plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierdziele Wy naprawde jesteście czepialskie zawsze wpisywało się ze oczekuje na potwierdzenie i nikomu to nie przeszkadzało niektóre chciały zmiane na fasolki w momencie kiedy na usg zobaczyły maleństwo...
Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ja pierdziele Wy naprawde jesteście czepialskie zawsze wpisywało się ze oczekuje na potwierdzenie i nikomu to nie przeszkadzało niektóre chciały zmiane na fasolki w momencie kiedy na usg zobaczyły maleństwo...
Pamiętaj, że ostatnio sporo się tu zmienia hehehe
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Pamiętaj, że ostatnio sporo się tu zmienia hehehe
ja wszystko rozumiem ale jak można po prawie roku zwracać uwagę co wpisuję do tabelki jeśli były takie a nie inne ustalenia juz dawno???
dobra nie ważne tabelka wklejona ide sobie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ej, ja się nie czepiam tylko korzystając z z okazji, że temat zaczęty chciałam się dowiedzieć o co chodzi z tym potwierdzaniem, a Wy już, że czepialska
Nie czepialska, a blondynka
Fedra, Pismak, Dodi, Strażaczka90, Spero, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
sylwia1985 wrote:Fedrunia nie odchodz !!!!!
ale ja nie odchodze tylko sobie ide kiedyś musze coś zjeśćLibra, Dodi, Strażaczka90, zbikowa, Gunia, Spero, mauysia, a-koczek, aisa, Ilona, kiti, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ja wszystko rozumiem ale jak można po prawie roku zwracać uwagę co wpisuję do tabelki jeśli były takie a nie inne ustalenia juz dawno???
dobra nie ważne tabelka wklejona ide sobie...
Ej no serio, bieżesz sobie do serca, to że zapytałyśmy o co chodzi? dla mnie to było takie : "jesteś w ciąży, ale stój jeszcze przedsionku zanim wejdziesz do pokoju z ciężarnymi"
ale jak ma ktos z tym problem, to niech sobie sam decyduje w sumie, sorry nie bede sie wrtącać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 20:10
-
zbikowa wrote:Ej no serio, bieżesz sobie do serca, to że zapytałyśmy o co chodzi? dla mnie to było takie : "jesteś w ciąży, ale stój jeszcze przedsionku zanim wejdziesz do pokoju z ciężarnymi"
ale jak ma ktos z tym problem, to niech sobie sam decyduje w sumie, sorry nie bede sie wrtącać.
nie biore sobie tego do serca tylko zawsze było tak ze wpisywało się ten tekst po teście ciażowym a dopiero albo po becie albo usg wpisywało sie do FASOLEK bo Laski nie chciały zapeszać...
a ja poprostu wkleiłam tabelkę a potem nie zdążyłam jej edytować bo mi sie coś posypało i musiałam ja poprawiać... a ze w między czasie zauważyłam suwaczek Sylwi to i ja do FASOLEK wpisałam choć nie wszystkie sobie tak życzą...Dodi, Strażaczka90, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Dodi mogę słodzić, ale nie mam mocy uzdrawiania
Wystarczy że będziesz słodzić a Żbikowa zajmie się resztąpamiętaj.... Ona jest lepsza czasem niż Chuck Norris
Fedra, Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Wystarczy że będziesz słodzić a Żbikowa zajmie się resztą
pamiętaj.... Ona jest lepsza czasem niż Chuck Norris
CZASEM?!
po szkole za szkołą! na gołe klaty!Dodi, Fedra, Libra, Strażaczka90, Gunia, Spero, Pismak, aisa, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:wiedziałam, że sobie nagrabię...
ok po szkole, byle nie na gołe klaty - tego nie zniesem
czemu? wszystkie brzuchy i podbródki ujrzą światło dzienne? ;p <oj też sobie grabie chyba>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 20:21
Dodi, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:wiedziałam, że sobie nagrabię...
ok po szkole, byle nie na gołe klaty - tego nie zniesema jak będzie groźnie, to pójdę że skargą do dyrektora
Dodi, Fedra, Libra, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:czemu? wszystkie brzuchy i podbródki ujrzą światło dzienne? ;p <oj też sobie grabie chyba>
uuuuuu........ pojechałaś mi po majtachteraz to może sobie odpuścimy dalszą konwersację?
wyszła, trzasła drzwiami tak, że szybka wypadła!
zbikowa, Fedra, Libra, Spero, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, plemniczka, Rucia lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:jak macie duże cycki to startucie, ja nie będę próbować
a jak będzie groźnie, to pójdę że skargą do dyrektora
w takich sytuacjach to sie chodzi po woźnego a nie dyrektora, żeby rodzielił towarzystwo i nie nakablował do nauczycieli, oj Kfiatus, kiedy ty ostatnio w szkole byłaś? za grosz zmysłu przertwaniaDodi, Fedra, Libra, Pismak, Strażaczka90, Ilona, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość