plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ash wrote:
Mam pytanie do dziewczyn, które brały/biorą duphaston.
Dostałam na wyregulowanie cykli. Biorę 16-25 dc. To mój drugi cykl.
Dziś mam 24dc i zaczęło mi się plamienie. Mam się martwić?
ja bralam, ale nie mialam plamien, moze wlasnie w ten sposób sie reguluje u Ciebie i to zapowiedz ze @ sie zaczyna
ash lubi tę wiadomość
-
czytalam ze jak funkcje przejmie lozysko to tempka spada ponizej 37 a ja dzis mierzylam i 36,70 i sie troche przestraszylam ale juz nie bede mierzyc szkoda stresu skoro gin wczoraj powiedzial ze wszystko okplemniczka wrote:Sylwia temperatura rózna byla, wcale niejednostajnie wysoka, czasami troszke spadala. Najlepiej juz na twoim etapie odpusc mierzenie, niepotrzebny stres i juz na twoim etapie ta temperatura nie zawiele powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 12:03
-
Sylwia super ze z wiwiczkiem dobrze, potwierdzam pierwszy raz uslyszec serduszko swojego dzieciaczka to niesamowicie wzruszająca i chwila do zapamietania na zawsze.
A co do piersi, wiesz ja tez za duzych nie mam a jednak mam duzo mleka, karmienie jest w glowie, tak mi tłukły dziewczyny gdy bylam w ciazy. w ciazy urosly mi cycki tylko o jeden rozmiar.
sylwia1985, nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sylwia - ja po pozytywnym teście sprawdziłam temperaturę tylko 2 razy. A później już nie i tak też Tobie polecamsylwia1985 wrote:Dziewuszki czy podczas ciazy temp wam sie caly czas utrzymywala wysoko czy spadala potem? Czy moze nie mierzylyscie juz potem?
sylwia1985, nick nieaktualny, Kfjatus, kiti, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Babeczki,super Sylwia,że z Maleństwem wszystko dobrze...teraz masz już wyluzować, słyszysz
?
A w ogóle,to mam przeczucie,że urodzisz dziewczynkę...kto wie,może np 15stego (jak mój Igor )
Zerknę teraz nieco, na Wasze wypociny i uciekam...dziś ledwo funkcjonuję,bo kolejną noc zarwałam...a dziś pojechałam po bandzie,bo szłam spać ok 3:30...ledwo dobudziłam po 9
Ale projekt skończony,dziś zawożę do szefa niech naniesie ewentualne poprawki i składam wkrótce
Stary już załatwia (poprzez swojego dobrze usytuowanego Szefa) materiały,więc dzieje się dzieje
nick nieaktualny, plemniczka, mauysia, Kfjatus, a-koczek, kiti, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w ciąży zrobiłam ten błąd,że nie przestałam mierzyć i nie wiem,czy pamiętacie,ale najadłam się strachu co nie miara (i latałam na progesteron),bo spadła mi nieco tempka ,więc popieram Monię...nie mierz już,nie ma sensushe wrote:Sylwia - ja po pozytywnym teście sprawdziłam temperaturę tylko 2 razy. A później już nie i tak też Tobie polecam

nick nieaktualny, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas są 2 albo jedna pobudka w nocy...jak siedzę np przy kompie,to chcąc nie chcąc obudzę Go jeszcze przed północą (a idzie spać ok 20) i potem z raz się budzi...ale to różnie,tzn 3-4 a czasem 5 czy 6...a o 7 już pobudka na dobre....wyłączając dzisiejszą noc...siedziałam nad projektem i obudził się po 23 może koło północy i jak odkładałam śpiącego do łóżeczka to obudził się i już pospane...nie spał chyba do 1plemniczka wrote:u nas jest wlasnie taka jazda, zasypia dopiero 0 23.30 i 4, 5 razy pobudka w nocy i co ja mam z tym zrobic kurde
M A S A K R A!
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zawsze miałam B a Kubę karmiłam do 15stego miesiąca i Igora też minimum do roku chcę karmić i obaj rosną jak na drożdżach,więc wierz nam Sylwuś,rozmiar nie ma znaczenia...przynajmniej rozmiar piersisylwia1985 wrote:oj watpie z moim malym B biuscikiem
Ola_czeka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTTM....w siłowni (zwanej przeze mnie graciarnią) stoi pełen kosz prania do prasowania (już chyba z 2 tyg) bo wciąż dokładam coś a ewentualnie biorę jedną rzecz prasuję i zakładam dzieciom,bo to głównie Ich ubrankakiti wrote:to zapraszam do mnie
hehe, nie cierpie prasować, m przywyknął i jak gdzieś idziemy to sam sobie idzie i koszule prasuje bez fochów ( robi to lepiej niż ja ) 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRęce mi opadłyRucia wrote:Wchodzę na fejsa, a na stronie głównej wyświetliło mi się zdjęcie małego niemowlaka w trumnie, dziewczynki w pięknym białym ubranku, skomentowane przez jedną z naszych koleżanek forumowych ... zdjęcie podpisane - " Boli dzis by miała roczek ale boli na dal wiec szanujcie swoje skarby! ". Jaką osobą trzeba być, aby upubliczniać tak drastyczne jak dla mnie zdjęcie!
-
nick nieaktualnyTeż strasznie współczuję Jej,ale kurcze wrzucać je na fejsa to jest słabeshe wrote:drastyczne Ruciu, nie widziałam, ale nie chcę też tego zobaczyć...
Ale bardzo współczuję tej dziewczynie
EDIT. swego czasu niedoszła Szwagierka mojego M wrzuciła na NK zdjęcia z pogrzebu swojego Męża, najpierw wieńców na grobie a następnego dnia Mężusia w trumnie...masakra,po co ktoś takie rzeczy robi? Znaczy po co udostępnia takie fotki...chce mieć "pamiątkę" w domu to niech ma,ale pokazywać na fejsie czy Nk to przegięcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 14:35
-
nick nieaktualny
-
shagusia jest mi obojetne co bedzie ale najwazniejsze by zdrowy byl wiwiczekShagga_80 wrote:Cześć Babeczki,super Sylwia,że z Maleństwem wszystko dobrze...teraz masz już wyluzować, słyszysz
?
A w ogóle,to mam przeczucie,że urodzisz dziewczynkę...kto wie,może np 15stego (jak mój Igor )
Zerknę teraz nieco, na Wasze wypociny i uciekam...dziś ledwo funkcjonuję,bo kolejną noc zarwałam...a dziś pojechałam po bandzie,bo szłam spać ok 3:30...ledwo dobudziłam po 9
Ale projekt skończony,dziś zawożę do szefa niech naniesie ewentualne poprawki i składam wkrótce
Stary już załatwia (poprzez swojego dobrze usytuowanego Szefa) materiały,więc dzieje się dzieje 
nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja dorzucę swoje trzy grosze

Gosiu - superowy bobas w awatarze! Życzę pomyślnego odnowienia badań.
Sylwia - świetnie, że wszystko w porządeczku! A temperaturą się nie przejmuj, bo to nie jest tak, że nie powinna spaść poniżej 37, tylko nie powinna spaść (jednorazowe spadki się nie liczą, to musi być ciągła rzecz) poniżej jakiegośtam poziomu względem Twoich tempek przed/poowulacyjnych. A Ty nie mierzyłaś temperatury w tym cyklu (chyba) więc nie możesz wiedzieć jaka to granica. Wniosek - nie martw się na zapas. Najlepiej w ogóle już nie mierz bo masz tendencję do zamartwiania się na wyrost
DOduś - tu też składam CI NAJLEPSZE życzenia uro, żeby Twój dzieciulek był zdrów
Rucia - ale apetyczny tort wkleiłaś!~Zjadłabym sobie kawałek... Bo już generalnie jem wszystko.
A u mnie... Zaczyna się łażenie z Leosiem u specjalistów... Okulista już był, ostatnio doszedł logopeda (a ten skubaniutki krnąbrny syn nie chce robić zaleconych ćwiczeń
), psycholog (dziś byliśmy po raz pierwszy), zasadzam się też na dentystę, bo L jeszcze nigdy nie był... Nie lubię tak obłazić, ale jak trzeba to trzeba...
A z mniejszym, a właściwie to pośrednio z nim, parę dni temu na Allegro wygrałam karton z ubrankami (z kilkadziesiąt sztuk, bardzo fajne) za... 29 złotych, przesyłka gratis!!! Byłam w szoku, tylko ja licytowałam! Więc normalnie wiosną i latem Heń zrobi furorę na dzielni swoimi modnymi strojami
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, aisa, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi, gocha04, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[/link]