plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
trafilas!!!! Jestem codzienniezbikowa wrote:w takich sytuacjach to sie chodzi po woźnego a nie dyrektora, żeby rodzielił towarzystwo i nie nakablował do nauczycieli, oj Kfiatus, kiedy ty ostatnio w szkole byłaś? za grosz zmysłu przertwania

zbikowa, Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:uuuuuu........ pojechałaś mi po majtach
teraz to może sobie odpuścimy dalszą konwersację?
wyszła, trzasła drzwiami tak, że szybka wypadła!
Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum
zbikowa, Dodi, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, plemniczka, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum

Dodi już trzasła, to i ja się odwrócę na pięcie.
nie szukajcie mnie!
(ale pewnie i tak bede w toalecie)
Dodi, nick nieaktualny, Gunia, nick nieaktualny, Pismak, aisa, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!
zbikowa, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, nick nieaktualny, a-koczek, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, plemniczka, kiti, nick nieaktualny, anka_a, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDobry !!
Gratulacje wszystkim czterem dziewczyną :
Effcia gratki ogromne porodu szybkiego i zdrówka wam życzę
Sylwia tobie również serdecznie gratuluję -najwyższy czas na wiosenne zielone kropki
Anka tobie również pozytywnego teściorka
No i Justynie złota gratuluję
No i życzę wszystkim miłego wieczorku
Spadam bo padam
PApaty !!!!!
nick nieaktualny, zbikowa, Dodi, Gunia, nick nieaktualny, a-koczek, mauysia, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, aisa, Ilona, Fedra, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum

a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!
ZAPOMNIJ!!!! KRÓLOWYCH MOŻE BYĆ WIĘCEJ
nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
AGA co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz?

kurcze powiem Wam, że zaczynam się martwić.........
nasza rozmowa bodajże zmierza w złym kierunku i nie wnosi nic na forum
czy w związku z tym Ktoś nas stąd wyebie albo przestanie nas czytać?
nick nieaktualny, Pismak, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
miałam chęć na ten tytuł, ale jak nie przeydentowa Ola, to czująca na sławę cichaczem Mauysia ... ehhh .... życie...mauysia wrote:Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!
Gunia, mauysia, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!
jak tak sie sprawy mają to zostaję
Dodi wrote:a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...
oj weź misiu pysiu <targa za policzki> na żbiczka sie obrażać? toż to tak nie ładnie, każę Ci ze mna gadać.
Pismak, Gunia, Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...
Ja tam trochę Cię poznałam, ale nie lajknęłam żeby nie było, że wierzę w Twego focha
Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
mauysia wrote:Jak to się w ogóle odmienia? Ona się "focha" czy ten tego... "fochuje"? Wiem jedno: fochuje się nie wykropkuje.
foszy się?
muszę to przemyśleć, na spacerze z psiarnią moją.
Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Jak to się w ogóle odmienia? Ona się "focha" czy ten tego... "fochuje"? Wiem jedno: fochuje się nie wykropkuje.
Bezpieczniej nie odmieniać... Ale teraz mam wątpliwość, czy "rzuca focha" to tez odpowiednia forma
Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...

[/link]