X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam się z wami serdecznie :)

Strażaczka90, Dodi, Libra, Fedra, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Miłego dnia dziewczynki! I dużo energii na cały tydzień.
    Strażaczko jak noga???
    Chyba rzucę w cholere to mierzenie tempki, bo tylko mi ciśnienie skacze.
    Najpierw owu była wyznaczona na 15 dc (był ładny skok) a teraz mi usunęło.
    :(
    Kochana mi w poprzednim cyklu 3 razy owu usuneło owulacje ;/ miałam mega nerwy wtedy i tempa szła ciągle w dół...i dałam sobie spokój w tym cyklu..;/ noga boli...nie mam jak sie nawet podrapać;/ a tak swędzi ;/

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Rucia to podsyłam kawałek słoneczka od nas !!!!!!
    ja też podsyłam !!! leciiiii

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłam się za sprzątanie a tu słysze "puk puka" otwieram a to moja Babunia:) zaczęła krzyczeć na mnie że sprzątam...a ja do niej kto mi to zrobi!! muszę sprzątać i gotować...wysłała mnie do łóżka ;/ i sama sprząta...jak tu się nie wkurzać? zabraniają mi wszystkiego

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    i mam nadzieje, ze wtedy do was dołącze:D
    Kochana ja tam pocieszam się myślą,że wkrótce (OBY!) będzięmy miały do siebie znaaaaaaaaaaaacznie bliżej :D

Libra, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Babeczki i uciekam zaraz,bo z uwagi na jutrzejszy wyjazd do mojej Mamy muszę dziś sporo zrobić, w tym 2 prania :) Mówiłam,że ZNÓW wybywamy do Niej? Jutro wieczorem jadę z chłopcami bo w środę wcześnie rano muszę z Dziadkami (czy raczej Oni ze mną) jechać do łodzi na wizytę u foniatry Kubusia...niestety nie piszę się na samotny wyjazd do centrum łodzi (jeszcze nie, może kiedyś odważę się, do CZMP ośmieliłabym się już jechać) i biorę auto a w środę za kierowcę robić będzie moj Ojczym...a Mama (znaczy Babcia) za nianię do Igorka.

Rutka,wiesz,że Kinia już dawno skradła moje serce,więc wszystko co jest Jej udziałem rzuca mnie na kolana .... nie chciałabyś dużo młodszego Zięcia :P ? A tak na marginesie,to u nas piękna pogoda :D

Strażaczko, odpoczywaj od nieposrzątanego mieszkania nikt jeszcze nie umarł!

I już mnie tu nie ma....do roboty wracam :*

Strażaczka90, Libra, Rucia, magdzia26, Fedra, AGA 30, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kochana ja tam pocieszam się myślą,że wkrótce (OBY!) będzięmy miały do siebie znaaaaaaaaaaaacznie bliżej :D
    Dokładnie:D i to mi się podoba:)

Strażaczka90, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi :) Poczekaj jeszcze 8 lat, wtedy pogadamy :) Przyjdzie odpowiedni wiek na randki i te sprawy, Kuba będzie miał .. prawie 12 o cholera co za małolat :P No to nie ... siet no za duża różnica wieku :P kryminał jej będzie groził :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:23

Shagga_80, Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się cholera faktycznie spięłyście z tym podsyłaniem słońca, bo teraz jest go w sam raz :)

magdzia26, Shagga_80, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Chyba się cholera faktycznie spięłyście z tym podsyłaniem słońca, bo teraz jest go w sam raz :)
    Noi dzięki Ruci ja też korzystam ze słoneczka :D

Strażaczka90, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggi :) Poczekaj jeszcze 8 lat, wtedy pogadamy :) Przyjdzie odpowiedni wiek na randki i te sprawy, Kuba będzie miał .. prawie 12 o cholera co za małolat :P No to nie ... siet no za duża różnica wieku :P kryminał jej będzie groził :P
    Kurcze,bo mój Kuba to lubi starsze...moja siostrzenica jest w wieku Kini i jest Jego ulubienicą :D
    Dobra,wrócimy do tematu za kilka lat :P

A ja wracam do roboty :P

Chociaż ejstem właśnie tak podekscytowana,że szok...moja mama zadzwoniła mi,że dowiedziała się o firmie budowanej która mogłaby nam dom po sam dach postawić i to chyba (?!) niedrogo...o rany, rany ale jestem podekscytowana :D

Libra, sylwia1985, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, a-koczek, Kaja, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się zegnam zarazem :)

nadal się nie ogarnęłam po spotkaniach...

Dodi w sumie wszystko pięknie łądnie opisała i nie ma co dodawać no może oprócz tego ze jestem zakochana w OvuDzieciaczkach :)

i tym akcentem odmeldowywuje się zeczę miłego mimo wszystko poniedziałku i reszty tygodnia :*

Libra, sylwia1985, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, AGA 30, Kaja, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Noi dzięki Ruci ja też korzystam ze słoneczka :D
    u mnie nic tylko sie opalać...dziwne bo w cieniu mam 13 stopni:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 13:37

magdzia26, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane :*

magdzia26, Selena, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam kiedy ostatnimi dniami wejść tu do Was popisać , kupujemy teraz wszytsko , zamawiamy do mamy mieszkania . W piątek i sobotę mieliśmy gości masakra godz 22 mnie juz spanie ogarnia nie mam siły i chęci na siedzenie przy stole a kazdy chce wpaść zobaczyć jak mieszkamy . Dziś do mnie szefowa dzwoniłą czy bym nie wróciła na miesiąc do pracy nie wiem co mam robić ... ciężkomi już troszkę , a w przedszkolu to sie raczej nie siedzi tylko hmm i nie wiem co mam robić ... Piękna pogoda u mnie słoneczko świeci 14 stopni jest , no wiosna normalnie ... poza tym kolejny kg mi przybył także 4,5 kg jestem na plusie ... trochę mnie to przeraża nie jestem przyzwyczajona do takiego przybierania na wadze ... chyba juz lepiej nie wchodzić... ;p za 2 dni wizyta u lekarza usg połówkowe juz nie mogę się doczekać . Całusy ślę i miłego dnia Wam życzę

magdzia26, Strażaczka90, Libra, AGA 30, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) nie nadrobie wszystkiego :( mały ostatnio marudny..mało spi..:( najchetniej to by non stop na cycku był ...dziś to aż tesciowa musiałam fatygować zebym mogła wyjść na zakupy...oby to jak najszybciej mu sie odmieniło :)
    Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku :) co nie co wiem z fb :) super spotkania ostatnio były :)to i ja zapraszam do siebie :) zwłaszcza że będzie niedługo super okazja do tego... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 14:22

Strażaczka90, magdzia26, Libra, AGA 30, Agafia, Kaja, Dodi, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień w ten piękny poniedziałeczek :D

Libra, Agafia, Rucia, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko o jakiej super okazji mówisz?

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no weekend się skończył! Dziewczyny gdzie jesteście?
    Mój P chory :/ pięknie jak mnie zarazi to go udusze...

Kaja, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to profilaktycznie czosnek z mlekiem!!!!

AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 5188 5189 5190 5191 5192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ