X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popołudniem :)
    Ależ dzień w biegu dziś . Pogoda przepiękna normalnie :)
    Mamy wiosnę :)

Byłam umówić termin na HSG bo telefonicznie nie było mozna i 2 godziny stracone z dzisiejszego dnia :/

Libra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pytanie czy drogie koleżanki juz pozgłaszały swoje dzieci do przedszkoli?
    Ja na razie nie zapisuję bo kilka dni temu składałam wniosek na odwołanie mojego syna z obowiązku szkolnego i muszę czekać na komisje i decyzję.

Witam wszystkie dziwczynki :)
    Ilonko cieszę się bardzo że wracasz do PL :D

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Witam popołudniem :)
    Ależ dzień w biegu dziś . Pogoda przepiękna normalnie :)
    Mamy wiosnę :)

Byłam umówić termin na HSG bo telefonicznie nie było mozna i 2 godziny stracone z dzisiejszego dnia :/
    kiedy masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kiedy masz?
    25 o 7.30 mam być w szpitalu i minimum 2 dni urlopu musze mięć albo L4 dostanę . Alę będe urlop załatwiać :)

Libra lubi tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pytanie czy drogie koleżanki juz pozgłaszały swoje dzieci do przedszkoli?

Mieliśmy czas od 04. do 10 marca i dzisiaj złożyłam deklaracje.

Cześć! :)

• aisa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala … <3 ……17.06.2013…lubelskie
    she......................6.......35lat...........córcia Maja… <3 …...21.06.2013...pomorskie
    gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś .. <3 ….11.07.2013....kuj-pom
    Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek.. <3 . 04.08.2013…świętkorzyskie
    Dora.....................2......30lat...........córcia Róża… <3 …. 09.09.2013…..pomorskie
    mauysia................5......31lat...........synuś Heniu… <3 … 26.09.2013.....wielkopolskie
    anna_w...............10......31lat..........córcia Ola… <3 ……. 01.10.2013.....lubelskie
    Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek… <3 …15.10.2013.....łódzkie
    Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś… <3 ……..18.11.2013…..małopolskie
    Rucia....................17....27lat………synuś Leoś… <3 …..23.11.2013…..mazowieckie
    Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś… <3 …24.11.2013…..łódzkie
    Karoam..................3......27lat……..córcia Julia… <3 …...11.12.2013......egipt
    Selena ................18.....25lat..........synuś Kacperek .. <3 ..18.12.2013....podkarpackie
    Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek ... <3....14.01.2014......Niemcy
    Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia .. <3 ..14.01.2014 …..śląskie
    Blondi22................1....23lat...........córcia Izunia.... <3 …...25.01.2014....mazowieckie
    Effcia...................5.......29lat..........córcia Madzia <3 ...... 13.02.2014....wielkopolskie

Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.… :D ….Szwecja (06.05.2014)
    Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA… :D …..pomorskie (20.05.2014)
    Muska....................11…..31lat......FASOLINKA… :D …...dolnośląskie (07.08.2014)
    Dodi.......................7......30lat........FASOLINKA.... :D ....śląskie(27.08.2014)
    sylwia1985 ...........18....28lat ………FASOLINKA :D. podkarpackie

a-koczek………....20 .…32lata………..12.03…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
    Spero...................19.......24lat.............1.04….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
    Beata……………...16……29lat…..…....... 2.04 ...…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
    Tercia................... 26 .... 28lat ............ 04.04 ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
    Kfjatus...................18......26lat............05.04…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
    Strażaczka..............6......23lata..........13.04……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...dziś nie wyszliśmy na dwór.. Stary wniósł mi po powrocie od mojej Mamy gondolę,fotelik...tylko o stelażu zapomniał :/ Ale ubrałam chłopców i wyszliśmy na balkon,gdzie Igor na leżaczku zasnął,więc później wzięłam Go do domu i spał przy otwartym balkonie...w międzyczasie wpadł do mnie Teść, z "zaległą" bombonierką i nawet posiedział z godzinę i NAWET nie było najgorzej :) Nawet przypomniało mi się,że kiedyś bardzo Go lubiłam...jak to wszystko się zmienia po ślubie...ehhh. Dziś nawet siadłam do projektu,bo wczoraj byliśmy u murarza i na kilka spraw zwrócił mi uwagę i nawet przyznałam Mu rację więc trochę poprawiam mój domek , zresztą teraz też po to siadłam do kompa,korzystając że Kuba wstał (zasnął mi po południu) i teraz ogląda bajkę i je obiad,a Igor siedzi grzecznie (w miarę ) na leżaczku :)
    Mało tego,dziś rozmawiałam z geodetą i na dniach będzie mapa i kurcze okaże się,że to wstrzymuję wszystko,bo projekt nie gotowy....plan jest,że dziś skończę :P Może być ciężko,bo M wrócił z pracy,zjadł zupę i pognał z moją Mamą i Jej koleżanką do Cz-wy do mieszkania Jej syna,bo ma Mu meblować...ale wiecie jak jest, rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki a cuda zajmują mi trochę czasu :P

Koczku,ja po wczorajszym dołku zaczęłam zastanawiać się,czy nie złożyć wniosku o przedszkole jednak tu na miejscu (znaczy złożyć TU też,gdybyśmy jednak nie przerowadzali się do nikąd)...póki co jeden wniosek o przedszkole złożony,tak czy siak.

Monia,ależ Ci zazdroszczę tego morza...ahhhh PS. Co to endomondo? :P
    A co do nauk przedmałżeńskich,to wtedy (gdy ja do ślubu się szykowałam) równie lekko podeszłam do tego tematu...o ja głupia,teraz (przy starankach) by się ta wiedza przydała :)

Ilonko koniecznie pochwal się szczegółami Waszych planów jestem bardzo ciekawa co planujecie :) No i cieszę się,że wracasz do Polski,bo pamiętam,jak zawsze cieszysz się na przyjazdy do domu :)

Aguś, to za 2 tyg? O rany, znów będziemy cały dzień przeżywac i trzymac kciuki :)

Libra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Aga dobrze kojarze, ze Ty juz mialas kiedys to badanie robione? czy majaczę?

• she Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Monia,ależ Ci zazdroszczę tego morza...ahhhh PS. Co to endomondo? :P
    A co do nauk przedmałżeńskich,to wtedy (gdy ja do ślubu się szykowałam) równie lekko podeszłam do tego tematu...o ja głupia,teraz (przy starankach) by się ta wiedza przydała :)
    Endomondo to taka aplikacja na smartfona, włączasz i ona liczy czas i dystans danej aktywmości - chodzenie, bieganie, jazda na rowerze i takie tam.
    A - i wyszło dokładnie 3,17 km na plażę od domu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 19:05

Dodi, zbikowa, Libra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Hej dziewczyny
    Aga dobrze kojarze, ze Ty juz mialas kiedys to badanie robione? czy majaczę?

6 lat temu miałam laparoskopię robioną i wyszło że ok jest ale lekarz powiedział że hsg nie jest inwazyjne węc nie zaszkodzi powtórzyć i sprawdzić czy się jakieś zrosty po laparo nie porobiły !!!
    Więc zrobię i z głowy będzie :)

zbikowa, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaguś nie ma co przeżywac co ma być to będzie :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo mi sie pojsc do lekarza rodzinnego... Zmierzyla mi cisnienie i powiedziala ze bardzo dobre, zajrzala do gardla i nic zlego sie nie dzieje i posluchala pluca czyste- stwierdzila ze te dusznosci od stresu i zeby sie nie stresowac bo w ciazy jestem..powiedziala ze gin z wynikow badan bedzie wiedzial czy jest sie czym martwic czy nie, wiec czekam do srody na wizyte u ginka i cos wiecej sie dowiem

milej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 19:15

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wam coś napiszę to padniecie ze śmiechu :)
    Ale numer w piątek odwaliłam wracając do domu po pracy :)
    Gorzej jak typowa blondynka z kawałów (nie obrażając nikogo)

Wysiadłam w piatek z autobusu ide do auta naciskam pilot w kluczyku ale auto nic nie otwiera więc wciskam jeden guzik drugi ale nic auto nie reaguje :/ Obeszłam auto raz drugi dziesiąty do o koła i pstrykam tym pilotem ale auto dalej nie reaguję więc wyciagam tel i dzwonie do przyszłego szwagra co ma praktyki u mechanika i mu mówię co i jak a on mi że zaraz podjedzie ze znajomym zobaczyć co się stało :) A więc czekam dalej próbując pstrykać pilotem żeby otworzyć auto ale kicha nic :/
    Chodze w kółko przeklinam pod nosem i czekam aż w końcu zobaczyłam że w drzwiach jest zamek i ręcznie można kluczykiem auto otworzyć hi hi hi hi hi więc wsadziłam kluczyk otwarłam auto i pędem dzwonie do szwagra zeby nie przyjeżdżał bo otwarłam auto :D
    Nawet się nie przyznałam że taka tępa jestem żeby pół godziny koło auta chodzić i nie wpaść na to żeby do dziurki wsadzić kluczyk :D ;D :D ;D ;D ;D
    No tak jest jak się 2 lata otwiera auto pilotem a nagle pilot padnie i już Waflica nie pojedzie powiedział mi Wafel he he he he he he

Libra, kiti, a-koczek, anka_a, zbikowa, she, Shagga_80, Dodi, Ola_czeka, Rucia, tercia, aisa, Blondi22, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to trzymam kciuki

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wniosek wypelnilam i biegne jutro go zaniesc

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko fajnie ze wracasz do Pl

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus to uwijaj sie z tym projektem

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwus no stres

zpbnej28qs8fkan8.png

• anka_a Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie stresuj się tak!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jak wam coś napiszę to padniecie ze śmiechu :)
    Ale numer w piątek odwaliłam wracając do domu po pracy :)
    Gorzej jak typowa blondynka z kawałów (nie obrażając nikogo)

Wysiadłam w piatek z autobusu ide do auta naciskam pilot w kluczyku ale auto nic nie otwiera więc wciskam jeden guzik drugi ale nic auto nie reaguje :/ Obeszłam auto raz drugi dziesiąty do o koła i pstrykam tym pilotem ale auto dalej nie reaguję więc wyciagam tel i dzwonie do przyszłego szwagra co ma praktyki u mechanika i mu mówię co i jak a on mi że zaraz podjedzie ze znajomym zobaczyć co się stało :) A więc czekam dalej próbując pstrykać pilotem żeby otworzyć auto ale kicha nic :/
    Chodze w kółko przeklinam pod nosem i czekam aż w końcu zobaczyłam że w drzwiach jest zamek i ręcznie można kluczykiem auto otworzyć hi hi hi hi hi więc wsadziłam kluczyk otwarłam auto i pędem dzwonie do szwagra zeby nie przyjeżdżał bo otwarłam auto :D
    Nawet się nie przyznałam że taka tępa jestem żeby pół godziny koło auta chodzić i nie wpaść na to żeby do dziurki wsadzić kluczyk :D ;D :D ;D ;D ;D
    No tak jest jak się 2 lata otwiera auto pilotem a nagle pilot padnie i już Waflica nie pojedzie powiedział mi Wafel he he he he he he
    mialam podobna sytuacje,tylko ze ja to juz jak typowa blondynka z dowcipu... Próbowałam się "włamać" do obcego auta... Jak nie moglam otworzyć z kluczyka, to mnie oświeciło i spojrzałam na nr rejestracyjny... Rozglądam się a dwa miejsca dalej stoi takie samo auto... Tym razem dobrze trafiłam :D

Dodi, tercia, aisa, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 5319 5320 5321 5322 5323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ