plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ash wrote:
Mam pytanie do dziewczyn, które brały/biorą duphaston.
Dostałam na wyregulowanie cykli. Biorę 16-25 dc. To mój drugi cykl.
Dziś mam 24dc i zaczęło mi się plamienie. Mam się martwić?
ja bralam, ale nie mialam plamien, moze wlasnie w ten sposób sie reguluje u Ciebie i to zapowiedz ze @ sie zaczyna
ash lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Sylwia temperatura rózna byla, wcale niejednostajnie wysoka, czasami troszke spadala. Najlepiej juz na twoim etapie odpusc mierzenie, niepotrzebny stres i juz na twoim etapie ta temperatura nie zawiele powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 12:03
-
Sylwia super ze z wiwiczkiem dobrze, potwierdzam pierwszy raz uslyszec serduszko swojego dzieciaczka to niesamowicie wzruszająca i chwila do zapamietania na zawsze.
A co do piersi, wiesz ja tez za duzych nie mam a jednak mam duzo mleka, karmienie jest w glowie, tak mi tłukły dziewczyny gdy bylam w ciazy. w ciazy urosly mi cycki tylko o jeden rozmiar.sylwia1985, Shagga_80, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dziewuszki czy podczas ciazy temp wam sie caly czas utrzymywala wysoko czy spadala potem? Czy moze nie mierzylyscie juz potem?
sylwia1985, Shagga_80, Kfjatus, kiti, Strażaczka90, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Babeczki,super Sylwia,że z Maleństwem wszystko dobrze...teraz masz już wyluzować, słyszysz
?
A w ogóle,to mam przeczucie,że urodzisz dziewczynkę...kto wie,może np 15stego (jak mój Igor )
Zerknę teraz nieco, na Wasze wypociny i uciekam...dziś ledwo funkcjonuję,bo kolejną noc zarwałam...a dziś pojechałam po bandzie,bo szłam spać ok 3:30...ledwo dobudziłam po 9
Ale projekt skończony,dziś zawożę do szefa niech naniesie ewentualne poprawki i składam wkrótceStary już załatwia (poprzez swojego dobrze usytuowanego Szefa) materiały,więc dzieje się dzieje
Libra, plemniczka, mauysia, Kfjatus, a-koczek, kiti, Strażaczka90, Spero, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshe wrote:Sylwia - ja po pozytywnym teście sprawdziłam temperaturę tylko 2 razy. A później już nie i tak też Tobie polecam
Libra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:u nas jest wlasnie taka jazda, zasypia dopiero 0 23.30 i 4, 5 razy pobudka w nocy i co ja mam z tym zrobic kurde
M A S A K R A!
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:oj watpie z moim malym B biuscikiem
Ola_czeka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:to zapraszam do mnie
hehe, nie cierpie prasować, m przywyknął i jak gdzieś idziemy to sam sobie idzie i koszule prasuje bez fochów ( robi to lepiej niż ja )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Wchodzę na fejsa, a na stronie głównej wyświetliło mi się zdjęcie małego niemowlaka w trumnie, dziewczynki w pięknym białym ubranku, skomentowane przez jedną z naszych koleżanek forumowych ... zdjęcie podpisane - " Boli dzis by miała roczek ale boli na dal wiec szanujcie swoje skarby! ". Jaką osobą trzeba być, aby upubliczniać tak drastyczne jak dla mnie zdjęcie!
-
nick nieaktualnyshe wrote:drastyczne Ruciu, nie widziałam, ale nie chcę też tego zobaczyć...
Ale bardzo współczuję tej dziewczynie
EDIT. swego czasu niedoszła Szwagierka mojego M wrzuciła na NK zdjęcia z pogrzebu swojego Męża, najpierw wieńców na grobie a następnego dnia Mężusia w trumnie...masakra,po co ktoś takie rzeczy robi? Znaczy po co udostępnia takie fotki...chce mieć "pamiątkę" w domu to niech ma,ale pokazywać na fejsie czy Nk to przegięcieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 14:35
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Cześć Babeczki,super Sylwia,że z Maleństwem wszystko dobrze...teraz masz już wyluzować, słyszysz
?
A w ogóle,to mam przeczucie,że urodzisz dziewczynkę...kto wie,może np 15stego (jak mój Igor )
Zerknę teraz nieco, na Wasze wypociny i uciekam...dziś ledwo funkcjonuję,bo kolejną noc zarwałam...a dziś pojechałam po bandzie,bo szłam spać ok 3:30...ledwo dobudziłam po 9
Ale projekt skończony,dziś zawożę do szefa niech naniesie ewentualne poprawki i składam wkrótceStary już załatwia (poprzez swojego dobrze usytuowanego Szefa) materiały,więc dzieje się dzieje
Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja dorzucę swoje trzy grosze
Gosiu - superowy bobas w awatarze! Życzę pomyślnego odnowienia badań.
Sylwia - świetnie, że wszystko w porządeczku! A temperaturą się nie przejmuj, bo to nie jest tak, że nie powinna spaść poniżej 37, tylko nie powinna spaść (jednorazowe spadki się nie liczą, to musi być ciągła rzecz) poniżej jakiegośtam poziomu względem Twoich tempek przed/poowulacyjnych. A Ty nie mierzyłaś temperatury w tym cyklu (chyba) więc nie możesz wiedzieć jaka to granica. Wniosek - nie martw się na zapas. Najlepiej w ogóle już nie mierz bo masz tendencję do zamartwiania się na wyrost
DOduś - tu też składam CI NAJLEPSZE życzenia uro, żeby Twój dzieciulek był zdrów
Rucia - ale apetyczny tort wkleiłaś!~Zjadłabym sobie kawałek... Bo już generalnie jem wszystko.
A u mnie... Zaczyna się łażenie z Leosiem u specjalistów... Okulista już był, ostatnio doszedł logopeda (a ten skubaniutki krnąbrny syn nie chce robić zaleconych ćwiczeń), psycholog (dziś byliśmy po raz pierwszy), zasadzam się też na dentystę, bo L jeszcze nigdy nie był... Nie lubię tak obłazić, ale jak trzeba to trzeba...
A z mniejszym, a właściwie to pośrednio z nim, parę dni temu na Allegro wygrałam karton z ubrankami (z kilkadziesiąt sztuk, bardzo fajne) za... 29 złotych, przesyłka gratis!!! Byłam w szoku, tylko ja licytowałam! Więc normalnie wiosną i latem Heń zrobi furorę na dzielni swoimi modnymi strojami
AGA 30, Shagga_80, kiti, aisa, Strażaczka90, Spero, Dodi, gocha04, Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość