plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Sylwia sloneczko tak glosno mysle bo nic sie nie odzywa , ale pewnie jak by rodziła dała by znać może jest zajęta
Ty juz zaczelas moja droga? bo szybko przelecialo te 27 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 21:55
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:moze zajeta kompletowaniem wyprawki ?
Ty juz zaczelas moja droga? bo szybko przelecialo te 27 tygodni
jeszcze konkretnie nie jeszcze daleko w polu jestemsylwia1985, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Nie mam ostatnio czasu pisać poczytam tylko wieczorem co tam u Was ale jakoś tak nikogo ju nie ma jak ja jestem
Jeszcze nie urodziłam i na razie nic nie wskazuję abym na dniach miała rodzić a szkoda bo już bym chciała mieć to za sobą
Pozdrawiam wszystkie
sylwia1985, Kaja, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Rucia, aisa, Libra, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hej. Wpadłam i wypadam...
Bardzo zmęczona jestem. Faktycznie Kaja, zleciało 27 nawet nie wiadomo kiedy. Pamiętam jak patrzyłam na Twój suwaczek i był 3 m-c. Ale ten czas zasuwa.
Pozdrawiam Was wszystkie i zawczasu życzę fajnego jutra, bo cały dzień mam zajęty, więc ani chwili nie znajdę na ovu.
Słoneczka, samych wesołych myśli i niech coś naprawdę fajnego się jutro każdej przydarzy
papaty i dobranoc.Strażaczka90, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Olcia, Pismaczek
czy Wam po laparoskopii waga poleciała w dół?
Ja niestety bez ruchu (w sensie sportu) tyje na potęgę. Po laparo goilam się dwa miesiące więc mocno przytylam. Ale fakt- nie wazylam się bezpośrednio po operacji i diecie szpitalnej. -
I częśc tak w ogóle.
Po mojej "terapii" Aga przestała wykrzyknikowac, może uda się tez z wielokropkami Strazaczki?
Nawiasem mówiąc Aguska jak czytałam o Twojej pierwszej wypłacie, to az mi się gęba śmiała! Jak ja się cieszę ze postawilas na niezależnośc! Jesteś fest babka i serio chce Cię poznać twardzielko!
a-koczek, aisa, magdzia26, Libra, Dodi, plemniczka, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
-
ooo i po raz kolejny pierwsza . Milego dnia wam zycze dziewuszki
ps. Czy Wy rowniez uwazacie ze piersi zaczynaj bolec wlasnie po owulacji ? Gin mi tak powiedzial o czym nie wiedzialam bo zawsze myslalam ze wlasnie bola na owulke a potem przestaja i znow zaczynaja bolec przed @. Mnie juz dwa tygodnie bola a od paru dni masakrycznie a dzis w nocy myslalam ze eksploduja ....jak jest u wasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 07:09
-
Kochana ja dwa cykle temu tak miałam że dwa tygodnie przez końcem cyklu takmoe suty bolały że nawet nie pozwolilam ich dotknąć.nawet ubieganie biustonosza zadawali mi ból.co potem sie okazało że owulke miałam później i to bardzo opóźnioną.
Witajcie kładę sie jeszcze luluWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 07:16
-
Ola_czeka wrote:I częśc tak w ogóle.
Po mojej "terapii" Aga przestała wykrzyknikowac, może uda się tez z wielokropkami Strazaczki?
Nawiasem mówiąc Aguska jak czytałam o Twojej pierwszej wypłacie, to az mi się gęba śmiała! Jak ja się cieszę ze postawilas na niezależnośc! Jesteś fest babka i serio chce Cię poznać twardzielko!będzie ciężko.Ale sie postaram:)
Ola_czeka, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laski
) u mnie dziś 5 stopni i lekko pada deszczyk . Wcinam sobie własnie chlebek z twarożkiem , łososiem wędzonym i koperkiem pychaaa -polecam
dzień senny jak nie wiem co ... czekam własnie na schodziaży bo mają się przymierzać z barierkami i może do końca tygodnia będe miałą już gotowe schody . Tak poza tym czujemy sie dobrze jutro usg połówkowe o 16 wizyta
a tymczasem podczytam zaległości co tam u Was moje Kochaniutkie :*
magdzia26, Kaja, Libra, Rucia, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, AGA 30 lubią tę wiadomość