plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:w takich sytuacjach to sie chodzi po woźnego a nie dyrektora, żeby rodzielił towarzystwo i nie nakablował do nauczycieli, oj Kfiatus, kiedy ty ostatnio w szkole byłaś? za grosz zmysłu przertwania
zbikowa, Dodi, Spero, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:uuuuuu........ pojechałaś mi po majtach
teraz to może sobie odpuścimy dalszą konwersację?
wyszła, trzasła drzwiami tak, że szybka wypadła!
Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forumzbikowa, Dodi, mauysia, Libra, Spero, a-koczek, Pismak, Strażaczka90, aisa, Ilona, Fedra, plemniczka, Kfjatus, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum
Dodi już trzasła, to i ja się odwrócę na pięcie.
nie szukajcie mnie!
(ale pewnie i tak bede w toalecie)Dodi, Libra, Gunia, Spero, Pismak, aisa, Ilona, Fedra, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry !!
Gratulacje wszystkim czterem dziewczyną :
Effcia gratki ogromne porodu szybkiego i zdrówka wam życzę
Sylwia tobie również serdecznie gratuluję -najwyższy czas na wiosenne zielone kropki
Anka tobie również pozytywnego teściorka
No i Justynie złota gratuluję
No i życzę wszystkim miłego wieczorku
Spadam bo padam
PApaty !!!!!Libra, zbikowa, Dodi, Gunia, Spero, a-koczek, mauysia, Pismak, Strażaczka90, sylwia1985, aisa, Ilona, Fedra, kiti, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Ej dziołchy, to, zgodnie z ostatnio panującą tu modą, czy może tradycją, się teraz obraźcie i opuśćcie forum
a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...
Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
AGA co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz?
kurcze powiem Wam, że zaczynam się martwić.........
nasza rozmowa bodajże zmierza w złym kierunku i nie wnosi nic na forumczy w związku z tym Ktoś nas stąd wyebie albo przestanie nas czytać?
AGA 30, Pismak, Strażaczka90, Spero, Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!
Gunia, mauysia, Strażaczka90, Dodi, Spero, aisa, Libra, Ilona, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Najlepiej wszystkie idźcie. W końcu będę królową forum!!!!!!!!
jak tak sie sprawy mają to zostaję
Dodi wrote:a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...
oj weź misiu pysiu <targa za policzki> na żbiczka sie obrażać? toż to tak nie ładnie, każę Ci ze mna gadać.
Pismak, Gunia, Strażaczka90, Dodi, Spero, aisa, Libra, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a teraz głosowanie: Która myśli, że byłabym w stanie na tyle się fochnąć i odejść z forum np. po dzisiejszym tekście Żbika (aktualnie z Nią nie gadam)...
Ja tam trochę Cię poznałam, ale nie lajknęłam żeby nie było, że wierzę w Twego fochaDodi, Spero, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
mauysia wrote:Jak to się w ogóle odmienia? Ona się "focha" czy ten tego... "fochuje"? Wiem jedno: fochuje się nie wykropkuje.
foszy się?
muszę to przemyśleć, na spacerze z psiarnią moją.Dodi, Spero, aisa, Libra, mauysia, Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Jak to się w ogóle odmienia? Ona się "focha" czy ten tego... "fochuje"? Wiem jedno: fochuje się nie wykropkuje.
Bezpieczniej nie odmieniać... Ale teraz mam wątpliwość, czy "rzuca focha" to tez odpowiednia formaDodi, Spero, aisa, Libra, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...