plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
She popieram Mayusie niektóre dzieci chodzą spać póżniej mój starszy syn też tak chodził spać także dla mnie jest to w zupełności normalne
Teraz będę chciała Magdę uczyć spać po kąpaniu pytanie czy ona będzie chciała?
Sylwia powodzenia na wizycie daj znać oczywiście po żebyśmy się nie martwiły
-
Libra wrote:Dobry:) będę w pobliżu, bo zabieram się za robotę... mam stertę prasowania:) jejku jak ja lubię prasować,bo działa to na mnie odprężająco:)
hehe, nie cierpie prasować, m przywyknął i jak gdzieś idziemy to sam sobie idzie i koszule prasuje bez fochów ( robi to lepiej niż ja )
aisa, Libra, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
melduję się
wczoraj wymiekłam przy obróbce zdjęć, czas leci przy tym a takie dziwne zadania mamy i trza robić
Sylwia za parę miesięcy i ty będziesz prywatą produkcją mleka
Plemniś dziękuję że zerknęłaś na wyniki, teraz jestem spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 13:18
sylwia1985, Libra, Strażaczka90, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:oj watpie z moim malym B biuscikiem
plemniczka, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Szefowa na spotkanie poszła, ja tu wbijam z myślą o nadrabianiu a tu tylko jedna strona..
Taka myśl mnie właśnie naszła, że fajnie że piszecie tu też o np problemach dzieciątek ze spaniem, już o tą wiedze jestem bogatsza, dzięx!sylwia1985, Strażaczka90, plemniczka, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:to zapraszam do mnie
hehe, nie cierpie prasować, m przywyknął i jak gdzieś idziemy to sam sobie idzie i koszule prasuje bez fochów ( robi to lepiej niż ja )
na prawdę pranie i prasowanie to moje ulubione czynności... to relaks dla mnie
kiti, aisa, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:A po moim "ok" nie byłaś?
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
no dobra przeczytałam już wszystko wariatki
dawno się tak nie uśmiałam
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Hello!
Libra zapraszam też do mnie! Deska do prasowania już w gotowości czeka. Zawsze się śmieję, że mocy urzędowej musi nabrać a ja psychicznie się nastawiam na prasowanko..
Dziewczyny Wy macie problem ze spaniem u dzieci a ja mam problem ze swoim spaniemJak na początku non stop bym spała to teraz to jakiś koszmar. Budzę się około 1 i nie śpię do 4.
Sylwia mi w poprzedniej ciąży z małego B piersi urosły do dużego Eale to był wspaniały czas
Libra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość