X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bym wolała żeby mi nie rosły wieksze :P

Agafia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    ja się martwię teraz tym żeby dzidzia nie miała żadnego znamienia na ustach przez to ugryzienie psa ( draśnięcie ) bo ponoć jak kobieta się mocno przestraszy w ciązy to czasami dziecko w tym miejscu ma potem jakaś blizne

a z tym sie zgodzę moja mama całą ciążę ze mną chodziła do pracy , a tam została poważna wrzątkiem i sie wystraszył i ja mam niby dzięki temu dwa znamienia jedno na plecach , a drugie hmmmm na posladku , ktory teraz sie okazało leci aż do d.....pki , ale moj kuzyn też ma znamie , a ciotka nie była niczym wystraszona wiec nie wiem jak to ugrysc heheheheheh

ps, a mojej kumpeli synek , który ma znamie na środku czoła i wyglada jak chindus heheh

Agafia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    ja to póki co musze kupić nowy stanik bo C maławy sie zrobił ;p

hoho to mi sie dawno za male zrobiło jak bylam wybierac stanik to zalamka dwa nr do góry

Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 ja nie dawno brzuchem garnek z rosolem zatrzymywalam ,ale na szczęście sie nie popazylam ufff zobaczymy za kilka miechow co roczek ma na ciele hehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też nie chce większych :/

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chce chce wieksze takie C

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie na 30 urodziny pomniejsze i tyle :)

Agafia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Ja już też nie chce większych :/

ja też , ale zobaczymy jak nam spadną oby z nich flaki nie zostaly hehehehe

Agafia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:

uu to ty bogata kobita jedna powiększają , a ty zmiejszasz hoho :-) ja mialam tez takie wizje , ale odpuscilam bo lepiej miec większe niz sprzodu nic i z tyłu nic hehehe

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    a ja Tobie dupe wtedy skopie.!!!brzydko mówiąc.chyba nie oglądałaś w tv jakie są komplikacje.weź przykład ze mnie,a nie dasz sie kroić.ja miałam 80 DD teraz mam miseczkę C.ćwicz ćwicz i ćwicz.duuuużo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:08

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    a ja Tobie dupe wtedy skopie.!!!brzydko mówiąc.chyba nie oglądałaś w tv jakie są komplikacje.weź przykład ze mnie,a nie dasz sie kroić.ja miałam 80 DD teraz mam miseczkę C.ćwicz ćwicz i ćwicz.duuuużo

ona może chce , abyś jej JLO na pupie zrobila hehehehe a nie cycki

Strażaczka90, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ona może chce , abyś jej JLO na pupie zrobila hehehehe a nie cycki
    ha ha ha:)

• aisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

....

To pa

Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Libra, Fedra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc asia :-) :-*

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coraz częściej puszczają mi tu nerwy.

Pozdrawiam serdecznie.

Effcia28, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczęta!
    Udało mi się przeczytać tygodniowe zaległości :D

Ola jeżeli chcesz mam świetne materiały z przedszkola dla psów to mogę Tobie na maila przesłać. Moja Gangrena na początku też nic nie psuła ale znalazła sobie zabawkę- linoleum i w przedpokoju mam dziurę :/ Ma już 6 miesięcy i czekamy na okres buntu nastolatka ;)
    Shagga może piesio jeszcze wróci!

Jak fajnie, że się spotykacie :)

Życzę dużo zdrowia dla Sandry i jej maleństwa.
    Strażaczko a mówi się, że sport to zdrowie..... Szybkiego powrotu do zdrowia życzę :*
    Kaja fajnie, że już znasz płeć dzidzi i teraz najlepsza zabawa z wymyślaniem imienia! My mieliśmy system, że z kalendarza wybieraliśmy i lista była zrobiona. Potem metodą eliminacji wybraliśmy to jedyne :)

Coś mi umknęło, bez notatek się nie da pisać :(

Ja teraz czekam na @, która mam nadzieję, że nie nadejdzie.... Piersi mnie mega bolą tak, że bez stanika chdzic i spać nie umiem. Mam nadzieję, że to dobry znak chociaż juz się nie nakręcam jak na początku.
    Byłam dziś na praktach aż 1 godzinę i oby reszta też tak przeleciała. Jutro do pracy więc znów będę miała zaleglości :( ale obiecuję nadrobię!
    Wczoraj miałam taką fajną pogodę a dziś pada :( obiecałam młodej rower a tu du.pa :(

Lece gotować obiadek- dziś kotlety, mizeria...

magdzia26, Strażaczka90, Kaja, Libra, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi, AGA 30, Sandraa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Aisko :) hej Olu :)

Kaja lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Coraz częściej puszczają mi tu nerwy.

Pozdrawiam serdecznie.

TTM

Ola_czeka, Effcia28, Pismak, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie zdecyduję się znowu czegoś przemilczeć. Coraz więcej fajnych babek rezygnuje z tego świetnego miejsca tylko dlatego, że zrobiło się tu niezłe przedszkole. Dlaczego mamy rezygnować z „plemniczki”? Dlaczego nie powiemy wprost, że dziecinne, prostackie zachowania nigdy nie były tu tolerowane? Rozumiem, że większość z Was przeniosła się na grupę na FB i dlatego nie macie potrzeby, żeby tu zaglądać, ale serio, nie może być tak, że olejemy to, co się dzieje na tym forum od paru tygodni. No laski, poważnie Wam to wisi, że coraz częściej nie ma tu z kim pogadać, jeśli nie śmieszą nas teksty o wkładaniu sobie palców? To dlatego ostatni post Żbika pozostał bez reakcji? Bo się nam nie chce?

PICIE ALKOHOLU W CIĄŻY JEST SZKODLIWE.
    Czym innym jest sytuacja, kiedy kobieta dostaje frustracji i przez trzy miesiące myśli o łyku piwa, który załatwiłby sprawę, a czym innym jest picie piwa z sokiem „raz na jakiś czas”, albo raczeniem się karmi, rzekomo bezalkoholowym. Praktycznie wszystkie piwa na polskim rynku mają w składzie alkohol, wystarczy przeczytać etykietę. Nie rozumiem, jak można w tym naszym 70-letnim życiu nie odpuścić sobie trunkowania na 8 miesięcy. I tak jak jeszcze niedawno pisałam, że odmawianie sobie łyknięcia piwa od męża, kiedy dostaje się ślinotoku jest bez sensu, ale raczenie się piwkiem, bo lekarz powiedział że można (?!) uważam za haniebne. I powracam do postulatu, że każda kobieta powinna postarać się o ciążę ze dwa lata, może wtedy optyka by się nieco zmieniła.

I zacytuję Fedrę – zlinczujcie mnie teraz, na forum albo na privie. Już i tak średnio mnie interesuje co się tu ostatnio pisze.

Libra, zbikowa, aisa, ash, Pismak, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Dodi, a-koczek, Sandraa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ale nam zlecialo już 27 tc :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5194 5195 5196 5197 5198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ