plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mialam podobna sytuacje,tylko ze ja to juz jak typowa blondynka z dowcipu... Próbowałam się "włamać" do obcego auta... Jak nie moglam otworzyć z kluczyka, to mnie oświeciło i spojrzałam na nr rejestracyjny... Rozglądam się a dwa miejsca dalej stoi takie samo auto... Tym razem dobrze trafiłam
) to tak myślałam,że zaraz okaże się,że to nie Jej auto
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Shagus to uwijaj sie z tym projektem
Przed 19 odeszłam od kompa i zabrałam się za kąpanie Igorexa...potem nakarmiłam Go, zasnął i odłożyłam do łóżeczka i pobiegłam pędem do kuchni obierać ziemniaczki na kolację (czy raczej późny obiad),zaraz przyjechał Stary i choć obiecał mi na wstępie,że dziś On zajmie się dziećmi po kolacji a ja mam spokojnie rysować (jakimi dziećmi jak Najmłodszy już spał?!)...no więc ok 20 jedliśmy obiad, po którym Stary padł jak kawka i tyle mi pomógł...jak zwykle sprzątanie po obiedzie,kąpanie Średniego mnie zostało...dopiero zasiadłam do kompa...tak więc nie zrobię dziś już za dużo,na bank
Rano trza wstać do logopedy na 10 .
-
a-koczek wrote:Witaj Olu możesz sie do nas przyłączyć napisz coś o sobie żebyśmy mogły Cię lepiej poznać
Dzięki Koczku
Mam 23 lata, uwielbiam sport, ja i mój misiu poznaliśmy się na festiwalu teatrów ulicznych, staramy się juz drugi cykl i przyznaję że zaczynam świrować.
Co jeszcze byś chciała wiedzieć?aisa, Dodi, mauysia, Rucia, Gunia, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Witaj Olu
Oczywiście, że możesz dołączyć
Kilka słów o mnie*: nazywam się Solveig (czyt.Sulwej), mam męża szweda Karla Gustava
Mieszkamy w Göteborgu
*imiona i miejsca zostały zmienione w celu zachowania anonimowości przez autorkęOla_czeka, zbikowa, Libra, Blondi22, Dodi, mauysia, Rucia, Effcia28, Gunia, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Z Karolem będzie już piąty cykl, ale obecnie jestem w ciąży z Gustawem..
W takim razie trzymam kciuki, żeby udało się też z Karolem, sąsiadka ma bliźniaki i sobie chwali.
A 5 miesięcy to moim zdaniem fajna różnica wieku i będą się ładnie bawić.
aisa, zbikowa, a-koczek, anka_a, Dodi, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Olu, Koczku Aiso milo was poznac. Ja jestem tu nowa, rocznik 95 a wy?
Napisalabym wiecej ale musze sie uczyc na klasowke z gegry. Buziaczki!
Zatem powodzonka
W wolnej chwili napisz ile lat się starasz.Libra, aisa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć zbikowa czy żbikowa (jak to się czyta?!)
Zostań z nami przez chwilę, Ola na pewno Ci pomoże, dobra jest z gegry
Ile cykli się starasz?
Dobrze Olu, że zaczęłaś się badać! Wymaz z gardła jest niezwykle ważny!
Jeśli w tym cyklu się nie uda to wyślij swojego na badanie wzroku, dobra rada starszej koleżankiOla_czeka, zbikowa, Libra, Dodi, Rucia, Gunia, Shagga_80, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość