X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Kochane...dzis mam tez tylko plamienia:( nie wiem co jest grane:( nie miałam nigdy 1 dniowej @
    moze fasolina siedzi w twoim brzucholku

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagunia dzieki ze mnie rozumiesz. Ja caly czas truje mojemu i otwieram mu oczy ale on swoje- moze gdy urodzi sie dzidzi to sie zmieni- mam taka nadzieje

Musisz liczyć się z tym, że równocześnie może się w ogóle nie zmienić, a nawet pogorszyć. Na swoim przykładzie powiem Ci, że dopiero po urodzeniu córki przekonałam się z kim się związałam. I doszłam do wniosku, że wolę wychowywać jedno dziecko a drugiego dużego się pozbyć.
    Mam nadzieję, że mąż okaże się prawdziwym ojcem, stanie na wysokości zadania, będzie przy Tobie na dobre i na złe, będzie Ci pomagał, a nie uciekał do mamuni gdy dziecko będzie miało kolki.

Niestety nadajemy na innych falach, i nigdy więcej nie odniosę się do jakiejkolwiek twojej wypowiedzi. Szkoda moich nerwów i zwłaszcza twoich.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Sylwunia jak się czujesz???
    hmmm mam mdlosci ale raczej wieczorem bola mnie a raczej swedza piersi ale i oddycha mi sie gorzej czym sie najbardziej martwie bo to nowe uczucie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia czemu piszesz ze nadajemy na innych falach wogole nie rozumien o co ci chodzi?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia czemu piszesz ze nadajemy na innych falach wogole nie rozumien o co ci chodzi?

Chodzi o to, że bez sensu wprowadzam niemiłą atmosferę przy poniedziałku, więc się zamknę, twoje posty ominę szerokim łukiem, nie będę ich komentowała, bo swoje zdanie na temat twojej sytuacji powiedziałam, i na tym skończę.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Chodzi o to, że bez sensu wprowadzam niemiłą atmosferę przy poniedziałku, więc się zamknę, twoje posty ominę szerokim łukiem, nie będę ich komentowała, bo swoje zdanie na temat twojej sytuacji powiedziałam, i na tym skończę.
    Rucia przeciez kazda ma swoje zdanie na rozne tematy i doceniam rowniez Twoje.Czasem musze ponarzekac bo mam tylko was- nie mam bliskiej osoby i powiem Ci ze gdyby nie Wy to dawno bym sie zalamala i zeswirowala- moj G jest dobrym czlowiekiem i go kocham choc wkurza mnie czasem jego myslenie i zachowanie- bardzo liczy sie ze zdaniem mamuni no i ja szanuje a ona wiadomo im czlowiek starszy tym bardziej upierdliwy- mam nadzieje ze da nam wiecej prywarnosci jak pojawi sie maluch a moze jeszcze wczesniej bedziemy musieli sie wyprowadzic bo mojego przeniosa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    moze fasolina siedzi w twoim brzucholku
    miałam 1 dzień lekkie krwawienia wczoraj już były plamienia dziś też...Nie miałąm jeszcze tak nigdy zawsze @ 3-4 dni..

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    miałam 1 dzień lekkie krwawienia wczoraj już były plamienia dziś też...Nie miałąm jeszcze tak nigdy zawsze @ 3-4 dni..
    kciukam na fasoline :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    kciukam na fasoline :)
    JAKBYŚ miała się gdzie przeprowadzić...na trochę to może wtedy by zrozumiał...jak Cię traktuje....

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie zanudzam juz swoimi problemami

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam ze spaceru. Na 100% mam gdzieś w organizmie zamontowane baterie słoneczne, bo tak się naładowałam że uhuhu!

sylwia1985, Libra, aisa, zbikowa, she, Blondi22, Shagga_80, Rucia, anka_a, Ola_czeka, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, w sumie to racja, może nie ma na razie sensu gadać z teściową, skoro jest taka niereformowalna... Rozmowa z M jest najważniejsza. Napisałaś o swoich obawach i że jesteś zrozpaczona - czy w głebi duszy obawiasz się, że jeśli postawisz mu ultimatum, to on wybierze mamusię? Uwierz w to, że tak nie będzie :) I pogadaj z nim.

she, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide dzis do lekarza po pracy- sprobuje moze mnie przyjmie i poslucha i moze cos doradzi- przynajmniej bede spokojniejsza bo martwi mnie ten ciezki oddech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 14:26

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ide dzis do lekarza po pracy- sprobuje moze mnie przyjmie i poslucha i moze cos doradzi- przynajmniej bede spokojniejsza bo martwi mnie ten ciezki oddech
    daj znać :*

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus pięknie to ujełaś ja też juz jakiś czas temu pisałm Sylwi że albo postawi na swoim i się wyprowadzą albo musi uzbroić się w siłyi cierpliwość żęby zyć tak jak teraz bo mężczyźni są tacy a nie inni i ciężko ich zmienić chyba że gdzieś ktoś trafi na ideała.
    Po pewnym czasie w każdym małżeństwie czar wielkiej miłości kiedyś pryska i zostaje zwykła miłość która juz nie ma klapek na oczach i niestety widzi się wtedy i wady człowieka. A nasz książe z bajki zmienai się w zwykłego szarego faceta którego i tak mimo wszystkiego bardzo kochamy i wszystko mu wybaczamy gdy przyjdzie i nas przytuli

Libra, she, Shagga_80, Dodi, anka_a, kiti, Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie czy drogie koleżanki juz pozgłaszały swoje dzieci do przedszkoli?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • she Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku - ja jeszcze nie do przedszkola, ale na razie do żłobka. Niestety jesteśmy na 359-tym miejscu :( czyli ze żłobka państwowego nici

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A - Ola pytała jak to było, kiedy na ovu nie było forum :)

A więc w czasach ovu-starożytności ;) dostępne były chyba tylko porady + możliwość dodawania informacji do swojego wykresu. Pamiętam jaka byłam podjarana jak powprowadzałam swoje obserwacje i ovu wyznaczyło mi owulkę :)
    przypomniały mi się wtedy spotkania przed ślubem w poradni rodzinnej. Wtedy jednym uchem słuchałam tej babeczki, a drugim pewnie wypuszczałam. Nie przypuszczałam wtedy, że kiedyś sama bardzo chętnie wrócę do tej wiedzy, którą ona chciała mi przekazać :)

a-koczek, Libra, Effcia28, Shagga_80, aisa, zbikowa, anka_a, Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Właśnie wróciłam ze spaceru. Na 100% mam gdzieś w organizmie zamontowane baterie słoneczne, bo tak się naładowałam że uhuhu!
    Mauyuś - oj ja też się naładowałam :) Maja chyba też, bo siedziała w spacerówce i radośnie krzyczała. Aż jedna starsza pani mijając nas zachwyciła się jakie mam radosne dziecko :D
    Jak wróciłam ze spaceru okazało się, że na termometrze mamy 18 stopni :) jak tak dalej pójdzie to będę codziennie nad morze na spacery się wypuszczać :) wczoraj zmierzyłam z endomondo - spacer znad morza do domu zajął nam dokładnie 38 minut :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 16:04

Libra, tercia, Shagga_80, aisa, zbikowa, anka_a, mauysia, Ola_czeka, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pytanie czy drogie koleżanki juz pozgłaszały swoje dzieci do przedszkoli?
    kubus juz zapisany do zerówki ;)

a.png
    a.png
‹‹ 5318 5319 5320 5321 5322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ