plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, wrocilam na chate, przeczytalam jeszcze raz co dzisiaj sie działo i w końcu mogłam sie śmiać jak głupia nie chowając się za kompem i łapiąc powietrze bez dźwięku....
no, dobranoc Laseczki, ciekawe co nam jutro sekciara Ola wymyśli za zadanie.
a z tekst Loni to sobie chyba w sygnaturke wstawie, debeściak.Ilona wrote:Ja przemocy nie uznaje, ale ryj mu za to obije.
od razu mi sie skojarzyło z kabaretem Hrabi
http://www.youtube.com/watch?v=LulVVJChr7g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 22:11
kiti, aisa, Dodi, Libra, Shagga_80, Ilona, Rucia, Effcia28, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Wiecie co, wrocilam na chate, przeczytalam jeszcze raz co dzisiaj sie działo i w końcu mogłam sie śmiać jak głupia nie chowając się za kompem i łapiąc powietrze bez dźwięku....
no, dobranoc Laseczki, ciekawe co nam jutro sekciara Ola wymyśli za zadanie.
a z tekst Loni to sobie chyba w sygnaturke wstawie, debeściak.Padłam ze śmiechu
Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Gud mornink
A na dyniową kupę nadal czekam...
Doczekasz sięPewnie będzie miała ładny kolorek, zapach też
A powiedz mi Mayuś jak noce wam mijają? Jest już troszkę lepiej? Dziś u nas padł rekord - 9 godzin snu ciągiem. 19:30 zaśnięcie, 4:30 pobudka na karmienie. Chyba wiosenne powietrze dobrze wpływa na sen
Dodi, Effcia28, Libra, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Doczekasz się
Pewnie będzie miała ładny kolorek, zapach też
A powiedz mi Mayuś jak noce wam mijają? Jest już troszkę lepiej? Dziś u nas padł rekord - 9 godzin snu ciągiem. 19:30 zaśnięcie, 4:30 pobudka na karmienie. Chyba wiosenne powietrze dobrze wpływa na sen
u mnie pobudka 3 razy w nocy23:30 02:30 5:00
-
Effcia28 wrote:no i po co to takie chwalenie się no po co
u mnie pobudka 3 razy w nocy23:30 02:30 5:00
u mnie mała zasnęła o 21.30 (wiem, jestem beznadziejna i nie potrafię przestawić dziecka, żeby chodziło spać wcześniej), później pobudka o 00.20, 2.30, 3.30, 5.30, 6.30 i wstałyśmy o 8.00
a teraz ma focha i nie chce zjeść kaszki -
Rucia wrote:Doczekasz się
Pewnie będzie miała ładny kolorek, zapach też
A powiedz mi Mayuś jak noce wam mijają? Jest już troszkę lepiej? Dziś u nas padł rekord - 9 godzin snu ciągiem. 19:30 zaśnięcie, 4:30 pobudka na karmienie. Chyba wiosenne powietrze dobrze wpływa na senpowiedz Leośkowi Ruciu, żeby się wyspał bo jak tak dalej pójdzie, to jego przyszła żonka Maja będzie go często budzić w nocy. Nie wnikam już w jakim celu
Rucia, aisa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshe wrote:Effcia - to jeszcze nie najgorzej
u mnie mała zasnęła o 21.30 (wiem, jestem beznadziejna i nie potrafię przestawić dziecka, żeby chodziło spać wcześniej), później pobudka o 00.20, 2.30, 3.30, 5.30, 6.30 i wstałyśmy o 8.00
a teraz ma focha i nie chce zjeść kaszki
Ach ta moja synowa to prawdziwa diablica
Strażaczka90, she, Dodi lubią tę wiadomość
-
She - nikt nie twierdzi że jesteś beznadziejna
Niektóre dzieci po prostu zasypiają później i tyle. Nie da się tego za bardzo przestawić, chyba że jakimiś tresurami
Jak mi się nie chce spać to też nie zasnę na siłę. To się samo znormalizuje, tak samo jak te częste pobudki.
Coraz więcej znajomych z małymi dziećmi mówi ze ich pociechy zasypiają dopiero ok 23 - to dopiero jest jazda!
Ruciu, ze snem trochę lepiej. Nawet nie muszę na pobudki latać do kuchni i przygotowywać mm lub pogrzewac mojego mleka bo to wprost z mojego dystrybutora wystarcza żeby znowu uśpić dziubasa.Rucia, Strażaczka90, plemniczka, aisa, zbikowa, she, AGA 30, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj po pracy do gina ide po wyniki badan i posluchac serducho oby sie udalo. Rucia moj powiedzial ze jak bedzie corcia to chce jej dac na imie Kinga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 11:53
a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:witam
zaraz podczytam co się działo
wpierw chciałam się poradzić odnośnie wyników
zbadałam dzisiaj tsh i muszę powiedzieć że jestem zadowolona bo spadło z 2,4 do 1,4Chyba witaminki z jodem pomogły...
pozostałe wyniki:
ft3 3,15 pg/ml (norma 2.00-5.00)
ft4 13,82 pmol/l (norma 12.00-22.00)
anty-TPO 27 IU/ml (norma 0-35)
są ok?kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość