plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:ja się martwię teraz tym żeby dzidzia nie miała żadnego znamienia na ustach przez to ugryzienie psa ( draśnięcie ) bo ponoć jak kobieta się mocno przestraszy w ciązy to czasami dziecko w tym miejscu ma potem jakaś blizne
a z tym sie zgodzę moja mama całą ciążę ze mną chodziła do pracy , a tam została poważna wrzątkiem i sie wystraszył i ja mam niby dzięki temu dwa znamienia jedno na plecach , a drugie hmmmm na posladku , ktory teraz sie okazało leci aż do d.....pki , ale moj kuzyn też ma znamie , a ciotka nie była niczym wystraszona wiec nie wiem jak to ugrysc heheheheheh
ps, a mojej kumpeli synek , który ma znamie na środku czoła i wyglada jak chindus hehehAgafia lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:ja sobie na 30 urodziny pomniejsze i tyle
uu to ty bogata kobita jedna powiększają , a ty zmiejszasz hohoja mialam tez takie wizje , ale odpuscilam bo lepiej miec większe niz sprzodu nic i z tyłu nic hehehe
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:ja sobie na 30 urodziny pomniejsze i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 12:08
-
Strażaczka90 wrote:a ja Tobie dupe wtedy skopie.!!!brzydko mówiąc.chyba nie oglądałaś w tv jakie są komplikacje.weź przykład ze mnie,a nie dasz sie kroić.ja miałam 80 DD teraz mam miseczkę C.ćwicz ćwicz i ćwicz.duuuużo
ona może chce , abyś jej JLO na pupie zrobila hehehehe a nie cyckiStrażaczka90, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczęta!
Udało mi się przeczytać tygodniowe zaległości
Ola jeżeli chcesz mam świetne materiały z przedszkola dla psów to mogę Tobie na maila przesłać. Moja Gangrena na początku też nic nie psuła ale znalazła sobie zabawkę- linoleum i w przedpokoju mam dziuręMa już 6 miesięcy i czekamy na okres buntu nastolatka
Shagga może piesio jeszcze wróci!
Jak fajnie, że się spotykacie
Życzę dużo zdrowia dla Sandry i jej maleństwa.
Strażaczko a mówi się, że sport to zdrowie..... Szybkiego powrotu do zdrowia życzę :*
Kaja fajnie, że już znasz płeć dzidzi i teraz najlepsza zabawa z wymyślaniem imienia! My mieliśmy system, że z kalendarza wybieraliśmy i lista była zrobiona. Potem metodą eliminacji wybraliśmy to jedyne
Coś mi umknęło, bez notatek się nie da pisać
Ja teraz czekam na @, która mam nadzieję, że nie nadejdzie.... Piersi mnie mega bolą tak, że bez stanika chdzic i spać nie umiem. Mam nadzieję, że to dobry znak chociaż juz się nie nakręcam jak na początku.
Byłam dziś na praktach aż 1 godzinę i oby reszta też tak przeleciała. Jutro do pracy więc znów będę miała zaleglościale obiecuję nadrobię!
Wczoraj miałam taką fajną pogodę a dziś padaobiecałam młodej rower a tu du.pa
Lece gotować obiadek- dziś kotlety, mizeria...magdzia26, Strażaczka90, Kaja, Libra, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi, AGA 30, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Nie, nie zdecyduję się znowu czegoś przemilczeć. Coraz więcej fajnych babek rezygnuje z tego świetnego miejsca tylko dlatego, że zrobiło się tu niezłe przedszkole. Dlaczego mamy rezygnować z „plemniczki”? Dlaczego nie powiemy wprost, że dziecinne, prostackie zachowania nigdy nie były tu tolerowane? Rozumiem, że większość z Was przeniosła się na grupę na FB i dlatego nie macie potrzeby, żeby tu zaglądać, ale serio, nie może być tak, że olejemy to, co się dzieje na tym forum od paru tygodni. No laski, poważnie Wam to wisi, że coraz częściej nie ma tu z kim pogadać, jeśli nie śmieszą nas teksty o wkładaniu sobie palców? To dlatego ostatni post Żbika pozostał bez reakcji? Bo się nam nie chce?
PICIE ALKOHOLU W CIĄŻY JEST SZKODLIWE.
Czym innym jest sytuacja, kiedy kobieta dostaje frustracji i przez trzy miesiące myśli o łyku piwa, który załatwiłby sprawę, a czym innym jest picie piwa z sokiem „raz na jakiś czas”, albo raczeniem się karmi, rzekomo bezalkoholowym. Praktycznie wszystkie piwa na polskim rynku mają w składzie alkohol, wystarczy przeczytać etykietę. Nie rozumiem, jak można w tym naszym 70-letnim życiu nie odpuścić sobie trunkowania na 8 miesięcy. I tak jak jeszcze niedawno pisałam, że odmawianie sobie łyknięcia piwa od męża, kiedy dostaje się ślinotoku jest bez sensu, ale raczenie się piwkiem, bo lekarz powiedział że można (?!) uważam za haniebne. I powracam do postulatu, że każda kobieta powinna postarać się o ciążę ze dwa lata, może wtedy optyka by się nieco zmieniła.
I zacytuję Fedrę – zlinczujcie mnie teraz, na forum albo na privie. Już i tak średnio mnie interesuje co się tu ostatnio pisze.
Libra, zbikowa, aisa, ash, Pismak, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Dodi, a-koczek, Sandraa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość