plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem Lonia. Mieszkam we Francji. Mam syna i córkę oraz 2 psy. Mój małż zaujmuje się domem. Gotuję, sprząta, bawi dzieci. Ja w tym czasie robię kariere
Effcia28, aisa, a-koczek, Libra, Gunia, Rucia, kiti, zbikowa, Dodi, Shagga_80, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Cześć Lonia
Nieźle się urządziłaś z tym pantoflarzem, mam nadzieję, że masuje Ci stopy.
Mam nadzieję, że nie boisz się po powrocie z pracy wymierzyć mu kilku razy pasem. Jak się męża nie bije to mu wątroba gnije.Ilona, Effcia28, a-koczek, aisa, zbikowa, Libra, Gunia, Rucia, Dodi, Shagga_80, kierzynka, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dobry dzień
Olka witam ciebie
No i h... bombeczki strzelił @ przylazła i musze przekładać termin HSG normalnie jak na złość zawsze @ pokrzyżuje planyCzekam na tel od gina pewnie na 21 przestawi mi o ile sie da
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Aguś HSG powinno się robić między 7 a 14 dc póżniej się nie powinno wykonywać tego badania
Wiem wiem dlatego muszą mi badanie przełożyć bo @ w 26 dc przyszła dwa dni za szybko . Dzwonił lekarz mam zadzwonić w poniedziałek i może we wtorek będę miała badanie
Wróciłam od fryzjeraAż lepiej w lustro patrzeć hi hi
Nawet dziś przyszedł prezent komunijny dla mojego chrzestniaka -
nick nieaktualny
-
my juz po szczepieniu
malutka dzielna troszke popłakała. potem zaliczylismy 1,5h spacerek i mlautka ładnie spała i po kube do przedszkola poszlismy bo dzis dłuzej był
my szczepimy darmowymi tak jak kubusia.
u mnie dzis kapustka na obiad od babci P
ja jem juz wszytko bo malutkiej nic nie szkodzi już od dluzszego czasu,
a i moja panna dużo urosła ma juz 58cm i wazy 4850gglowka 38cm a klatka piersiowa 37,5 cm
Libra, Rucia, zbikowa, she, Strażaczka90, aisa, Dodi, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Zawsze myślałam że Mauysia ma córkę...
Ruciu, co to za dzieci w Twoim avatarze?
To moje dzieci, tą po lewej machnęłam sobie jak miałam 11 lat. Robiliśmy to przez spodnie i tak jakoś wyszło.aisa, Gunia, Dodi, Shagga_80, Ola_czeka, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny