plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kawy tez niby nie wolno a ja pije pażoną codziennie i wyniki mam wzorowe dzidzia tez sie prawidłowo rozwija . Ciąża to nie choroba i lekarz mi mówił żeby funkcjonować normalnie a takie chuchanie i dmuchanie z każdej strony wywołuje potem same problemy . Juz mi kolezanka dziś pisała na face na priv ze nie można łososia jeść bo jakieś bakterie można podłapać a w książce jest napisane że jak najbardziej można że ma dużo składników wartościowych
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Effcia28, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Wiecie co mnie zastanawia te dwu dniowe plamienie a potem cisza- pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Agafia wrote:kawy tez niby nie wolno a ja pije pażoną codziennie i wyniki mam wzorowe dzidzia tez sie prawidłowo rozwija . Ciąża to nie choroba i lekarz mi mówił żeby funkcjonować normalnie a takie chuchanie i dmuchanie z każdej strony wywołuje potem same problemy . Juz mi kolezanka dziś pisała na face na priv ze nie można łososia jeść bo jakieś bakterie można podłapać a w książce jest napisane że jak najbardziej można że ma dużo składników wartościowych
Agafia lubi tę wiadomość
-
Powiem wam , że mnie nigdy cycki nie bolały na ovu i na @@@ też nic zawsze nad chodziła jak cichy zabójca i zaskakiwala mnie ..... a od samego poczatku sutki mnie bolaly okropicznie i teraz zluzowalo troszke , ale są bradzo wrażliwe .....
sylwia1985 oby nie przylazal @@magdzia26, sylwia1985, Agafia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:ja się martwię teraz tym żeby dzidzia nie miała żadnego znamienia na ustach przez to ugryzienie psa ( draśnięcie ) bo ponoć jak kobieta się mocno przestraszy w ciązy to czasami dziecko w tym miejscu ma potem jakaś blizne
magdzia26, Kaja, AGA 30 lubią tę wiadomość