plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Poczekaj sprawdze. To ten przycisk z napisem "reset" tak?
Tak, możesz też użyć skrótu ctrl+alt+delete lub na 3 minuty zamoczyć baterię laptopa w occie z wodą w proporcjach 2:1.a-koczek, Libra, Gunia, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ja leje z Was!
Ale moze najpierw sie przedstawie, nazywam sie mauysia, obecnie mieszkam z mezem i synkiem w Szwajcarii. Moj skarbek ma niecale pol roku, dzis po raz pierwszy dalam mu z dyni. Takiej ze sloiczka. Ciekawe jaka bedzie mial kupke moj maluszek.Rucia, aisa, Libra, Gunia, plemniczka, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja leje z Was!
Ale moze najpierw sie przedstawie, nazywam sie mauysia, obecnie mieszkam z mezem i synkiem w Szwajcarii. Moj skarbek ma niecale pol roku, dzis po raz pierwszy dalam mu z dyni. Takiej ze sloiczka. Ciekawe jaka bedzie mial kupke moj maluszek.
<czytam tego posta i słyszę koleżankę, która pyta "Zczego tak lejesz?" I weź tu się teraz wytłumacz>
Cześć Majusiu, miło nam Cię gościć. Mieszkasz w Szwajcarii? Gdzieś w okolicach Sztokholmu? Byłam tam na wymianie w liceum rok temu.
Buziaki dla maluszka, to na pewno śliczności.
Ps. Nie boisz się, że mąż Cię zdradza?aisa, a-koczek, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja leje z Was!
Ale moze najpierw sie przedstawie, nazywam sie mauysia, obecnie mieszkam z mezem i synkiem w Szwajcarii. Moj skarbek ma niecale pol roku, dzis po raz pierwszy dalam mu z dyni. Takiej ze sloiczka. Ciekawe jaka bedzie mial kupke moj maluszek.
śmierdzącą
plemniczka, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Cześć Majusiu, miło nam Cię gościć. Mieszkasz w Szwajcarii? Gdzieś w okolicach Sztokholmu? Byłam tam na wymianie w liceum rok temu.
Buziaki dla maluszka, to na pewno śliczności.
Ps. Nie boisz się, że mąż Cię zdradza?
Dam potem znac jak kupka.
Musze leciec, bo Brajanek jest glodny.
Pa cipeczki :***Rucia, aisa, Gunia, zbikowa, plemniczka, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Witamy Rucię
Przedstaw się
Czy Rucia to zdrobnienie od "Rury"?
Tak zgadłaś, Rucia to zdrobnienie od rury, jestem mała rura ale mam ambicje być taką rurą przez duże R.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 12:49
Ola_czeka, a-koczek, zbikowa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, co wyhaftowałaš ładnego?
Ja musze się przyznać, że nie umiem haftować ale moja kuzynka robi piękne obrazki
Dziewczyny, czy Wy haftowałyście albo haftujecie obecnie?she, Rucia, zbikowa, plemniczka, Dodi, tercia, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Sylwia, co wyhaftowałaš ładnego?
Ja musze się przyznać, że nie umiem haftować ale moja kuzynka robi piękne obrazki
Dziewczyny, czy Wy haftowałyście albo haftujecie obecnie?
Ja nie, ale mój były często hi hi hi.
Dwukropek ukośnik.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Sylwia, co wyhaftowałaš ładnego?
Dziewczyny, czy Wy haftowałyście albo haftujecie obecnie?Dodi, Shagga_80, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość