plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz mam 2 letnie dziecko staramy sie o rodzenstwo, ale wiecie jak to jest jak moja mama robi wtedy obiad. Musimy sie spieszyc a Misio nie lubi presji.
No nic uciekam paPAtKi!Libra, aisa, Blondi22, anka_a, plemniczka, Rucia, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
she wrote:Endomondo to taka aplikacja na smartfona, włączasz i ona liczy czas i dystans danej aktywmości - chodzenie, bieganie, jazda na rowerze i takie tam.
A - i wyszło dokładnie 3,17 km na plażę od domumy bylismy w listopadzie nad morzem wtedy izunia jeszcze w brzuszku siedzila
-
zbikowa wrote:Ja juz mam 2 letnie dziecko staramy sie o rodzenstwo, ale wiecie jak to jest jak moja mama robi wtedy obiad. Musimy sie spieszyc a Misio nie lubi presji.
No nic uciekam paPAtKi!
Macie tyle czasu i jeszcze czujecie presję? Mój misio jest taki żwawy, że mama nie zdążyłaby wejść do spiżarki po pyry a my już kończylibyśmy papierosa "po".zbikowa, aisa, ash, Libra, Rucia, Dodi, Shagga_80, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nam jest ciężko bo rozstaliśmy się z misiem, ale nie tracę nadziei, że jednak zaciążę, przecież cuda się zdarzają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 09:35
Libra, Rucia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Macie tyle czasu i jeszcze czujecie presję? Mój misio jest taki żwawy, że mama nie zdążyłaby wejść do spiżarki po pyry a my już kończylibyśmy papierosa "po".
Ola_czeka, aisa, Libra, mauysia, Rucia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Pomylilam Austrie z Australia, ale ponoc to sie czesto zdarza wiec nie smutam
Głuptasku
Po rozpadzie związku radzieckiego Australia rozpadła się na Austrię i Lię.Blondi22, aisa, zbikowa, Libra, plemniczka, Rucia, a-koczek, Gunia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Cześć Libra, miło Cię poznać, opowiesz nam coś o sobie?
aisa, plemniczka, Rucia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:idę obciąć włosy z nadzieją, że ta obfita miesiączka skończy się wraz z 4 opakowaniem podpasek... mam szansę?
Znaczna część krwi miesiączkowej pochodzi z włosów, więc jak najbardziej ścięcie włosów łagodzi krwawienie.Libra, zbikowa, aisa, mauysia, a-koczek, Gunia, Dodi, tercia, Shagga_80, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość