc (był ładny skok) a teraz mi usunęło.
-
wzięłam się za sprzątanie a tu słysze "puk puka" otwieram a to moja Babunia:) zaczęła krzyczeć na mnie że sprzątam...a ja do niej kto mi to zrobi!! muszę sprzątać i gotować...wysłała mnie do łóżka ;/ i sama sprząta...jak tu się nie wkurzać? zabraniają mi wszystkiego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Babeczki i uciekam zaraz,bo z uwagi na jutrzejszy wyjazd do mojej Mamy muszę dziś sporo zrobić, w tym 2 prania
Mówiłam,że ZNÓW wybywamy do Niej? Jutro wieczorem jadę z chłopcami bo w środę wcześnie rano muszę z Dziadkami (czy raczej Oni ze mną) jechać do łodzi na wizytę u foniatry Kubusia...niestety nie piszę się na samotny wyjazd do centrum łodzi (jeszcze nie, może kiedyś odważę się, do CZMP ośmieliłabym się już jechać) i biorę auto a w środę za kierowcę robić będzie moj Ojczym...a Mama (znaczy Babcia) za nianię do Igorka.
Rutka,wiesz,że Kinia już dawno skradła moje serce,więc wszystko co jest Jej udziałem rzuca mnie na kolana .... nie chciałabyś dużo młodszego Zięcia? A tak na marginesie,to u nas piękna pogoda
Strażaczko, odpoczywaj od nieposrzątanego mieszkania nikt jeszcze nie umarł!
I już mnie tu nie ma....do roboty wracam :*Strażaczka90, Libra, Rucia, magdzia26, Fedra, AGA 30, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShaggi
Poczekaj jeszcze 8 lat, wtedy pogadamy
Przyjdzie odpowiedni wiek na randki i te sprawy, Kuba będzie miał .. prawie 12 o cholera co za małolat
No to nie ... siet no za duża różnica wieku
kryminał jej będzie groził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:23
Shagga_80, Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi
Poczekaj jeszcze 8 lat, wtedy pogadamy
Przyjdzie odpowiedni wiek na randki i te sprawy, Kuba będzie miał .. prawie 12 o cholera co za małolat
No to nie ... siet no za duża różnica wieku
kryminał jej będzie groził
Dobra,wrócimy do tematu za kilka lat
A ja wracam do roboty
Chociaż ejstem właśnie tak podekscytowana,że szok...moja mama zadzwoniła mi,że dowiedziała się o firmie budowanej która mogłaby nam dom po sam dach postawić i to chyba (?!) niedrogo...o rany, rany ale jestem podekscytowanaLibra, sylwia1985, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, a-koczek, Kaja, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Witam się zegnam zarazem
nadal się nie ogarnęłam po spotkaniach...
Dodi w sumie wszystko pięknie łądnie opisała i nie ma co dodawać no może oprócz tego ze jestem zakochana w OvuDzieciaczkach
i tym akcentem odmeldowywuje się zeczę miłego mimo wszystko poniedziałku i reszty tygodnia :*Libra, sylwia1985, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, AGA 30, Kaja, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nie mam kiedy ostatnimi dniami wejść tu do Was popisać , kupujemy teraz wszytsko , zamawiamy do mamy mieszkania . W piątek i sobotę mieliśmy gości masakra godz 22 mnie juz spanie ogarnia nie mam siły i chęci na siedzenie przy stole a kazdy chce wpaść zobaczyć jak mieszkamy . Dziś do mnie szefowa dzwoniłą czy bym nie wróciła na miesiąc do pracy nie wiem co mam robić ... ciężkomi już troszkę , a w przedszkolu to sie raczej nie siedzi tylko hmm i nie wiem co mam robić ... Piękna pogoda u mnie słoneczko świeci 14 stopni jest , no wiosna normalnie ... poza tym kolejny kg mi przybył także 4,5 kg jestem na plusie ... trochę mnie to przeraża nie jestem przyzwyczajona do takiego przybierania na wadze ... chyba juz lepiej nie wchodzić... ;p za 2 dni wizyta u lekarza usg połówkowe juz nie mogę się doczekać . Całusy ślę i miłego dnia Wam życzę
magdzia26, Strażaczka90, Libra, AGA 30, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
nie nadrobie wszystkiego
mały ostatnio marudny..mało spi..
najchetniej to by non stop na cycku był ...dziś to aż tesciowa musiałam fatygować zebym mogła wyjść na zakupy...oby to jak najszybciej mu sie odmieniło
Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządkuco nie co wiem z fb
super spotkania ostatnio były :)to i ja zapraszam do siebie
zwłaszcza że będzie niedługo super okazja do tego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 14:22
Strażaczka90, magdzia26, Libra, AGA 30, Agafia, Kaja, Dodi, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny