Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    w takich sytuacjach to sie chodzi po woźnego a nie dyrektora, żeby rodzielił towarzystwo i nie nakablował do nauczycieli, oj Kfiatus, kiedy ty ostatnio w szkole byłaś? za grosz zmysłu przertwania
    trafilas!!!! Jestem codziennie :-):-):-):-):-)

zbikowa, Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    uuuuuu........ pojechałaś mi po majtach :/ teraz to może sobie odpuścimy dalszą konwersację?
    wyszła, trzasła drzwiami tak, że szybka wypadła!

Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum :P

zbikowa, Dodi, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, plemniczka, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum :P

Dodi już trzasła, to i ja się odwrócę na pięcie. ;)
    nie szukajcie mnie!
    (ale pewnie i tak bede w toalecie)

Dodi, nick nieaktualny, Gunia, nick nieaktualny, Pismak, aisa, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Gunia nie namawiaj . :-)

Dodi, Gunia, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!

zbikowa, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, nick nieaktualny, a-koczek, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, plemniczka, kiti, nick nieaktualny, anka_a, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry !!

Gratulacje wszystkim czterem dziewczyną :
    Effcia gratki ogromne porodu szybkiego i zdrówka wam życzę :D
    Sylwia tobie również serdecznie gratuluję -najwyższy czas na wiosenne zielone kropki :D
    Anka tobie również pozytywnego teściorka :D
    No i Justynie złota gratuluję :D

No i życzę wszystkim miłego wieczorku :D
    Spadam bo padam :D

PApaty !!!!!

nick nieaktualny, zbikowa, Dodi, Gunia, nick nieaktualny, a-koczek, mauysia, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, aisa, Ilona, Fedra, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    hahaha... i zapanuje znów cisza? eeeee...

Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:

a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ZAPOMNIJ!!!! KRÓLOWYCH MOŻE BYĆ WIĘCEJ :P

nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz? ;)

kurcze powiem Wam, że zaczynam się martwić.........
    nasza rozmowa bodajże zmierza w złym kierunku i nie wnosi nic na forum :/ czy w związku z tym Ktoś nas stąd wyebie albo przestanie nas czytać? :P

nick nieaktualny, Pismak, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    miałam chęć na ten tytuł, ale jak nie przeydentowa Ola, to czująca na sławę cichaczem Mauysia ... ehhh .... życie... ;-) :-P

Gunia, mauysia, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

jak tak sie sprawy mają to zostaję :D
    Dodi wrote:
    a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...

oj weź misiu pysiu <targa za policzki> na żbiczka sie obrażać? toż to tak nie ładnie, każę Ci ze mna gadać.

Pismak, Gunia, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Ja tam trochę Cię poznałam, ale nie lajknęłam żeby nie było, że wierzę w Twego focha :P

Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozbawiłyście mnie ciut bo juz smutno mi się zrobiło ze ja ciągle ostatnia w tej tabelce

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu i Madziu serdeczne gratulacje dla Was od Oli!

Strażaczka90, Gunia, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać dobranoc miłych snów i nie obrażać sie nie fochować a tym bardziej z forum odchodzić (ewentualnie coś zjeść)

zbikowa, Strażaczka90, mauysia, Dodi, nick nieaktualny, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się w ogóle odmienia? Ona się "focha" czy ten tego... "fochuje"? Wiem jedno: fochuje się nie wykropkuje.

Gunia, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Jak to się w ogóle odmienia? Ona się "focha" czy ten tego... "fochuje"? Wiem jedno: fochuje się nie wykropkuje.

foszy się?

muszę to przemyśleć, na spacerze z psiarnią moją.

Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Bezpieczniej nie odmieniać... Ale teraz mam wątpliwość, czy "rzuca focha" to tez odpowiednia forma :?

Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedziałam, że oddech Olki masz na plecach Żbikowa :) tyle jadu od Ciebie samej to aż niepodobne ;)

Gunia brawo za świetną odpowiedź :P

nick nieaktualny, Pismak, zbikowa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 5236 5237 5238 5239 5240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ