plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry - w końcu znalazłam jakiś powarzny wontek i upraszam się o włonczenie mnie do grona! Wszendzie na tym ovu o jakiś bzdórach piszom te dzieciaki a tó w końcu dyskusja na poziomie.
100 słuw o mnie - mam 58 lat, muj menszczyzna nalega na dziecko, ale mi siem wydaje, rze to za szybko. Jak myślicie - mam mó óledz?Ola_czeka, Libra, zbikowa, aisa, sylwia1985, mauysia, Rucia, plemniczka, Dodi, Shagga_80, kierzynka, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
she wrote:Dzień dobry - w końcu znalazłam jakiś powarzny wontek i upraszam się o włonczenie mnie do grona! Wszendzie na tym ovu o jakiś bzdórach piszom te dzieciaki a tó w końcu dyskusja na poziomie.
100 słuw o mnie - mam 58 lat, muj menszczyzna nalega na dziecko, ale mi siem wydaje, rze to za szybko. Jak myślicie - mam mó óledz?
Cześć kochana
Moim zdaniem na wszystko jest w życiu czas i powinnaś najpierw postawić na karierę i się wyszaleć. Bynajmniej ja tak zrobiłam.mauysia, Gunia, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
tesz tak myślem - w mojej fabryce mam mozliwości powolnego rozwoju, tam mi muwili na mitingu ze zwionzkami. Ja zawsze lubiem dzialac jak błyskawica, wienc mi to odpowiada. Za trzy lata mam możliwości zostać kurierem wewnetrznym. U nas to jest fajnie!
Czy mogem muwić do Ciebie Aleksandra_waiting - zawsze lóbiłam niemiecki i łatwiej mi bedzie zapamientać twoje przezwiskoOla_czeka, zbikowa, Libra, aisa, mauysia, Dodi, tercia, Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Sche, dobrze wygladasz jak na swoje lata. To jakis krem tak dziala?
zbikowa, Libra, Ola_czeka, Rucia, Gunia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
she wrote:tesz tak myślem - w mojej fabryce mam mozliwości powolnego rozwoju, tam mi muwili na mitingu ze zwionzkami. Ja zawsze lubiem dzialac jak błyskawica, wienc mi to odpowiada. Za trzy lata mam możliwości zostać kurierem wewnetrznym. U nas to jest fajnie!
Czy mogem muwić do Ciebie Aleksandra_waiting - zawsze lóbiłam niemiecki i łatwiej mi bedzie zapamientać twoje przezwisko
<umarłszy>
pewnie, mów do mnie jak chcesz, nawet "Śliczniutka".
Skup się teraz na sobie, to jest Twój czas, zainwestuj w siebie, podróżuj, poparz na mnie, ja nawet nigdy nie byłam w Łacinie, a taka Libra przywiozła stamtąd nicka. Tego co zobaczysz nikt Ci nie zabierze, no chyba że Leonardo di Caprio z Incepcji.
Libra, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
oj popłynęłam ostatnio! asz horoby morskiej dostałam
o f.ck - spuźniem siem dzisiaj do fabryki, miałam być na szustom rano, a jusz po 11! powiem im, rze u mnie śnierzyca straszna i pomyliłam kierónki. Na pewno uwieżom!
całujem was moje nowe przyjciułki :*zbikowa, Rucia, Libra, Gunia, Dodi, Shagga_80, kierzynka, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Zboczku, witamy ponownie
a-koczek, Libra, Gunia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Że mnie? Skad wiedzialas? Misio mowi ze kamerka w lapku swieci sie jak serduszkujemy bo nie jest zepsuta. A moze on to w internetach sprzedaje potem? Sama nie wiem.
Powinnaś z nim na spokojnie porozmawiać. Przedstawić mu swój punkt widzenia i swoje obawy.Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Powinnaś z nim na spokojnie porozmawiać. Przedstawić mu swój punkt widzenia i swoje obawy.
Gunia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość