plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
U mnie słońca nie ma ale też na razie nie pada
Ja piję kawkę i wcinam urodzinowego torta od koleżanki
Miłego dnia Wam życzę
PS: Selenko co to niby ma znaczyć wpadasz i tajemniczo rzucasz coś o specjalnej okazji a potem się ulatniasz !
Agafia, Libra, Rucia, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
u mnie to już trochę dłużej trwa bo na wybarwienie trzeba byłoczekac potem lakier schnął ... kończą mi pralnie robic i tylko górna łazienka zostanie i fajrant :d już nie mogę sie doczekać . Ale myslę że wcześnij niż 3 tygodnie sie ich nie pozbęde .
-
nick nieaktualnyhahaha... Na mej osobie terapia na pozbycie się "..." w zdaniu Ci się nie uda... Za stara wyga jestem:DOla_czeka wrote:I częśc tak w ogóle.
Po mojej "terapii" Aga przestała wykrzyknikowac, może uda się tez z wielokropkami Strazaczki?
Nawiasem mówiąc Aguska jak czytałam o Twojej pierwszej wypłacie, to az mi się gęba śmiała! Jak ja się cieszę ze postawilas na niezależnośc! Jesteś fest babka i serio chce Cię poznać twardzielko!
Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie bola po owu... Przed owu są takie flaczki,a po owu robią się większe,pełniejsze i jedrniejsze;) czuje się wtedy jakbym miała znow 20 lat:Dsylwia1985 wrote:ooo i po raz kolejny pierwsza . Milego dnia wam zycze dziewuszki

ps. Czy Wy rowniez uwazacie ze piersi zaczynaj bolec wlasnie po owulacji ? Gin mi tak powiedzial o czym nie wiedzialam bo zawsze myslalam ze wlasnie bola na owulke a potem przestaja i znow zaczynaja bolec przed @. Mnie juz dwa tygodnie bola a od paru dni masakrycznie a dzis w nocy myslalam ze eksploduja ....jak jest u was
sylwia1985, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
U mnie też dziś słonka nie ma,ale na razie jeszcze nie pada. I mogłoby się tak wstrzymać,to po obiadku poszłabym znów na spacer.
Co noc śnią mi się koszmary, budzę się cała mokra, ale zazwyczaj nic nie pamiętam. "Tęsknię" za szpitalem,bo tam spałam jak mała dzidzia. Dziś mam jakoś więcej siły,wiec idę robić obiad:)
Miłego dnia
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
no pewnie że szybko Agafiu tylko zanim usmaże to mi się od zapachu odechce
ostatnio jak smażyłam placuszki drożdżowe to nie zdążyłam pierwszych zdjąć z patelni a już mnie tak mdliło że masakra...
Agafia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

))juz ide zobaczyć

[/url]
z sosem czosnkowym

gofry też bym zjadła...