plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę nadrabiać bo dawno mnie nie było

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Dzień dobry

Taki rebus:
1. Miałam dwa razy na świadectwie nieodpowiednie zachowanie
2. Pobiłam w przedszkolu chłopaka krzesłem
3. Ukradłam ze sklepu paczkę gum do żucia i mnie złapali

Obstawiam, ze to wszystko prawda.
plemniczka, Gunia, Spero, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilonko super że wracacie do PL
to już tydzień tylko został 
Shaguś jak tam projekt gotowy? Jak chłopaki? mam nadzieję że wszystkie wyniki i wizyty u lekarzy ok
Aisko śliczny zgrabny brzuszek ? jesteś już w domku od tego tygodnia jak dobrze doczytałam, więc pewnie przygotowania do dnia porodu pełną parą
AGA super ze HSG tak szybko się udało
no i trzymam kciuki
Super że praca daje nie tylko satysfakcję ale przyczynia się do spadku wagi 
Libruś cieszę się że wszystko się ładnie goi
Sylwia super że z wiwiczkiem wszystko dobrze ! I niech zdrowo rośnie dalej
A jak choróbsko przeszło już? Dużo zdrówka dla Taty
Lekarz ma rację musisz się przebadać dla własnego spokoju 
Gocha trzymam kciuki i za Twoje HSG
świetny awatar 
Mauyś biedny Henix z tym zakrapianiem mam nadzieję że szybko mu to zapalenie przejdzie
Mam nadzieję że dostaniesz się do grupy "mamusiek" i zdrówka dla Was bo doczytałam że jakieś choróbsko się do Was wkradło.
Effcia super że Madzi juz brzuszek nie dokucza
I już w sobotę chrzciny
PS: Madzia jest prześliczną księżniczką 
Plemniczko super że zdecydowałaś się na podyplomówkę
na pewno dacie radę i Ty i Mąż z Nelcią - możesz mu zawsze przygotować zastępcze ciuszki na wszelki wypadek
Nelcia jak zwykle słodka 
Koczku jak tam samopoczucie ? Mam nadzieję że już lepiej i wiosna idzie słońce świeci to człowiek się od razu lepiej czuje
Ania super że wszystkie badania wychodzą dobrze oby tak zostało i kciukam za usg
Strażaczko jak kolano?
Kiti godzina wylotu się zbliża - czas na igraszki z M
wszystko przygotowane?
Ola z kim z wątku się spotkasz niedługo? przyznaj się !
Mam nadzieję że nic nie przekręciłam
kiti, Libra, Strażaczka90, plemniczka, gocha04, Spero, Dodi, Kfjatus, anka_a, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Obstawiam, ze to wszystko prawda.
No wiesz co
Nieprawda to 3 EDIT: w sumie to wszystkie 3 są nieprawdziwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 16:03
Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Haha zgadłaśplemniczka wrote:o kurde strazaczko ale rebusa strzelilas
obstawiam 1
więc tak.Masturbacji próbowałam raz nie spodobalo mi sie więc nie próbuje już.A nosa zlamalam kumplowi w gimnazjum.kuł mnie cyrklem w tyłek i ciagal za kitki.Tato był u dyrekora przez to.
-
ufff przebrnęłam przez nowe tematy forum i aż z ciekawości weszłam na jeden: "dziecko a względy finansowe" czy jakoś tak i się zdenerwowałam. Utwierdziłam się w przekonaniu, że Plemniczka jest najlepsza
Tak więc idę czytać zaległości dnia dzisiejszego.
A przy okazji kolejny "komplement" tym razem od córki: mamo ty umiesz biegać!
Niedaleko pada jabłko od jabłoni....
Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Poczytałam i pośmiałam się z zagadek. Kilka udało mi się odgadnąć!
Sylwia dużo zdrówka dla taty! Przebadaj się na wszelki wypadek bo najgorsza jest niepewność.
Po 21 oddzwonił do mnie lekarz u mam USG prenatalne na 02.04. Już nie umiem się doczekać
Jedziemy całą ferajną 
Dobranoc!
Libra, a-koczek, Strażaczka90, aisa, Spero lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]